خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۰۴۷۷۷

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

ایلان ماسک از یارانه دولتی انصراف داد / اختلاف تسلا با دولت بایدن چیست؟

ایلان ماسک از یارانه دولتی انصراف داد / اختلاف تسلا با دولت بایدن چیست؟

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا عقیده دارد تغییرات آب و هوایی می‌تواند ویرانگر‌تر از همه جنگ‌های جهانی باشد و شاید برای همین موضوع همه فکر کنند ایلان ماسک یکی از حامیان دولت فدرال برای تامین بودجه ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا عقیده دارد تغییرات آب و هوایی می‌تواند ویرانگر‌تر از همه جنگ‌های جهانی باشد و شاید برای همین موضوع همه فکر کنند ایلان ماسک یکی از حامیان دولت فدرال برای تامین بودجه ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی باشد.

اما جالب اینجاست که ایلان ماسک یکی از مخالفان طرح مالیات دولت فدرال برای تامین بودجه جایگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی است.

ماسک در نشست وال‌استریت ژورنال در روز دوشنبه گفت: مالیات برای خودروهای برقی یک قانون بی‌فایده است. حمایت دولت برای توسعه زیرساخت‌های الکتریکی غیرضروری است.

ایلان ماسک در جسله گفت: «آیا ما برای ساخت و توسعه پمپ بنزین‌ها به حمایت دولت نیاز داریم؟ نیازی به پشتیبانی شبکه شارژ نیست. مالیات را حذف کنید.»

ماجرای لایحه ۷٫۵ میلیارد دلاری چیست؟

امروزه حدود ۴۵ هزار ایستگاه شارژ خودرو الکتریکی در ایالات متحده وجود دارد.

لایحه زیرساخت ۷/۵ میلیارد دلاری برای توسعه زیرساخت ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی این روزها بسیار مورد جدل قرار گرفته است.

دولت بایدن قصد دارد تعداد جایگاه‌ها را به ۵۰۰ هزار عدد برسد.

ایستگاه‌های ساخته شده فقط برای خودروهای تسلا قابل استفاده هستند اما این شرکت گفته همه شرکت‌ها می‌توانند از جایگاه استفاده کنند اما سایر خودروهای برقی باید آداپتور مخصوص داشته باشند.

ایلان ماسک همیشه از هزینه‌ها و حمایت‌های دولتی استقبال کرده بود اما این بار مخالف این طرح است.

تسلا در سال ۲۰۱۰ حدود ۴۶۵ میلیون دلار وام از وزارت انرژی دریافت کرد و با این پول توانست سهام شرکت خود را عرضه اولیه کند. این شرکت همچنین از فروش اعتبارات نظارتی به خودروسازان دیگر سود می‌برد.

دولت‌ها همیشه شرکت‌های خودروساز را ملزم می‌کنند تا مقدار مشخصی خودرو برقی در سال تولید کنند و شرکت‌هایی که نمی‌توانند خودرو برقی بسازند از تسلا اعتبار می‌خرند و این شرکت هم همیشه مازاد عرضه خود را به روش به دیگر شرکت‌ها به فروش می‌رساند.

همچنین ایالت‌های آمریکا با تسلا برای ساخت زیرساخت و باتری‌های دیجیتال همکاری می‌کنند و این هم باعث سودآوری این شرکت است.

حالا تسلا به با ارزش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شده و توسط ثروتمندترین فرد جهان اداره می‌شود.

قیمت خودروهای تسلا بالاست اما حجم سفارش این خودروها در سراسر آمریکا آنقدر زیاد است که تسلا تا تابستان آینده سفارش تحویل خودرو دارد.

تسلا از هر جهتی داستان موفقیت آمریکاست اما زمانی که اجلاس خودروهای الکتریکی در کاخ سفید برگزار شد به تسلا توجهی زیادی نشد و به نظر می‌رسد دولت بایدن قصد دارد انحصار تسلا را از بین ببرد.

اختلاف تسلا و دولت بایدن

تسلا و دولت بایدن سر موضع اتحادیه کارگزی اختلاف نظر دارند.

بایدن عقیده دارد طبقه کارگر خالق طبقه متوسط هستند اما تسلا به اتحادیه کارگری متکی نیست.

همیشه میزان امنیت کارگران تسلا بسیار مورد بحث بوده و خیلی‌ها تلفات بالای تسلا را نوعی بی‌اهمیتی به کارگران تلقی می‌کردند اما تسلا حقوق بیشتری نسبت به جنرال موتورش به کارگرانش پرداخت می‌کند.

با توجه به قانون جدید بایدن هر خودروی الکتریکی ۴ هزار و ۵۰۰ دلار یارانه اضافی پرداخت می‌کند اما ایلان ماسک عقیده دارد این یارانه به شدت مخرب است و باید حذف شود.

سوخت فسیلی در جهان

ایلان ماسک در توئیتر خود نوشت: همه یارانه‌ها باید حذف شود. این باید شامل یارانه‌های هنگفت نفت و گاز باشد.

براساس گزارش سازمان ملل، جهان ۴۲۳ میلیارد دلار برای سوخت‌های فسیلی هزینه می‌کند و یارانه ایالات متحده برای این نوع سوخت‌ها حدود ۲۰ میلیارد دلار است.

ماسک عقیده دارد آمریکا به جهای لایحه زیرساخت بهتر است فرودگاهها و بزرگراه‌ها را نوسازی کند.

آخرین اخبار رمزارزهای را در صفحه ارز دیجیتال تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.