فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۸۰۲۱۸۳

جزئیات اتصال پیام‌ رسان‌های ایرانی/ ایجاد گروه مشترک بین کاربران

وزیر ارتباطات درباره اتصال پیام رسان‌های ایرانی اعلام کرد در حال حاضر نسخه موبایلی فعال شده و نسخه وب هم به زودی فعال خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، امروز سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1402 از فاز اول طرح اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی رونمایی شد.
وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با شبکه خبر اعلام کرد: «در فاز اول ارسال متن، فایل و استیکر پیش‌بینی شده و این امکان درحال‌حاضر در آخرین نسخه‌های پیام‌رسان‌های گپ، آی‌گپ، بله و ایتا ایجاد شده است.»

زارع‌پور درباره اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی گفت: «در فازهای بعدی اتصال پیام‌رسان‌های بومی قصد داریم تشکیل گروه مشترک بین کاربران پیام‌رسان‌های مختلف نیز امکان‌پذیر شود. در ادامه قابلیت ایجاد تماس صوتی و تصویری بین پیام‌رسان‌های بومی مختلف نیز به‌زودی فعال خواهد شد.»

به گفته وزیر ارتباطات، کاربران این پیام‌رسان‌ها می‌توانند با شماره ۱۶۴۹ جهت پیگیری تمامی مشکلات خود درباره این ویژگی تماس بگیرند.

همچنین اعلام شده است که تا پایان اردیبهشت‌ماه روبیکا و سروش پلاس نیز به این طرح اضافه خواهند شد. به گفته زارع‌پور، استقبال از این طرح «خوب» بوده و در همین چند روز، چند صدهزار نفر این ویژگی را فعال کرده‌اند.

بر اساس این گزارش قابلیت اینترکانکشن چند روزی است که برروی چهار پیام‌رسان داخلی فعال شده است و فاز اول این قابلیت امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات و دیگر مسولان و مدیرعامل پیام‌رسان‌ها رسما رونمایی شد.

زارع پور در مراسم رونمایی از فاز اول اتصال پیام‌رسانهای ایرانی گفت: سال گذشته با شرایطی روبه‌رو شدیم و در آن زمان مسئولیت وزارت ارتباطات چند برابر شد و تمام تلاش خود را انجام دادیم تا تمام زیرساخت‌های لازم را در پیام رسان‌ها برای مردم ایجاد کنیم. با تلاش مجموعه همکاران و سایر مجموعه‌ها توانستیم امکانات خوبی را در پیام‌رسان‌ها داخلی ایجاد کنیم و نتیجه آن هم این است که روز به روز بر کاربران آنها افزوده می‌شود. در هیچ‌یک از پیام‌رسان‌ها مشکل خاصی نداشتیم و سیاست این وزارت خانه حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی است تا خدمات پایدارتر و با کیفیت‌تری را ارایه کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همچنین درصدی از کاربران پیام رسان‌های داخلی، خارجی هستند. این قابلیتی که ایجاد شد بر اساس یک نیاز بود و تنوع پیام‌رسان در حال تبدیل شدن به یک تهدید بود. همچنین این مساله یک جهت گیری جهانی است و در این دو روز، هجمه‌هایی درباره این طرح انجام شد، در حالی که اگر اروپا این کار را انجام می‌داد، همه تعریف می‌کردند، اما این طرح در ایران و با کمک جوانان ایرانی انجام شد.

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: استانداردهای ایمنی در این قابلیت وجود دارد و این مسیری است که در دنیا شکل گرفته است، برای جلوگیری از انحصار و ایجاد رقابت.‌ همچنین در دنیا قوانین سخت گیرانه‌ای در این زمینه وجود دارد و کشوری که آینده دیجیتال نداشته باشد، از روی کره زمین حذف می‌شود، اما سیاست وزارت ارتباطات حمایت تمام قد از پیام‌رسان و سکوهای داخلی است و خود را موظف می‌دانیم هرچه قدر ظرفیت داریم از سکوها و پلتفرم‌های داخلی حمایت و امکانات با کیفیت را برای مردم فراهم کنیم.

عیسی زارع پور امروز در حاشیه مراسم رونمایی از فاز اول اتصال مقابل پیام‌رسان‌ها به یکدیگر در جمع خبرنگاران درباره جدیدترین آمار از تعداد کاربران پیام‌رسان‌های ایرانی با توجه به فعال شدن قابلیت اینترکانکشن، اظهار کرد: برای مشاهده کردن اثر این قابلیت، حداقل باید یک‌ ماه بگذرد اما اکنون آخرین آماری که داریم، تعداد کاربر فعال ماهانه پیام‌رسان‌ ایتا، ۲۲ میلیون نفر شده است؛ یعنی در یک ماه حداقل یک بار از آن استفاده کرده‌اند.

وی افزود: پیام‌رسان بله، حدود ۱۶ و نیم میلیون، سروش پلاس حدود ۱۰ و نیم و روبیکا حدود ۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. همچنین کاربر فعال روزانه آنها متفاوت است اما چیزی که هر روز چک می‌کنم این است که روزانه چند ده هزار کاربر جدید به این پلتفرم‌ها اضافه می‌شود و امیدواریم این مسیر تا پیوستن همه مردم عزیز و استفاده از پیام رسان ها ادامه داشته باشد.

منبع

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.