خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۹۷۵۶۶

درخواست نماینده مجلس برای مجازات مقصران ایجاد موسسات مالی غیرمجاز

درخواست نماینده مجلس برای مجازات مقصران ایجاد موسسات مالی غیرمجاز

عضو هیات رییسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت برخورد جدی با مقصران ایجاد موسسات مالی غیرمجاز و تلاش‌های قابل توجه بانک مرکزی در این زمینه گفت: بانک مرکزی باید جدیت بیشتری برای تعیین تکلیف موسسات غیرمجاز به خرج دهد تا هر چه سریع تر به مطالبات مردم پاسخ داده شود.

«محسن بیگلری» با مثبت ارزیابی کردن روند رسیدگی به وضعیت موسسات غیرمجاز و تعیین تکلیف سپرده‌گذاران آنها، گفت: بانک مرکزی امروز روند خوبی را برای تسویه بدهی سپرده‌گذاران در نظر گرفته و طبق گزارش‌های واصله ٩٨ درصد بدهی سپرده‌گذاران زیر ٢٠٠ میلیون تومان تسویه شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بیگلری با بیان اینکه باید بدهی سایر سپرده گذاران نیز با همین سرعت تسویه شود، افزود: متاسفانه وجود چنین موسساتی شبکه پولی‌ومالی کشور را با اختلال مواجه کرده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه کم کاری‌های صورت گرفته در گذشته به وجود این موسسات دامن‌زده است، گفت: جدیت بانک مرکزی اکنون از تکرار بروز چنین موسسات غیرمجازی جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: البته کمیته‌ای متشکل از دولت و مجلس با همراهی قوه قضاییه روند تعیین تکلیف موسسات غیرمجاز را بررسی می‎کند که وجود این کمیته نیز به امیدواری مردم منجر شده است.

بیگلری گفت: باید بانک مرکزی جدیت بیشتری نیز برای تعیین تکلیف موسسات غیرمجاز به خرج دهد تا هر چه سریع تر مطالبات مردم پاسخ داده شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید با عاملان ایجاد موسسات غیرمجاز که با دور زدن قانون و سواستفاده از آن سعی در بروز مشکل در شبکه پولی و مالی کشور داشته‌اند برخورد شود، زیرا این اقدام درس عبرتی برای سایرین در این حوزه خواهد بود.

براساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای دولت تدبیر و امید کار ساماندهی موسسات غیرمجاز پولی را در دستور کار خود قرار داد که در نتیجه آن بساط این موسسات که عامل اخلال در نظام پولی و بانکی بودند، برچیده شد.

در آخرین دور از تعیین تکلیف موسسات غیرمجاز، بانک مرکزی از سپرده‌گذاران تعاونی‌های اعتبار منحله غیر مجاز افضل توس، وحدت و البرز ایرانیان که تاکنون برای روشن شدن وضعیت حساب‌های خود اقدام نکرده‌اند، خواسته است تا پایان بهمن‌ماه امسال به ترتیب به بانک تجارت، آینده و موسسه ملل مراجعه کنند.

تاکنون 98 درصد سپرده‌گذاران این موسسات تعیین تکلیف شده‌اند و جلسات مسئولان بانک مرکزی و نمایندگان سران سه قوه برای تعیین تکلیف سپرده‌گذاران باقیمانده به صورت هفتگی برگزار می‌شود که نتایج آن اعلام خواهد شد.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.