۵ اقدام ضروری برای کسبوکارهای کوچک
شروع هر سال جدید فرصت خوبی است تا به بررسی و ارزیابی مجدد کارهایمان بپردازیم و هرجا لازم شد دست به اصلاح بزنیم. این مساله بهویژه برای کارآفرینان اهمیت دارد، چرا که میتوانند از این زمان استفاده کنند تا اقدامات هوشمندانهتری برگزینند و کسبوکارشان را در مسیر صحیح پیش ببرند.
اجرای پنج اقدامی که در ادامه ذکر میشود برای هر کسب و کار کوچکی در سال ۲۰۱۸ ضروری است.
۱- تکنولوژی و امنیت مجازی خود را بهروزرسانی کنید
به گزارش تجارتنیوز ، گاه پیش میآید که به روز رسانی معمول نرم افزارهایی که کسب وکارتان روزانه با آنها سروکار دارد از قلم می افتد، مخصوصا اگر هشدار به روزرسانی زمانی پدیدار شود که شما در میانه کار روی مساله مهمی باشید.
به هرحال خوب است که به روز رسانی نرمافزارها را هر زمانی که فرصت پیش آمد انجام دهید، زیرا به روزرسانی نکردن برنامهها ممکن است کسب وکارتان را نسبت به حملههای سایبری آسیب پذیر کند.
شرکتها به طور مداوم نرم افزارهایشان را تصحیح میکنند تا در برابر تهدیدات جدید از برنامههای خود دفاع و نواقص و معایب پیشین را برطرف کنند. بیتوجهی به تصحیح نرمافزارها ممکن است شما را قربانی مشکلاتی کند که قابل پیش گیری هستند، مانند حمله سایبری بدافزار واناکرای که سال گذشته رخ داد.
به گفته مورتن جارسگارد، مدیرعامل شرکت هیمدال، «تصحیح نرم افزار شاید مهمترین دلیل اکثر نفوذهایی باشد که در محیط مدیران آی تی رخ میدهد. ارقام صنعت حاکی از آن است که آسیب پذیری ریشه اصلی آلودگی به ویروس هاست و بین ۶۵ تا ۹۲ درصد از منابع خطرآفرین را تشکیل میدهد.»
وی دروبلاگ شرکت مینویسد: اگر بیش از یک هفته یا حتی بیش از یک روز وقت صرف به روزرسانی نرم افزارتان کردید، بهتر است اصلا به روز رسانی نکنید. مجرمان سایبری قادرند در کمتر از ۲۴ ساعت کدهای مخرب (اکسپلویت) را اجرا کنند و ما به عنوان کاربر باید پا به پای آنها پیش برویم.
۲- اقدامات بازاریابی و برندسازی را در یک راستا انجام دهید
امروزه بیش از هر زمان دیگری مهم است که شرکتها برند منسجمی خلق کنند تا در پیامهای ارسالی از طریق کانالهای متعدد تبلیغاتی ثابت و همیشگی باشد. تلاشهای بازاریابی ناهمگون، یا اقداماتی که تنها بر یک کانال متمرکز میشوند و از دیگر راههای ارتباطی غافل میشود، در دنیای بیش از حد متصل و منسجم امروزی راه به جایی نمیبرد.
ایوان برگلند، شریک ارشد آژانس گوزنبرگ میگوید: مهمترین مسئله برای صاحبان کسب وکارهای کوچک این است که بدانند رویکرد تدریجی و جزء جزء برای بازاریابی حکم مرگ را دارد.
۳- آگاهیتان را نسبت به قوانین و مقررات افزایش دهید
پیشنهاد خوبی است که جنبههای قانونی صنعتی را که بدان مشغول هستید بررسی و بازبینی کنید. قوانین و مقررات هرازگاهی تغییر میکنند و اگر چه بسیاری از کارآفرینان برای دست و پنجه نرم کردن با نکات ظریف قانونی از وکلا کمک میگیرند، اما شناخت و آگاهی از مسائل کلی میتواند کسب وکار شما را از گرفتار شدن در چنگ قانون حفظ کند.
چه درمورد قوانین موجود و چه درمورد قوانین در شرف تصویب، شناخت وضعیت کنونی کلید تصمیم گیری های هوشمندانه است. کارآفرینان نه تنها باید با قوانین دولتی (در سطح کشور) آشنا باشند، بلکه از قوانین منطقهای نیز باید آگاه باشند.
چارلی مور، بنیانگذار و مدیرعامل راکت لایر، میگوید: هرساله صاحبان کسب وکارهای کوچک عنوان میکنند که پیروی از قوانین و مقررات دولتی دغدغه اصلی آنهاست و امسال به طور حتم تغییرات فراوانی صورت خواهد گرفت، چرا که دولت جدید روی کار آمده است.
توصیه میشود بیش از یک بار در سال با وکیلی تجاری مشورت کنید نه اینکه فقط پس از وقوع مسئلهای مهم به سراغ وکیل بروید. بهتر است پیش از وقوع حادثه اندکی پول صرف کنید تا اینکه پس از وقوع آن مبالغ هنگفتی بپردازید.
۴- ثبت و نگهداری سوابق را سازماندهی کنید
چه درمورد امور مالی، موافقت نامهها و چه درمورد استخدام یا ارباب رجوع برخورداری از یک سیستم ثبت و ضبط منسجم باعث میشود کارهای درونی کسب وکار شما شفاف سازی شوند.
امروزه فرصتهای بیشماری هست که با کمک آنها میتوان ثبت سوابق را با کمک نرمافزارهای مربوطه دیجیتالی یا حتی اتومات کرد. با استفاده از این نرم افزارها میتوانید به سادگی بر سیستم بایگانی خود نظارت داشته باشید.
ثبت سوابق در فصلهای مالیاتی و هنگامی که سروکارتان به دولت بیفتد، اهمیت ویژهای پیدا میکند، اما علاوه بر آن عملکرد و فعالیتهای ثابت شما را شفاف سازی میکند.
دبورا سوینی، مدیرعامل مای کورپوریشن، پیشنهاد میکند که «از شروع سال جدید استفاده و سالانه یک جلسه در شرکت برگزار کنید تا در آن به سازماندهی سوابق شرکت بپردازید.
گزارش سالانه خود را بایگانی کنید تا کسب وکارتان در وضعیت مناسبی باقی بماند و نیز اطمینان حاصل کنید که اطلاعات کسب وکارتان صحیح و به روز باشد از جمله آدرس کنونی شرکت و هرگونه تغییری در نمایندگیهای ثبت شده شرکت.
اگر در کسب وکارتان مجوزی دارید، زمان تجدید آن را به خاطر داشته باشید و به موقع هزینه لازم را پرداخت کنید تا منطبق با قانون استوار بماند.»
۵- مقاصد کلی کسبوکارتان را بازبینی کنید
هیچ زمانی بهتر از شروع سال جدید برای بازبینی و تاکید دوباره بر مقاصد کلی و جامع شرکت مناسب نیست. اهدافتان را برای خدمت رسانی پایدار به ارباب رجوع بررسی کنید.
مطمئن شوید که خودتان و کارمندانتان هر دو می دانید در مرتبه نخست علت وجودی این شرکت چیست. آگاهی از مقاصد کلی به تیم شما هدفی عینی و شفاف میدهد که بعد از آن نوبت به برنامه ریزی و اجرای برنامهها میرسد.
به گفته بروس پون تیپ، بنیانگذار جی ادونچرز «صاحبان کسب وکار به سادگی درگیر کارهای روزمره میشوند و اهداف بلندمدت و علت وجودی شرکت خود را فراموش میکنند.
سال جدید برای شما و تیمتان زمان مناسبی است تا دوباره بازبینی کنید که چرا در مرتبه نخست شرکت وجود یافته است.
داشتن درک روشنی از هدف کارمندانتان را ترغیب میکند تا به بهترین نحو کار کنند. مطمئن شوید که فعالیتهایتان به یک استراتژی منسجم وابسته است و شما را در بهترین مسیر ممکن در جهت رشد و موفقیت بلندمدت قرار میدهد.»
منبع: فرصت امروز
نظرات