موضوعات داغ: # کالابرگ # بانک مرکزی # صنعت هوش مصنوعی # عراقچی # جنگ # قیمت خودرو # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی
مجید خدابخش، استاندار اسبق آذربایجان شرقی و اردبیل:

مهندس نعمت‌زاده حامی بخش خصوصی و حل‌کننده مشکلات پروژه‌های توسعه کشور بود

استاندار اسبق آذربایجان شرقی و اردبیل گفت: مهندس نعمت‌زاده مردی بسیار مصمم، تاثیرگذار در اکثر حوزه‌ها - وزارت کار در ابتدای انقلاب، سازمان صنایع دفاع، وزیر صنایع، وزیر صمت، صنایع ملی پتروشیمی و مدیر پخش و پالایش کشور - بوده و در همه آنها آثار بسیار خوب و سازنده‌ای از خود به جا گذاشته است.

به گزارش تجارت نیوز، مجید خدابخش، استاندار اسبق آذربایجان شرقی و اردبیل، در آیین رونمایی از کتاب «آقای مهندس؛ زندگی و زمانه‌ی محمدرضا نعمت‌زاده» گفت: بنده از دهه ۷۰ که در استان آذربایجان شرقی معاون استاندار بودم، خدمت آقای مهندس نعمت‌زاده آشنایی پیدا کردم.

او ادامه داد: پیگیری بسیار فعالانه ایشان در اجرای پروژه‌های توسعه صنعتی زمان که وزیر صنایع بودند و بعد در مقطعی که در شرکت ملی صنایع پتروشیمی فعالیت می‌کردند، بسیار درخشان بود.

وی افزود: در آن زمان عسلویه یک زمین لم‌یزرعی بود که انصافاً ایشان زحمت کشیدند و ساخت آنجا را شروع کردند. به خاطر دارم زمانی که در میدان هفت تیر خدمت ایشان رسیدم، توضیح می‌دادند که قصد دارند در عسلویه پروژه‌های بزرگ پتروشیمی مستقر کنند.

خدابخش گفت: من درباره رفت‌و‌آمد به این منطقه پرسیدم و ایشان گفتند که فرودگاه می‌سازیم و برای پیشرفت تحصیلی بچه‌های مدیران و مهندسانی که قرار بود آنجا ساکن شوند معلمان پروازی بسیار خوبی هماهنگ می‌کنیم.

او ادامه داد: این کار نشان داد که مهندس نعمت‌زاده مردی مصمم و با اراده‌ است که می‌تواند در توسعه صنعت و توسعه کشور نقش‌آفرینی کند.

وی افزود: در دوره‌ای که من به عنوان استاندار آذربایجان شرقی و ایشان به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت در دولت آقای روحانی بودند نیز همکاری ما ادامه پیدا کرد.

استاندار اسبق آذربایجان شرقی و اردبیل تاکید کرد: مهندس نعمت‌زاده مردی بسیار مصمم، تاثیرگذار در اکثر حوزه‌ها – وزارت کار در ابتدای انقلاب، سازمان صنایع دفاع، وزیر صنایع، وزیر صمت، صنایع ملی پتروشیمی و مدیر پخش و پالایش کشور – بوده و در همه آنها آثار بسیار خوب و سازنده‌ای از خود به جا گذاشته است.

خدابخش در پایان گفت: مدیری که سبک مدیریت خاص و مخصوصاً باور بسیار خوبی در مورد فعالیت بخش خصوصی داشت. مهندس نعمت‌زاده انصافاً حامی بخش خصوصی و در واقع حل‌کننده مشکلات پروژه‌های توسعه کشور بودند.

نظرات
تبلیغات
آخرین اخبار پربازدیدترین اخبار

عضویت در کانال بله

برای دریافت آخرین اخبار عضو کانال تجارت نیوز بله شود

عضویت