ساخت نسل جدید سیستم عامل لینوکس برای امنیت اینترنت اشیا
این اولینبار است که شرکت مایکروسافت سختافزاری را برای اجرای لینوکس طراحی میکند که در آن سیستم عامل ویندوز دخالتی ندارد.
رئیس شرکت مایکروسافت میگوید: ما یک شرکت ویندوزساز هستیم، متوجه شدیم که بهترین راه حل برای رایانهای به این اندازه یک نسخه کامل از ویندوز نیست. در واقع راه حل آن لینوکس کرنل سفارشی شده است.
به گزارش تجارتنیوز ، شرکت مایکروسافت نسل جدید نسخه لینوکس کرنل خود را برای قدرت بخشی به Azure Sphere که یک تکنولوژی جدید راهاندازی شده با هدف تامین امنیت بهتر وسایل مرتبط با اینترنت اشیا است را طراحی کرده است؛ این عمل با ترکیب نسخه لینوکس کرنل با تراشهی جدید طراحی شده و پوشش سرویس امنیتی آن انجام میشود.
شرکت مایکروسافت در کنفرانسی با محوریت امنیت در شهر سانفرانسیسکو اعلام کرد: پروژه Azure Sphere بر حمایت ابزار آلات اینترنت اشیا که بر پایه ریزکنترلگرها بنا شده است متمرکز است.
به گفته مایکروسافت AzureSphere امنیتی را فراهم میکند که از هارددیسک شروع و به فضای ابری کشیده میشود و در نتیجه هالهای از امنیت ارائه میکند که در آن محافظت انجام شده، حملات شناسایی و به تهدیدات پاسخ مناسب داده میشود.
دستگاههایی که مرتبط با اینترنت اشیاء هستند در برابر هکرهای از راه دور خیلی آسیبپذیرند، چون از لحاظ ساختاری برای ایجاد امنیت ساخته نشدهاند.
یک شکاف امنیتی در ابزار اینترنت اشیاء که متصل به شبکه امنیتی هستند، میتواند موجب بروز یک نامنی بزرگ در شبکه شود.
برای مقابله با چنین موضوعاتی، پروژه Azure Sphere یک راه حل کامل ارائه میدهد که در آینده امنیتی پایدار و همچنین محیط کاری امن برای اینترنت اشیاء تامین کرده و در این رابطه تعامل با این ابزار آلات را آسانتر خواهد کرد.
MCUS که توسط تیم تحقیقاتی شرکت مایکروسافت طراحی شده، یک واحد پیشرفته از تراشههای ریز کنترلگر با عملکرد عالی است که در آن ساختار اتصالی، شبکهای و امنیتی برای اطمینان از امنیت آیندهی ابزار آلات مرتبط با اینترنت اشیاء فراهم خواهد شد.
هر تراشه شامل تکنولوژی امنیت سیلیکونی(silicon) میباشد که توسط شرکت مایکروسافت در آن تعبیه شده و حاصل 15 سال تجربه و یادگیری از xbox است.
طبق گفته رئیس شرکت مایکروسافت، اولین تراشه Azure Sphere که نام آن MT3620 است، توسط شرکت مستقر در تایوان به نام مدیاتک ساخته خواهد شد و تا پایان سال در دسترس کاربران تمام دنیا قرار خواهد گرفت.
تراشه نسل Azure Sphere بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا، با سایر سرویسهای پوششی مانند گوگل - آمازون قابل رقابت خواهد بود.
شرکت مایکروسافت میگوید: هر تراشه Azure Sphere شامل ریز سیستمهای امنیتی ما خواهد بود که سیستم عامل را راهاندازی خواهد کرد و به سرویس امنیتی Azure Sphere برای بهروزرسانیهای امنیتی و ساده، عملیات اجرا شده و تاییدها متصل خواهد شد.
مهمتر از همه، سرویس امنیتی Azure Sphere یک سرویس ابری است و با امنیت و مدیریت تراشههای ریز کنترلگر سروکار دارد.
این سرویس، ارتباطات دستگاه به دستگاه و دستگاه به فضای ابری را از طریق احراز هویت مبتنی بر گواهی به تامینکنندگان امنیت هر دستگاه Sphere Azure ارائه میدهد. خطرات امنیتی تازه ظهور را در سراسر اکوسیستم Azure Sphere ردیابی میکند و از بهروزرسانیهای نرمافزاری مراقبت میکند.
منبع: ایسنا
نظرات