فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۵۹۷۵۳

نگرانی شرکت انرژی آلمانی از توقیف کشتی هایش توسط روسیه

نگرانی شرکت انرژی آلمانی از توقیف کشتی هایش توسط روسیه

رئیس شرکت انرژی «یونی‌پر» اعلام کرد این واردکننده انرژی آلمانی، تلاش می‌کند ناوگان کشتی‌های حمل گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) خود را از خطر توقیف توسط کشورهای دوست با روسیه، محافظت کند.

به گزارش تجارت نیوز،

این شرکت که بزرگترین خریدار گاز روسیه در اتحادیه اروپا قبل از سال ۲۰۲۲ بود، در مارس سال گذشته، از سوی یک دادگاه روسی، به پرداخت ۱۴ میلیارد یورو جریمه مربوط به یک اختلاف حقوقی با شرکت دولتی گازپروم روسیه، محکوم شد.

مایک لویس، مدیرعامل «یونی‌پر» اظهار کرد: هر چند هیچ نشانه‌ای وجود ندارد اما مسکو به دنبال دریافت این جریمه «با انگیزه سیاسی» است و او همچنان نگران است که روسیه، متحدانش را مجاب کند کشتی‌های ال‌ان‌جی این شرکت را توقیف کنند.

مدیرعامل «یونی‌پر» به روزنامه فایننشیال تایمز گفت: ما کشتی‌هایی در سراسر جهان داریم. بنابراین، سوال این است که اگر در کشوری لنگر بیندازیم و محموله گاز را در سیستم گاز آن تخلیه کنیم، آیا آنجا مشکلی وجود خواهد داشت؟

پس از آغاز جنگ روسیه در اوکراین در سال ۲۰۲۲، «یونی‌پر» یکی از قربانیان بهم خوردن روابط تجاری میان مسکو و غرب شد و سال گذشته، پس از صمادره یک کسب و کار تولید برق مستقر در مسکو توسط دولت روسیه، متحمل چهار میلیارد یورو ضرر و زیان شد.

با این حال، این شرکت در دادگاه داوری بین‌المللی در سوئد، در برابر گازپروم پیروز شد و دادگاه تایید کرد این شرکت آلمانی باید ۱۳ میلیارد یورو از گازپروم بر سر گازی که تحویل نداده است، خسارت بگیرد.

حکم دادگاه سن پترزبورگ در مارس، بخشی از تلاش ناموفق روسیه برای ممانعت از داوری دادگاه سوئدی بود.

داده‌های شرکت کپلر نشان می‌دهد چهار نفتکش تحت کرایه «یونی‌پر» از زمان اعلام حکم دادگاه روسی، در نقاط مختلف جهان از جمله در چین که متحد نزدیک روسیه است، لنگر انداخته‌اند.

شرکت «یونی‌پر» که پس از کاهش عرضه گاز روسیه به اروپا در سال ۲۰۲۲، متحمل ۱۹ میلیارد یورو زیان شد، توسط دولت آلمان «ملی» شد، این شرکت اکنون محتاطانه، کشورهایی که با آنها معامله می‌کند را ارزیابی می‌کند و برای بررسی ریسک اقدام حقوقی علیه ناوگانش، تحلیل حقوقی انجام می‌دهد.

مسکو تهدید کرده است به تلافی توقیف صدها میلیارد یورو دارایی‌های این کشور توسط غرب، دارایی‌های شرکت‌های اروپایی و آمریکایی «شریر» را توقیف خواهد کرد.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، اما بعضی از تحلیلگران بر این باورند که کشورهای دیگر، نفتکش‌ها یا محموله‌های آنها را بنا به خواست روسیه، توقیف نخواهند کرد زیرا ممکن است آنها را با کشورهای غربی درگیر اختلاف کند. با این حال، این ماجرا، مشکلات تیرگی روابط اقتصادی و تجاری میان روسیه و آلمان را نشان می‌دهد که به مدت چندین دهه، برای تامین نیروی مورد نیاز بخش صنعت خود، به گاز ارزان روسیه متکی بود.

منبع : ايسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.