چه کسانی موبایل را گران میکنند؟
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل در پاسخ به اینکه چرا با افزایش نرخ ارز قیمت موبایل در بازار افزایش پیدا میکند؟ اظهار کرد: واردکنندگان موبایل کالاهای خود را به قیمت روز ترخیص، عرضه میکنند، بنابراین بعد از اصلاح قیمت بنزین و در پی آن افزایش نرخ ارز نیز واردکنندگان قیمت کالاهای خود را افزایش ندادند.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل ، تبلت و لوازم جانبی گفت: شرکتهای واردکننده باید قیمت کالای خود را بر اساس قیمت ارز وارداتی در روز ترخیص کالا، تعیین کنند و این شرکتها با افزایش نرخ ارز قیمتهای خود را تغییر نمیدهند.
به گزارش تجارتنیوز ، حسین غروی رام در نشست خبری در پاسخ به اینکه چرا با افزایش نرخ ارز قیمت موبایل در بازار افزایش پیدا میکند؟ اظهار کرد: واردکنندگان موبایل کالاهای خود را به قیمت روز ترخیص، عرضه میکنند، بنابراین بعد از اصلاح قیمت بنزین و در پی آن افزایش نرخ ارز نیز واردکنندگان قیمت کالاهای خود را افزایش ندادند.
وی سود مجاز عمدهفروشی و خردهفروشی را به ترتیب سه و هفت درصد عنوان کرد و گفت: بر اساس آییننامه مصوب قیمتگذاری کالاهای وارداتی، شرکتهای واردکننده قیمت و هزینههای خود را به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام میکنند.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی چرخه توزیع کالا را غیرشفاف توصیف و راهکار حل این مشکل را اجرای سامانه افق عنوان کرد.
گردش مالی بخش موبایل، بیش از دو میلیارد دلار
به گفته این مقام صنفی در حال حاضر ۱۸۹ شرکت دارای مجوز در بخش واردات موبایل فعالیت میکنند و مصرف ماهانه این کالا یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه است و پیشبینی میشود که تا پایان امسال، ۱۴ میلیون دستگاه موبایل به کشور وارد و بیش از ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه آن روشن شود.
وی همچنین نیاز ماهانه واردکنندگان برای تامین بازار موبایل را ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیون دلار عنوان کرد.
غروی رام در ادامه با تاکید بر اینکه طبق اعلام سازمان حمایت فروش اجباری "سبدی" از سوی شرکتها به توزیعکنندگان ممنوع است، تصریح کرد: شرکتها میتوانند سبدی مشخص از کالاهای خود را با سود کمتر به توزیعکنندگان پیشنهاد کنند، اما اجبار قانونی خریداران به تهیه این سبدها غیرقانونی است.
همچنین به گفته وی در حال حاضر بیش از ۹۹ درصد واردات کاملا رسمی اتفاق میافتد.
نظرات