فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۵۸۷۲۵

شرکت‌های چینی در رسوایی فیس‌بوک دست داشته‌اند

شرکت‌های چینی در رسوایی فیس‌بوک دست داشته‌اند

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که شرکت‌های چینی همچون هوآوی و لنوو به اطلاعات شخصی کاربران فیس‌بوک دسترسی داشته‌اند.

برخی شرکت‌های چینی نظیر هواوی و لنوو در رسوایی شرکت و شبکه اجتماعی فیس‌بوک دست داشته و به حریم شخصی و اطلاعات خصوصی کاربران این شبکه اجتماعی دسترسی داشته‌اند. البته این در حالیست که هواوی ذخیره‌سازی و نظارت بر داده‌های فیس‌بوکی را تکذیب می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، پس از آنکه نیویورک تایمز از برنامه فیس‌بوک برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربرانش با دست کم ۶۰ شرکت تولیدکننده پرده‌برداری کرد، حالا گزارش‌های جدیدی که از سوی واشنگتن پست و نیویورک تایمز ارائه شده است نشان می‌دهد چهار شرکت هواوی، لنوو، اوپو و TCL نیز جز شرکت‌هایی بوده‌اند که در فهرست رسوایی فیس‌بوک حضور داشته اند.

فرانچسکو وارلا - مدیر اجرایی فیس‌بوک - می‌گوید که این چهار شرکت‌ چینی‌ که از آنها نام برده شده است، همگی برنامه‌ یکپارچه‌ای روی محصولات خود داشته‌اند که از اول توسط فیس بوک کنترل و تایید می‌شده است.

در این میان هواوی که بیشتر از سایر شرکت‌ها مورد بازخواست و سوال قرار گرفته است عنوان کرده است که به هیچ عنوان از اطلاعات کاربران ذخیره‌سازی یا سواستفاده نکرده است.

به نظر می‌رسد هواوی بیشتر به خاطر اقدام دولت کنونی ایالات متحده آمریکا مبنی بر احتمال جاسوسی محصولات شرکت‌های چینی و همچنین احتمال درخواست دولت چین برای دسترسی به داده‌های موجود بر روی سرورهای فیس‌بوک زیر ذره‌بین قانون‌گذاران بین‌المللی و آمریکایی قرار گرفته است.

پس از آنکه وب سایت‌ها و رسانه‌های خبری بسیاری گزارش کردند که شبکه اجتماعی فیس‌بوک در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی کاربرانش دست داشته است، مردم و منتقدان بسیاری فیس‌بوک را به خیانت در امانت و همکاری با نهادهای دولتی یا تحقیقاتی متهم کردند.

این شبکه اجتماعی به سرعت آماج حملات کاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت به‌گونه‌ای که تعداد کثیری از شرکت‌ها و افراد معروف اقدام به بستن و غیرفعال کردن صفحات مجازی خود در فیس‌بوک کرده و استفاده از این شبکه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف کرده‌اند.

فیس بوک می‌گوید اطلاعات بالغ بر ۸۷ میلیون نفر از کاربرانش به صورت نادرست و ناخوداگاه در اختیار موسسه کمبریج آنالتیکا قرار گرفته است که از این میزان، ۱.۱ میلیون نفر از آنها اهل کشور انگلستان بوده‌اند.

این در حالیست که پیشتر یک افشاگر به نام کریستوفر وایلی تعداد کاربرانی را که از رسوایی فیس‌بوک آسیب دیده‌اند، ۵۰ میلیون نفر اعلام کرده بود.

پس از انتشار خبر رسوایی فیس‌بوک و نقض حریم شخصی کاربرانش، افراد مشهور و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری اقدام به حذف صفحه کاربری خود در این شبکه اجتماعی کرده‌اند تا بدین ترتیب، اعتراض خود را نسبت به سهل انگاری فیس‌بوک نشان دهند.

با اینکه فیس‌بوک در تمامی روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از تمامی کاربرانش در این خصوص عذرخواهی کرد و در بیانیه‌ای نیز احتمال هرگونه جاسوسی و افشای اطلاعات آنها را رد کرد، اما همچنان خشم عموم مردم در سراسر جهان نسبت به این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار فروکش نکرده است.

منبع: نیویورک تایمز

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.