قیمت دلار روز سهشنبه با وجود ثبت رشد روزانه، از بازگشت به کانال 88 هزار تومانی بازماند و در کانال 87 هزار تومانی سردرگم شد. این روند به بازار طلا و سکه نیز سرایت کرد و این بازار را در مسیر نزولی پیش برد.
سکوهای برخط طلا این روزها در انتظار رفع محدودیت های ایجاد شده در درگاههای پرداخت خود هستند؛ محدودیتی که ناگزیر از شرایط جنگی اعمال شد اما طولانی شدن آن سبب نارضایتی کسب و کارها و کاربران شده است.
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ همراه با افت قیمت دلار و کاهش اونس جهانی طلا در روند نزولی بازگشایی شد. قیمت سکه کاهش یافت و حباب سکه نیز در بسیاری از قطعات روندی نزولی را طی کرده است. گفتنیست قیمت دلار امروز در کانال 87 هزار تومانی قرار دارد.
قیمت دلار امروز سه شنبه 17 تیر 1404 با کاهش بیش از دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته، در کانال 86 هزار تومانی بازگشایی شد، اما از آغاز معاملات روزانه تا کنون با رشد هزار تومانی روبرو بوده است.
قیمت دلار طی هفتههای اخیر در کریدور ۹۰ هزار تومانی نوسان داشت و تنشهای سیاسی مهمترین سیگنال را به بازارهای داخلی میداد. بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی قیمت دلار متاثر از برخی خوشبینیهای سیاسی کاهش بیش از دو هزار تومانی داشت و به کریدور ۸۰ هزار تومانی برگشت. برزو حقشناس، کارشناس اقتصادی مداخله سیاستگذار را دلیل برگشت قیمت دلار میداند و معتقد است قیمت و ارزش ذاتی دلار در یک خط قرار گرفته است.
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی را پیمود و در یک روز دو کانال را از دست داد. به تبع این روند و در همراهی با کاهش اونس جهانی طلا، بازار طلا و سکه نیز ریزشی شد و کاهش 500 تا پنج میلیون تومانی قیمت انواع سکه را تجربه کرد.
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ همراه با ریزش دلار و کاهش قیمت اونس جهانی طلا در روند کاهشی بازگشایی شد. با پایان تعطیلات محرم، بازار طلا مسیر نزولی را در پیش گرفته و قیمت انواع سکه با افت قابل توجهی مواجه شده است. حباب سکه در برخی از قطعات روندی افزایشی طی میکند.
قیمت دلار امروز در روند کاهشی بازگشایی شده و در لحظه تنظیم این گزارش به کانال 89 هزار تومانی سقوط کرده است. این روند کاهشی طی تعطیلات سه روز گذشته و در معاملات فردایی آغاز شده و از همین رو، کاهش قیمت دلار در معاملات نقدی امروز مورد انتظار بود.
با فروکش کردن انتظارات بازار برای کاهش نرخ بهره آمریکا در ماه جولای، قیمت طلا بخش قابل توجهی از رشد اخیر خود را از دست داد. در حالیکه بازارها چشمانتظار انتشار نتایج مذاکرات تجاری جدید و تحولات ژئوپلیتیکی هستند، طلا در محدوده فعلی تثبیت شده است.
با گذشت بیش از ۳ هفته از آغاز درگیری نظامی میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی و فروکشکردن تبعات آن، بازار ارز ایران یکی از مهمترین عرصههایی بود که در معرض سنجش تابآوری اقتصادی قرار گرفت.
ثبت پیاپی نرخ تورم بالا و کاهش ارزش پول ملی، بسیاری از سرمایهگذاران را واداشته تا به دنبال سبد دارایی باشند که بتواند ارزش سرمایه و قدرت خریدشان را نسبت به تورم، حفظ کند و سودآوری نسبی نیز داشته باشد. برخی از کارشناسان برای دستیابی به این هدف، چینش پرتفوی تورم محور را توصیه میکنند. اما پرتفوی تورم محور چیست؟
هفته سوم تیرماه در حالی آغاز میشود که با پشت سر گذاشتن تعطیلات سه روزه محرم، بازارها عملا در رکود و انجماد قیمتی به سر بردهاند. طی این سه روز همچنین سیگنال منفی ویژهای مخابره نشده و شرایط سیاسی قدری مثبت به نظر میرسد. اما آیا این شرایط طی روزهای پیش رو بر عملکرد بازارهای ارز و طلا اثر خواهد گذاشت؟
طلا در ایران همواره بهعنوان یکی از امنترین ابزارهای سرمایهگذاری، بهویژه در شرایط اقتصادی پرنوسان، مورد توجه بوده است. با ظهور فناوریهای نوین مالی، طلای دیجیتال بهعنوان گزینهای نوظهور در برابر طلای فیزیکی (مانند سکه، شمش و طلای آبشده) مطرح شده و پرسشهایی درباره اقبال سرمایهگذاران به هر یک، مزایا و معایب آنها و چشمانداز آتی این دو دارایی پدید آورده است. معاملات آنلاین طلا اما طی ماههای اخیر با چالشهای زیادی روبرو بوده و فعلا بر اساس دستور بانک مرکزی متوقف است؛ اما ماهیت این نوع معاملات چیست و آیا این روش، در مقایسه با معاملات فیزیکی طلا، راه بهتری برای سرمایهگذاری است؟
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر تصویب لایحه کاهش مالیات و هزینههای دولت ترامپ در کنگره آمریکا، افزایش یافت و در آستانه افزایش هفتگی قرار گرفت