خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۳۶۰۵۰

هشدار به ضعف شرکت‌های انگلیسی در مقابله با حملات سایبری

هشدار به ضعف شرکت‌های انگلیسی در مقابله با حملات سایبری

آژانس‌های اطلاعاتی انگلستان بارها هشدار داده و اعلام کرده‌اند که شرکت‌ها و کارخانه‌های این کشور در معرض حملات سایبری بزرگی قرار دارند، اما به نظر می‌رسد هنوز هیچ یک از آنها آمادگی مقابله با خطر این حملات خطرناک را ندارند.

در سال‌های اخیر که حملات سایبری به شدت رشد کرده است، موسسه‌های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار داده‌اند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، حالا به تازگی آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی در انگلستان اعلام کرده‌اند که بارها در بیانیه‌هایی خطاب به صاحبان مشاغل، کارخانه و شرکت‌های بزرگ هشدار داده‌اند که باید به منظور جلوگیری و پیشگیری از خطر باج‌افزارها و حملات سایبری خطرناک که در نتیجه سرقت اطلاعات محرمانه و مالی آنها را به دنبال دارد، اقدامات لازم را هرچه زودتر و بهتر انجام دهند.

به گفته آنها، مجرمان سایبری تاکنون توانسته‌اند بیش از ۸۰ کارخانه و شرکت بزرگ در این کشور را هک کرده و اطلاعاتشان را به سرقت ببرند که این امر می‌تواند زیرساخت‌های امنیت ملی انگلستان را زیر سوال برده و به طور جدی تهدید کند.

نهادهای اطلاعاتی و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری به صاحبان مشاغلی که در زمینه حمل‌ونقل، بهداشت و سلامت و همچنین تجهیزات اساسی فعالیت و تجارت می‌کنند، هشدار داده‌اند که هر چه سریعتر فکری به حال امنیت و حفاظت از اطلاعات محرمانه خود کنند چراکه خطر حملات سایبری از سوی هکرهای روسی در کمین شرکت‌های انگلیسی است.

شواهد جدید نشان می‌دهد که هکرها و مجرمان سایبری شرکت‌های مهم انگلیسی را هدف قرار داده‌اند و برای کسب نتیجه و رسیدن به اهداف شوم خود، از هیچ کاری غافل نخواهند شد.

نتایج تحقیقات و نظرسنجی‌هایی صورت گرفته حاکی از آن است که بسیاری از صاحبان شرکت‌ها و کارخانه‌های انگلستان اذعان کرده‌اند حداقل یکبار هدف حمله باج افزاری و سایبری هکرها قرار گرفته‌اند.

بر اساس این تحقیقات که از ۱۷۰ شرکت فعال انگلیسی صورت گرفته است، نیمی از آنها مجبور به پرداخت مبالغ و پول‌های هنگفتی به هکرها شده‌اند و نیمی دیگر نیز به خاطر عدم پرداخت وجه به آن‌ها، تمامی اطلاعات ارزشمند و حیاتی خود را از دست داده‌اند.

به گفته تحلیلگران و متخصصان امنیت سایبری، این امر به وضوح نشان می‌دهد که شرکت‌ها هنوز به اهمیت برخورد و پیشگیری از خطر حملات سایبری، باج افزاری و بدافزاری و در نتیجه سرقت اطلاعاتشان پی نبرده‌اند و هنوز این خطر بزرگ را جدی نگرفته‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.

طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان‌تر شود، بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

بنابراین می‌توان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

در سال گذشته میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس‌های رایانه‌ای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون‌ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت‌های مربوطه و دولت‌ها خسارت وارد کرده‌اند.

حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که در طول سال‌های اخیر صورت گرفته است.

منبع: وب سایت تلگراف

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.