تجارتنیوز گزارش میدهد:
توضیحات سخنگوی دولت در مورد دلیل فیلترینگ واتساپ و تلگرام/ بستر آموزش ساخت کوکتل مولوتوف بودند!
سخنگوی دولت با حضور در دانشگاه شهید بهشتی تهران از دلایل فیلترینگ واتساپ و تلگرام گفته و مدعی که این پلتفرمها بستر آموزش ساخت کوکتل مولوتوف بودهاند.
به گزارش تجارتنیوز ، سخنگوی دولت امروز در دانشگاه شهید بهشتی توضیحاتی در درباره فیلترینگ واتساپ و تلگرام ارائه کرد. البته در سخنان علی بهادری جهرمی نکات امیدوارکنندهای برای کاربران این پلتفرمهای جهانی وجود نداشت.
توضیحات او در حالی ارائه میشود که همین سخنان را وزیر ارتباطات در حاشیه نمایشگاه اینوتکس به تجارتنیوز گفته بود. البته در آن زمان عیسی زارعپور عنوان کرده بود که به دنبال گشایشهایی در ارتباط با رفع فیلترینگ پلتفرمهای جهانی هستند. هرچند هیچگونه خبری در این زمینه تاکنون منتشر نشده است.
سخنگوی دولت در نشست سیاسی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد که سیاست دولت نه این بوده و نه این هست در مسیری که مردم از آن مسیر ارتزاق و فعالیت میکنند، مانع ایجاد کند.
د️لیل فیلترینگ واتساپ تلگرام
بهادری جهری اضافه کرد: پلتفرمهای واتساپ و تلگرام که تحت حمایت دولت آمریکا هستند و ادعا میکنند استاندارد دارند یک مرتبه استاندارد خودشان را نقض کرده و از اغتشاشات و اقدامات تروریستی حمایت میکنند و آموزش ساخت و استفاده از کوکتل مولوتف و صحنه بریده شدن گلوی یک سرباز را منتشر میکنند.
مردم انتظار دارند چه کسی با پلترفرمی که جرم و تخلف می کند برخورد کند؟ آیا کسی جز حاکمیت باید این کار را انجام دهد؟
️در رابطه با پلترفرم های خارجی همان استانداردهایی که برای بقیه کشورها مثل آمریکا و فرانسه رعایت می شود در ایران هم باید رعایت شود.
دولت همیشه مانعگذاری کرده است
حداقل طی 10 ماه اخیر، دولت هر کاری توانسته برای ایجاد مانع بر سر راه کسب وکار مردم انجام داده است. بنابراین بهادری جهری در حالی مدعی است که دولت قصدش ایجاد مانع در مسیر ارتزاق مردم نیست که تنها با فیلترینگ اینستاگرام بیش از 300هزار کسب وکار کوچک از بین رفتند. همچنین جمعیتی میلیونی شغلشان را از دست دادند.
ضمن اینکه از شهریور 1401 تاکنون وضعیت اینترنت و فیلترینگ گسترده به نحوی بوده که صدای همه فعالان حوزه آنلاین و عموم مردم را درآورده است.
به این موارد باید تعلیق، تحدید و مسدودیت کسبوکارهای آنلاین طی روزهای اخیر را هم اضافه کرد. حال این پرسشها ایجاد میشوند که سخنگوی دولت از کدام مانعزدایی یا عدم مانعگذاری دولت حرف میزند؟ چرا مردم مانعزدایی دولتی را احساس نمیکنند؟ بالاخره چه زمانی مشخص میشود که فیلترکننده چه کسی است وقتی دولت مدعی است که هدف رفع موانع است؟
نظرات