خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۲۹۶۶۶

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

عذرخواهی فاکسکان از کارگران/ چین برای حل بحران چه می کند؟

عذرخواهی فاکسکان از کارگران/ چین برای حل بحران چه می کند؟

پس از وقوع اعتراضات در بزرگ‌ترین کارخانه آیفون جهان در شهر ژنگژو چین، این شرکت به دلیل خطای فنی در سیستم‌های پرداخت خود عذرخواهی کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، «فاکسکان» یک روز پس از آن که کارخانه آیفون این شرکت در چین با اعتراضات خشمگین مواجه شد، به دلیل خطای فنی در سیستم‌های پرداخت خود عذرخواهی کرد.

روزگذشته، کارگران بزرگ‌ترین کارخانه آیفون جهان در شهر ژنگژو چین در اعتراض به محدودیت‌های کوید19 و پرداخت نشدن معوقات، راهپیمایی کردند. رسانه‌هایی که این ماجرا را پوشش می‌دادند، اعلام کردند که کارگران توسط پلیس مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتند.

شرکت فاکسکان نیز اعلام کرد که با کارکنان و دولت محلی برای جلوگیری از خشونت بیشتر همکاری خواهد کرد. این شرکت در بیانیه خود گفت که برخی از کارگران در مورد میزان دستمزد تردید دارند اما فاکسکان میزان دستمزدها را بر اساس قراردادها تنظیم کرده است.

این شرکت همچنین مسائل مربوط به ادغام کارگران مبتلا به کوید با سایر کارگران را شایعه خواند و گفت که خوابگاه‌ها قبل از ورود افراد جدید توسط مقامات محلی ضدعفونی و بررسی شدند.

ماه گذشته، افزایش موارد ابتلا به کووید19 باعث تعطیلی کارخانه فاکسکان شد و برخی از کارگران را وادار کرد که محل کار را ترک کرده و به خانه بروند.

پس از آن این شرکت با وعده پاداش‌های سخاوتمندانه، کارگران جدیدی را استخدام کرد. اما یکی از کارگران فاکسکان به بی‌بی‌سی گفت که آنها قراردادها را تغییر داده‌اند تا از پرداخت معوقات سر باز کنند. او افزود که آنها بدون غذا قرنطینه شده اند.

فاکسکان در پی حل بحران کارگران

روز گذشته، فاکسکان بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن ذکر شده بود: «یک خطای فنی طی فرآیند ورود رخ داده است.» او همچنین اضافه کرد که دستمزد نیروهای جدید همان چیزی است که در پوسترهای رسمی استخدام توافق شده است.

این شرکت اعلام کرد در حال برقراری ارتباط با کارکنان آسیب دیده در مورد حقوق و پاداش است و تمام تلاش خود را برای حل فعالانه نگرانی‌ها و خواسته‌های معقول کارکنان انجام می‌دهد.

یکی دیگر از کارگران نیز روز پنجشنبه به بی‌بی‌سی گفت که از آن زمان 8000 یوان (1120 دلار؛ 926 پوند) دریافت کرده و قرار است 2000 یوان دیگر نیز دریافت کند. وی افزود که دیگر معترضی وجود ندارد و او و همکارانش به کارخانه فاکسکان باز خواهند گشت.

کارخانه ژنگژو بیش از 200 هزار کارمند دارد و دستگاه‌های اپل از جمله آیفون 14 پرو و پرو مکس را می سازد.

به طور جداگانه روز پنجشنبه، مقامات ژنگژو دستور قرنطینه شهر را صادر کرده و گفتند مردم نمی توانند منطقه را ترک کنند مگر اینکه آزمایش کووید منفی داشته باشند.

این در حالی است که چین بیشترین تعداد موارد روزانه کووید را از زمان شروع همه‌گیری به ثبت رساند و این کشور شاهد موجی از شیوع کرونا در چند شهر بزرگ مانند پکن و گوانگژو بود.

صندوق بین‌المللی پول چین را متقاعد می‌کند؟

صندوق بین‌المللی پول از چین خواسته است تا با کاهش رشد اقتصادی، استراتژی خود را برای مقابله با کووید مجددا تنظیم کند.

دومین اقتصاد بزرگ جهان شاهد کاهش 2.6 درصدی تولید ناخالص داخلی در سه ماه منتهی به پایان ژوئن نسبت به سه ماهه قبل بوده است.

سازمان مالی جهانی همچنین از پکن خواست تا افراد بیشتری را واکسینه کند و به بخش املاک بحران زده خود کمک‌های بیشتری ارائه دهد. با این حال، برخی از تحلیلگران بر این باورند که راهنمایی‌های صندوق بین المللی پول چین را متقاعد نمی کند که سیاست های خود را تغییر دهد.

سیمون باپتیست، اقتصاددان ارشد جهانی واحد اطلاعات اکونومیست نیز اعلام کرد که بعید است چین برای کمک به صندوق بین‌المللی پول مراجعه کند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار