فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۲۹۹۸

دانشگاه امیرکبیر در عمان پارک فناوری تاسیس می‌کند

دانشگاه امیرکبیر در عمان پارک فناوری تاسیس می‌کند

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران در کشور عمان خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز،

روح الله باقرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر را یکی از دانشگاه‌های مؤثر در شکل‌گیری زیست بوم توسعه فناوری‌های کلیدی و راهبردی توصیف کرد و افزود: امروز این دانشگاه در موقعیتی قرار دارد که نه تنها ظرفیت‌ همکاری‌های علمی در سطح ملی با دانشگاه‌های مستقر در کشور در راستای رفع نیازها و چالش‌های صنعت و جامعه را دارد، بلکه قادر است از ظرفیت شبکه همکاران بین‌الملل دانشگاه هم در جهت برطرف کردن نیاز روز جامعه و صنعت بهره‌مند شود.

وی اظهار کرد: در این راستا دانشگاه امیرکبیر ۱۲ کارگروه منطقه‌ای تشکیل داده که این کارگروه‌های محوری در بخش‌های مختلف دنیا از امریکای شمالی و جنوبی تا کشورهای دوست و همسایه چون روسیه، کره، ژاپن و کشورهای آسیای جنوب شرقی فعال هستند.

باقرزاده با بیان اینکه در این کارگروه‌ها اعضای هیات علمی دانشگاه بر اساس مزیت‌های علمی خود با کشورها ارتباط برقرار می‌کنند، یادآور شد: همکاری این کارگروه‌ها در راستای ایجاد اکوسیستم و زیست بوم همکاری‌های علمی و فناوری در حوزه‌های پرمزیت این دانشگاه است.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، خاطر نشان کرد: در این برنامه، ایران کارگروه توسعه علم و فناوری در کشور عمان به شمار می‌رود. در این کارگروه محوری، وظیفه دانشگاه این است که زیر ساخت‌های اجرایی برای ایجاد پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی در کشور عمان را فراهم کند.

وی تاکید کرد: ما با بهره‌گیری از کل ظرفیت‌های دانشگاه‌های کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان را در پارک جمهوری اسلامی ایران در کشور عمان مستقر می‌کنیم تا بتوانیم محصولات دانش‌بنیان ایرانی را عرضه کنیم.

باقرزاده ادامه داد: برنامه کارگروه همکاری‌های علمی و فناوری دانشگاه امیرکبیر در زمینه ایجاد پارک علم و فناوری ایران، در ۳ کشور "قطر"، "امارات متحده عربی" و "عمان" اجرایی می‌شود. دلیل انتخاب دانشگاه امیرکبیر و کشور عمان این است که از طریق کشور ثالث، فناوری‌هایی که در داخل کشور ایجاد شدند و قابلیت عرضه در بازار بین‌المللی را دارند، معرفی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه از این طریق مشارکت استراتژیکی را با کشور عمان خواهیم داشت، افزود: ما در بخش پروژه‌های مشترک چندین طرح را در دستور کار داریم که یکی از برنامه‌های محوری ما ایجاد شعبه‌ای از دانشگاه امیرکبیر در خارج از کشور است.

باقرزاده گفت: این طرح در کشورهای ترکیه، عمان و کشورهای آسیای میانه برنامه‌ریزی شده است تا بتوانیم حداقل یک شعبه از این دانشگاه را در خارج از کشور راه‌اندازی کنیم.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: همکاری‌های علمی ما در سطح بین‌المللی در راستای زمینه‌های اولویت‌دار دانشگاه است و در یکی از این حوزه‌ها همکاری در بخش‌های آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری، هوشمندسازی و هوش مصنوعی است. زمینه اولویت‌دار دیگر ما در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است.

باقرزاده مدیریت منابع آب و توسعه زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی را از دیگر زمینه‌های اولویت‌دار این دانشگاه ذکر کرد و گفت: اینها حوزه‌های اولویت‌دار ما است و تلاش داریم که از طریق شبکه‌سازی، همکار بین‌المللی پیدا کنیم.

منبع : ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.