خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۲۲۶۹۴

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

استارتاپی‌ها خواهان عدم دخالت دولت در بخش خصوصی

استارتاپی‌ها خواهان عدم دخالت دولت در بخش خصوصی

نورولند، یک استارتاپ دانش‌بنیان در حوزه کودک است. چند سالی می‌شود که استارتاپ‌های دانش‌بنیان در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته‌اند. اما مشکلاتی که اخیرا برای اینترنت به‌وجود آمد، اکوسیستم استارتاپی و به تبع آن استارتاپ‌های دانش‌بنیان را نیز با چالش مواجه کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، استارتاپ‌های دانش‌بنیان، چند سالی می‌شود که در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته‌اند. اما مشکلاتی که اخیرا برای اینترنت به‌وجود آمد، اکوسیستم استارتاپی و به تبع آن استارتاپ‌های دانش‌بنیان را نیز با چالش مواجه کرد.

نورولند یک استارتاپ دانش‌بنیان در حوزه بهبود توانایی‌های کودکان است که از سال ۹۷ کار خود را آغاز کرد. علیرضا پیر، مدیرعامل استارتاپ نورولند درباره این استارتاپ دانش‌بنیان به تجارت‌نیوز گفت: شرکت ما در تولید بازی‌های رایانه‌ای فعالیت دارد و تمرکزمان روی بهبود توانایی‌های شناختی کودکان ۴ تا ۸ سال است. سعی داریم با متدها و روش‌هایی که در حوزه علوم شناختی تعریف شده، بازی‌هایی را توسعه دهیم که منجر به بهبود توانایی‌های ذهنی بچه‌ها در ریاضی، زبان و … می‌شود.

در حال حاضر، بیشترین چیزی که برای ما اهمیت دارد، برندسازی است

مدیرعامل استارتاپ نورولند پیرامون چالش‌هایی که فیلترینگ برای آنان ایجاد کرده ادامه داد: حوزه کاری ما از جمله حوزه‌هایی بود که از فیلترینگ آسیب زیادی دید. فیلتر شدن بخش زیادی از سرویس‌های گوگل، مارا با مشکلات زیادی مواجه کرد. مثلا بخش زیادی از بازی‌سازان برای ورود به بازی‌ها، متد جیمیل را پیاده کرده بودند که بعد از اعمال محدودیت‌ها به مشکل خوردند. به علاوه بخش مارکتینگ هم با فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام با مشکل مواجه شد و ما تا حد زیادی از مخاطبانمان را از دست دادیم.

پیر ضمن تاکید بر اینکه استارتاپ نورولند در مراحل اولیه رشد به‌سر می‌برد، اظهار کرد: در حال حاضر، بیشترین چیزی که برای ما اهمیت دارد برندسازی است. مشکلات اخیر مارا از توسعه کسب‌وکار باز داشت‌ و از هدف‌مان دور کرد.

از دولت می‌خواهیم هیچ کاری نکند

او درباره انتظاراتی که استارتاپی‌ها در شرایط کنونی از دولت دارند، افزود: انتظار ما از دولت این است که لطفا هیچ کاری نکند. در اینصورت حداقل ما می‌توانیم با توجه به عوامل موجود، برنامه‌ریزی کنیم. وقتی هیچ چیزی ثابت نیست و این احتمال وجود دارد که دوماه بعد به هر دلیلی دسترسی ما به اینترنت قطع شود قطعا آسیب بیشتری می‌بینیم. درحال حاضر خواسته‌های ما از دولت تا حدی کاهش پیدا کرده که می‌خوایم کاری نکند و بگذارد ما کار خودمان را انجام دهیم.

ناامیدی علت اصلی مهاجرت استارتاپی‌هاست

پیر با اشاره به ایجاد موج عظیم مهاجرت استارتاپ‌ها خاطرنشان کرد: اتفاقاتی مانند قطعی و محدود کردن اینترنت، حتی اگر یکبار هم رخ دهد، نیروی کار متخصص را دلزده می‌کند. از بین رفتن امید بدترین آسیب است که موج مهاجرت را رقم می‌زند. به علاوه سرمایه‌گذاران زمانی روی یک استارتاپ سرمایه‌گذاری می‌کنند که مطمعن باشند آن کسب‌وکار به درآمد می‌رسد. دولت باید به این تفکر برسد که دقیقه‌ای اختلال در اینترنت می‌تواند فضای کسب‌وکار را نابود کند. من فکر می‌کنم حتی اگر فیلترینگ هم رفع شود چند سال طول می‌کشد به نقطه‌ای ک الان هستیم، برسیم.

مدیرعامل نورولند پیرامون خشم افکار عمومی و محکوم کردن استارتاپ‌ها در صورت فعالیت کسب‌وکاری‌ادامه داد: این روزها افکار عمومی به هیچ استارتاپی اجازه نمی‌دهد که فعالیت معمولی خود را در فضای مجازی داشته باشد. این اتفاق( که تقاضای به جایی هم هست) هم یکی از چالش‌هاست که باعث شده روند طبیعی پست گذاشتن و فعالیت تبلیغی در فضای مجازی را دنبال نکنیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: من به شخصه در کل زندگیم ب مهاجرت فکر نکرده بودم اما در این چند روز فکر کردم.‌ این روزها بازار مهاجرت به قدری داغ شده که خیلی از استارتاپ‌ها صرفا برای گرفتن تا استارتاپ‌ویزای کانادا راه‌اندازی می‌شوند. اگر استارتاپی بتواند درآمد خوبی بدست آورد و توجه سرمایه‌گذاران را جلب کند، کشورهایی مثل کشورهای حاشیه خلیج فارس یا کانادا ایده‌ها را جذب می‌کنند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار