نخست وزیر بریتانیا در روزهای اخیر آمار جدیدی از رشد اشتغالزایی در کشورش اعلام کرد که نکته قابل توجه آنکه عمده این مشاغل از سوی شرکتها و بنکاههای خصوصی ایجاد شده که به فناوری ارتباط داشته و به صورت استارتآپی اداره میشوند. بر اساس آمار منتشر شده از سوی ترزا می در روز پنجشنبه در مجموع بیش از هزار و ششصد شغل جدید در حوزه فناوری در بریتانیا ایجاد شده است. گفته میشود این مشاغل با تکیه بر سرمایهگذاری ۲ میلیارد پوندی از سوی غولهای فناوری ایجاد شده است.
به گزارش تجارتنیوز، می که قرار بود پس ازاعلام این آمار و ارقام با مدیران فناوریهای برتر در بریتانیا در محل دفتر نخستوزیری دیدار کند به سرمایهگذاری میلیارد پوندی در کشورش اشاره کرد و افزود که این سرمایهگذاریها در طول سال گذشته منجر به رشد فضای ایتارتآپ و فناوری در بریتانیا شده است.
در همین راستا همچنین گفته میشود یکی از غولهای فناوری ایالات متحده، حاضر است برای ۵ سال آینده معادل یک میلیارد و نهصد میلیون پوند سرمایهگذاری در فضای کسب و کار بریتانیا انجام دهد. همچنین این کمپانی تایید کرده است که در اثر سرمایهگذاریهای اعلام شده، ۹۰۰ شغل جدید در بریتانیا ایجاد شده است.
قوانین جدید ویزا پس از ماهها بررسی به اجرا در میآید. هدف اصلی از اجرای این قوانین نیز تسهیل ارائه ویزا به کارگران ماهر و دانشجویان تحصیل کرده برای ورود به بریتانیا است
در همین حال سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیون پوندی کمپانی فناوری ژاپنی در انگلستان نیز منجر به ایجاد ۲۰۰ شغل جدید شده است. ترزا می همچنین خبر راهاندازی استارتآپ جدید دریافت ویزا در بهار سال آینده را به طور رسمی اعلام کرد. این روش جدید مسیرهای قدیمی را از میان برداشته به دانشجویان و فارغآلتحصیلان دانشگاهی و همچنین به فعالان حوزه استارتآپ اجاره میدهد که فرایند دریافت ویزا را تسریع کنند.
گفته میشو قوانین جدید ویزا پس از ماهها بررسی به اجرا در میآید. هدف اصلی از اجرای این قوانین نیز تسهیل ارائه ویزا به کارگران ماهر و دانشجویان تحصیل کرده برای ورود به بریتانیا است. نخست وزیر بریتانیا نیز قوانین جدید را گامی مهم برای ارتقا وضعیت استارتآپها خواند تا این مکسب و کارهای نوپا و نوظهور که عموما به بخش خصوصی تعلق دارند بتوانند از نیروهای متخصص و کارآمد استفاده کرده و نیازهای خود را مرتفع سازند.
همچنین در جریان برگزاری هفته فناوری لندن، برخی شرکتهای نامدار و بزرگ بینالمللی برای حضور در میدان استارتآپی انگلیس اعلام آمادگی کردند. به عنوان مثال گفته میشود کمپانی مشهوری مانند آمازون قصد دارد فعالیتهای خود در این کشور را به منظور ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ شغل گسترش دهد.
پس از آنکه بریتانیا تصمیم به خروج از اتحادیه اروپا گرفت، اکنون تلاش میکند در زمینه فناوری و فعالیتهای استارتآپی میدان رقابت را به رقبای اروپایی واگذار نکند. در این راستا شهرهای هوشمندی چون پاریس و برلین در برابر لندن قرار گرفتهاند. یکی از چالشهای اصلی لندن در این مسیر جذب سرمایهگذاران حوزه آیتی با وجود شهرهایی چون پاریس و برلین است.