مقاومتر شدن سکونتگاههای روستایی
مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: درحال حاضر با اعتباراتی که به بخش مسکن روستایی اختصاص یافته میزان مقاومسازی سکونتگاههای روستایی ۷ درصد در سال ۸۴ به ۳۹ درصد در سال ۹۵ رسیده است.
مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: درحال حاضر با اعتباراتی که به بخش مسکن روستایی اختصاص یافته میزان مقاومسازی سکونتگاههای روستایی ۷ درصد در سال ۸۴ به ۳۹ درصد در سال ۹۵ رسیده است.
به گزارش تجارتنیوز ، حمیدرضا سهرابی در جلسه تامین مسکن استان با موضوع نوسازی و بهسازی مسکن روستایی اظهار کرد: در کشور صنعت ساختمان به حدود ۱۶۰ صنعت وابسته است و به عنوان یک محرک توسعه تولید و اشتغال بوده که رونق آن بطور کامل وابسته به داخل کشور است.
وی بیان کرد: از دیدگاه اقتصاد ملی، مسکن پویاترین بخش اقتصادی بوده و تشویق کننده رشد تولید و اشتغال در کشور است و ۱۲ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است.
سهرابی با تشریح وضعیت مقاومسازی و تاب آوری سکونتگاههای روستایی در برابر سوانح طبیعی گفت: این موضوع در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، علاوه بر حفظ سرمایههای ملی و کاهش بار مالی دولت پس از بروز حوادث، تامین امنیت جانی و مالی روستاییان و کمک به توسعه و اشتغال مناطق دور افتاده و محروم، موجب ارتقای کیفیت زندگی و تمایل به ماندگاری در روستاها میگردد که میتواند زمینه تامین امنیت غذایی کشور و خودکفایی را فراهم سازد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه بیان کرد: ۵۲ درصد جمعیت استان را روستاییان تشکیل میدهند و به نسبت کشوری بالاترین نرخ جمعیت روستا به شهر را داریم و این مهم توجه ویژهای میطلبد تا در روند اقدامات و ارائه خدمات تسهیلگری صورت پذیرد.
سهرابی خطاب به بانکها اظهار کرد: تسهیل کردن وام مسکن روستاییان و برداشتن سدی با عنوان ضمانت و سندهای سنگین که از عهده یک روستایی بر نخواهد آمد خدمتی بزرگ محسوب میشود و از پیدایش حاشیهنشینی در شهرها جلوگیری میکند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تمامی نامهها و مصوبات همه یک هدف را دنبال میکنند از مسئولان خواست واقعیتر به این موضوع تامل کنند.
منبع: ایسنا
نظرات