فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۶۴۴۸۲

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

ایمپلنت گوش با پرینتر ۳بعدی/ قدم جدید در دنیای تکنولوژی

ایمپلنت گوش با پرینتر ۳بعدی/ قدم جدید در دنیای تکنولوژی

طی یک جراحی موفقیت‌آمیز، جراحان توانستند ایمپلنت گوشی که با دستگاه پرینتر سه بعدی و با سلول‌های غضروف بیمار چاپ شده بود را به بدن بیمار پیوند دهند. این ایمپلنت به تدریج شکل طبیعی گوش انسان را به خود می‌گیرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، عمل جراحی ایمپلنت گوشی که با سلول‌های خود بیمار با پرینتر سه بعدی برای او ساخته شده بود با موفقیت به پایان رسید. کمپانی سازنده این ایمپلنت یعنی تری‌دی‌بایو تراپوتیکس در بیانیه‌ای گفت که این عمل جراحی می‌تواند نقطه عطفی در درمان افرادی با نقص عضو مادرزادی باشد.

به نقل از ایندپندنت ، این روش پیشگام که توسط یک تیم به سرپرستی جراح بازسازی گوش کودکان، آرتورو بونیلا، انجام شد، بخشی از مرحله اول یک آزمایش بالینی برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی کاشت ایمپلنت آرینوو (AuriNovo) برای افراد مبتلا به میکروتیا بود. میکروتیا به معنی عدم رشد مادرزادی لاله گوش و مجرای خارجی گوش است. میکروتیا یک عارضه ژنتیکی نادر است که در آن گوش خارجی کوچک است و به درستی شکل نگرفته است. این عارضه سالانه در حدود ۱۵۰۰ نوزاد در ایالات متحده پدیدار می‌شود.

جراحان گفتند که این آزمایش ایمنی و زیبایی روش جدید بازسازی گوش را با استفاده از سلول‌های غضروف خود بیمار بررسی خواهد کرد. دکتر بونیلا گفت: «به عنوان کسی که عارضه میکروتیا را در هزاران کودک درمان کرده است، از تاثیراتی که ممکن است وجود این تکنولوژی بر بیماران مبتلا به میکروتیا و خانواده‌هایشان داشته باشد بسیار خرسندم».

او گفت امیدوار است که این ایمپلنت بتواند در نهایت جایگزین درمان فعلی برای این نقص مادرزادی شود. روش قدیمی شامل پیوند دادن غضروف مفصلی بیمار یا استفاده از مواد مصنوعی مانند پلی اتیلن متخلخل بود. چرا که این کار حالت تهاجمی کمتری نسبت به استفاده از غضروف دنده بیمار برای بازسازی گوش دارد. همچنین انتظار می‌رود که ایمپلنت‌های چاپ سه بعدی انعطاف پذیری بیشتری به گوش بدهند.

روش ساخت و پیوند ایمپلنت گوش

روش جدید شامل اسکن گوش سمت دیگر بیمار برای ایجاد یک طرح، جمع‌آوری نمونه از سلول‌های غضروف گوش و رشد آنها به مقدار کافی بود. پس از آن این سلول‌ها با یک جوهر بر پایه کلاژن ترکیب شدند. سپس با پرینتر سه بعدی به شکل گوش بیمار چاپ شدند. سپس داخل یک پوسته چاپ‌شده زیست تجزیه‌پذیر قرار گرفتند. این پوسته به‌تدریج جذب بدن بیمار می‌شود. جراحان گفتند این ایمپلنت در طی زمان کامل می‌شود و ظاهر طبیعی و حس گوش انسان عادی را ایجاد می‌کند.

انتظار می‌رود در این آزمایش که در کالیفرنیا و تگزاس در حال اجراست ۱۱ بیمار ایمپلنت گوش دریافت کنند. کمپانی سازنده همچنین امیدوار است که ایمپلنت‌هایی برای اشکال حادتر میکروتیا ایجاد کند پتانسیل استفاده از این تکنولوژی را برای ارائه ایمپلنت زنده در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد کند. رفع نقص نواحی مانند بینی و ستون فقرات، سپس بازسازی اعضا پس از توده‌برداری و پس از آن به تدریج ارگان‌های داخلی بدن از اهداف این کمپانی است.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.