به تازهترین پادکست صدای بازار ویژه پیش بینی بازارها خوش آمدید. این پنجمین پادکست سال 1404 است که میشنوید. وبسایت تجارتنیوز، هر روز بازارهای مالی کشور را بررسی و پایش و برای علاقهمندان به سرمایهگذاری، فرصتهای خوب بازار را معرفی میکند.
قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه ناتراز شد. قیمت طلا افزایشی شد و قطعات سکه با افت حباب تراز شدند. مبادلات بازارهای مالی تحت تاثیر اخبار سیاسی و دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا که قرار است هفته آتی برگزار شود، قرار گرفته و بازار طلا نیز احتیاطی است.
قیمت دلار روز چهارشنبه با روند کاهشی آغاز به کار کرد، اما برخی چالشهای سیاسی بازار ارز را نگران کرد. به این ترتیب، قیمت دلار با رشد ۷۰۰ تومانی کاهش روز چهارشنبه را جبران کرد و به کانال ۸۲ هزار تومانی برگشت.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ همزمان با ریزش اونس جهانی طلا و افت قیمت دلار، در روند نوسانی بازگشایی شد؛ قیمت طلا با نوسانات افزایشی و کاهشی همراه شد و در مرز کانال ۶.۷ میلیون تومانی نشست. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات کاهش یافت اما سکههای امامی و نیمسکه اندکی افزایشی هستند. گفتنیست قیمت دلار در حال حاضر دچار نوسانات افزایشی و کاهشی شده و در حال حاضر روی خط ۸۲ هزار تومانی معامله میشود.
قیمت دلار در شروع معاملات پنجمین روز هفته با کاهش ۳۰۰ تومانی در کانال ۸۱ هزار تومانی بازگشایی شد. موضوعات سیاسی و آمادگی برای دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا سیگنال مساعدی به بازارهای مالی داده اما برخی اخبار در خصوص تغییر نام خلیج فارس نگرانیهایی را مبنی بر چالش جدید ایجاد کرد.
های هر اونس طلا برای تحویل فوری، ۱.۳ درصد کاهش یافت و به ۳۳۸۶ دلار و ۳۶ سنت رسید. این فلز گرانبها در معاملات روز گذشته، حدود سه درصد افزایش یافت. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۳۳۹۵ دلار و ۲۰ سنت رسید.
بنابر گفته مسئولان، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۹ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در نتیجه آن، یکهزار کیلوگرم شمش به ارزش بیش از ۸۸۳۷ میلیارد تومان به فروش رسید.
بازار ارز در روزهای آینده چشمانتظار دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکاست. برخی سقوط قیمت دلار را همراستا با توافق میان این دو کشور میدانند؛ کاهشی که در نگاه اول شاید خبر خوشی برای مردم باشد، اما در صورتی که کف قیمتی مشخصی را بشکند، میتواند زنگ خطر را برای صادرکنندگان، تولیدکنندگان، بانک مرکزی و دولت به صدا درآورد. سوال اینجاست که کف قیمت دلار در شرایطی که نه منجر به زیان صنایع شود و نه در سطوح ریسکزای بالایی بماند، یا به عبارت دیگر، نه سیخ بسوزد و نه کباب، کجاست؟