فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۹۵۶۰۳

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

اپلیکیشن پرداخت ویژه نوجوانان/ مدیریت پول تو جیبی با تکنولوژی!

اپلیکیشن پرداخت ویژه نوجوانان/ مدیریت پول تو جیبی با تکنولوژی!

زیوا اولین نئوبانک و اپلیکیشن پرداخت است که برای نوجوانان در خاورمیانه و شمال آفریقا طراحی شده‌ است. از طریق زیوا، نوجوانان قادر به دریافت و مدیریت پول بدون نیاز به پول نقد هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، در دنیای امروزی والدین باید نوجوانان خود را به استفاده از تکنیک‌های پیشرفته و ادغام شده با فناوری برای حفظ پول خود آشنا و ترغیب کنند. چرا که مدیریت دخل و خرج زندگی کار آسانی نیست. بنابراین از همان نوجوانی فرصت خوبی است که افراد در سنین کم بتوانند با کمک فناوری این بخش را مدیریت کنند.

حالا که تعداد استارتاپ‌ها در سراسر دنیا در حال افزایش است، عده‌ای از افراد نیز به فکر راه‌اندازی نوعی اپلیکیشن پرداخت افتادند که بتواند این نیاز نوجوانان را برطرف کند. استارتاپ زیوا که قرار است در محدوده خاورمیانه شروع به کار کند، برنامه‌ای برای مدیریت و صرفه جویی در هزینه و به اصطلاح «پول تو جیبی» نوجوانان است.

زیوا چیست؟

زیوا استارتاپ یک کارت پیش پرداخت برای نوجوانان و یک برنامه برای مدیریت و صرفه جویی در هزینه ارائه می‌دهد. همچنین به والدین این امکان را می‌دهد تا برای فرزندان خود پول بفرستند. این ویژگی برای نوجوانان این اطمینان را ایجاد می‌کند که در هر زمان و هر کجا می‌توانند از والدین خود پول دریافت کنند.

Zywa اولین نئوبانک است که برای نوجوانان در خاورمیانه و شمال آفریقا طراحی شده‌ است. از طریق Zywa، نوجوانان قادر به خرج کردن، دریافت و مدیریت پول بدون نیاز به پول نقد هستند.

این استارتاپ چه مشکلی را حل می‌کند؟

هر استارتاپ با هدف رفع یک نیاز مهم در جامعه به وجود می‌آید. استارتاپ زمانی است که یک ایده خام و جدید را پردازش کند یک یا چند نفر روی آن کار کنند و در نهایت به یک کسب و کار تبدیل شود. این کسب و کار محصولات یا خدماتی ارائه می‌کند که می‌توانند جدیدتر یا متمایز از آنچه در بازار وجود دارد، باشند.

تیم تشکیل دهنده این استارتاپ نیز نوجوانانی بودند که اهل منطقه خاورمیانه‌اند. چرا که بیشتر نوجوانان در خاورمیانه هنوز مجبورند از پول نقد یا کارت والدین خود برای پرداخت استفاده کنند.

تیم زیوا می‌گوید:«ما تصمیم گرفتیم خودمان مشکل دریافت پول را حل کنیم. زیرا یک دهه گذشته است و نوجوانان هنوز با همان مسائل گذشته روبرو هستند! از طریق راه‌اندازی این اپلیکیشن، ما در حال کسب درآمد بیشتر برای نسل بعدی هستیم و این کار را با سبک نوین انجام می‌دهیم.»

زیوا یک اپلیکیشن پرداخت امن است؟

طبق ادعا این استارتاپ، برنامه زیوا ایمن است. چون تیم فنی آن‌ها بهترین استانداردهای امنیتی و حفاظتی را برای حفظ حریم خصوصی و محافظت از کاربران در برابر هرگونه سوء رفتار افراد سودجو را به کار برده‌اند.

چگونگی دریافت اپلیکیشن و کارت پیش پرداخت در نوجوانی

کارت زیوا یک کارت پیش پرداخت است که به نوجوانان این امکان را می‌دهد که پرداخت‌های دیجیتال را به صورت آنلاین و در فروشگاه انجام دهند. آن‌ها می‌توانند پس از نصب نسخه بتا به کارت فوق‌العاده جالب خود دسترسی پیدا کنند.

  • نسخه‌ بتا به معنای آن است که سرویس در حال استفاده به‌شکل کامل توسعه داده‌ شده‌، اما هنوز به ‌طور کامل تست نشده‌ است.

کارت فیزیکی به آدرس فرد ارسال و کارت مجازی به صورت خودکار فعال می‌شود. نوجوانان می‌توانند کارتی را انتخاب کنند که با حال و هوای آن‌ها مطابقت دارد. همچنین می‌توانند پول فوری دریافت کنند و هزینه‌های خود را در زمان واقعی پیگیری کنند.

ماجرای سکه‌های زیون و زمس در اپلیکیشن

زمس و زیون نوعی جواهر زیوا هستند و زیون سکه‌های آن هستند. زمس‌ها از نظر ارزش بالاتر از زیون‌ها هستند، بنابراین به طور طبیعی کمیاب هستند و یافتن آنها سخت‌تر است. اما کاربران هرچه اقدامات چالش برانگیزتر انجام دهند، زمس‌های بیشتری به دست خواهند آورد.

با استفاده از این برنامه و شرکت در چالش‌های روزانه، نوجوانان می‌توانند زمس و زیون‌های خود را رشد دهند. تا بعدا بتوانند با استفاده از آن‌ها ابزارهای جالبی مانند گوشی‌هی آیفون، پلی استیشن و موارد دیگر به دست آورند.

به کمک چنین استارتاپ‌هایی شاید بتوان راهکارهای صرفه جویی در هزینه‌ها را از همان کودکی به افراد آموزش داد تا نوجوانان در سنین بالاتر با مشکلات کلان‌ مالی روبه نشوند.

با وجود این، این کارت‌های پیش پرداخت در کشور ما در دسترس نیستند. چرا که مشکلاتی فراوانی بر سر راه این گونه شرکت‌ها برای ورود به کشور ایران دارند. اما به نظر می‌رسد که نهاد تنطیم‌ کننده‌ قوانین برای فراهم کردن آینده بهتر برای نوجوانان که سرمایه‌های انسانی هستند، بستر ورود اینگونه استارتاپ‌ها را به کشور مهیا کند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.