به گزارش تجارتنیوز، بورس روز دوشنبه هفته اخیر از محدوده یک میلیون و ۵۲۹ هزار واحدی و روز دوشنبه آخرین روز کاری هفته به سطح یک میلیون و ۵۶۴ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس در این هفته ۲٫۲ درصد رشد کرد.
شاخص کل هم وزن در هفتهای که گذشت نیز صعودی بود.
در هفتهای که گذشت، گروه زراعت با رشد ۲۰ درصدی پیشتاز صنایع بازار بود. پس از گروه خرده فروشی با ۱۸.۲۷ درصد، اطلاعات و ارتباطات با ۱۴.۱۰ درصد، غذایی به جز قند با ۱۳.۸۱ درصد، تامین آب و برق گاز با ۱۱.۵۳ درصد و حفاری نفت و کانی غیرفلزی با نزدیک به ۱۰ درصد رشد، قرار داشتند.
آن سوی بازار اداره بازارهای مالی، انتشار و چاپ، منسوجات، فنی مهندسی، سایر معادن و ذغال سنگ بازده منفی را ثبت کردند.
چقدر نقدینگی از بازار خارج شد؟
صنعت زراعت با ۱۵۴ میلیارد تومان بیشترین نقدینگی حقیقی را جذب کرد. بعد از آن گروه غذایی به جز قند با ۹۱ میلیارد تومان، فرآوردههای نفتی با ۷۴ میلیارد تومان، محصولات شیمیایی با ۶۳ میلیارد تومان و مواد و محصولات دارویی با ۴۲ میلیارد تومان ورود پول حقیقی در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
از چهار روز کاری هفته، دو روز شنبه با ورود پول و در سه روز یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه با خروج پول حقیقی مواجه بودیم. در مجموع طی هفته، ۱۰۷ میلیارد تومان با میانگین روزانه ۲۱ میلیارد تومان از بازار خارج شد. ارزش معاملات خرد به متوسط روزانه ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.
در این هفته سهام گروه کالاهای اساسی مانند غذایی و زراعتی افزایش تقاضا همراه و عمدتا صف خرید را تجربه کردند. پس از نهایی شدن مکانیزم حذف دلار ۴۲۰۰ و پرداخت یارانه مستقیم تا حدود زیادی از ریسکهای متوجه این گروه کاسته شد.
بر این اساس با حذف ۴۲۰۰ باید در انتظار رشد قیمت کالاهای اساسی بود که دولت برای جبران افزایش هزینه یارانه مستقیم پرداخت میکند. از طرفی مبالغ فروش این تولیدکنندگان رشد محسوسی خواهد داشت. این موضوع در صورتی که حاشیه سود منطقی از سمت نهاد قیمتگذاری در نظر گرفته شود میتواند جهش سودآوری شرکتهای این گروهها را به دنبال داشته باشد.
از سوی دیگر کارشناسان عقیده دارند که بورس در بلند مدت صعودی و در برابر تورم صعودی میشود.
تا چند روز دیگه فصل مجامع به اتمام میرسه دوباره ریزشها شروع میشه این بالا رفتنها بخاطر فصل مجامع هست حواستون به پولهاتون باشه یکدفعه غیب نشه
با توجه به سفر امیر قطر به ایران و گفتگوها و توافقات اقتصادی ،سیاسی ،اجتماعی و …. باعث رونق اقتصادی دو کشور خواهد شد و در نتیجه خبر خوبی هست برای روند افزایشی شاخص بورس و فرابورس . بورس در مسیر رشد قرار گرفته و برای جبران عقب ماندگی خودش نسبت به بازارهایی همچون ارز، سکه ، طلا، خودرو ،ملک و …قطعا” به مدت طولانی سبز و صعودی خواهد بود. و برای فتح قله ی ۳ میلیون واحدی شاخص کل ، گام بر می داره.
سهام خودرویی با توجه به واردات خودرو توسط خودرو سازها پرواز میکنه
بزرگترین خطا کنترل و سرکوب شدید بورس بود که از پارسال صورت گرفت در نتیجه وقتی بازار مولد کشور سودساز نباشه و ریسک سرمایه گذاری در آن بالا بره هم اقتصاد ضعیف خواهد شد هم تورم شدت خواهد گرفت ..پول های سرگردان وقتی بورس رو امن ندونن برای سرمایه گذاری و پیش افتادن از تورم به خریداری اجناس و کالاها روی میارن که تجربه نشان داده این نوع سرمایه گذاری ها به طور حتم در شرایط تورمی بالا سودده هستند
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را!!
چشمش نزنی !!!
وضع بانکی ها با توجه به اتمام اصلاحات در حال خوب شدنه از همه مهمتر گروههای قندی وغذایی است که با توجه به افزایش قیمت های اخیر وحذف ارز ترجیحی به سرعت در حال رشد هستند ویکه تازی میکنند