حمله سنگین هکرها به شبکه کشور + جزییات
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان این که حمله هکری اخیر با ظرفیت ۳۰ گیگابیت بر ثانیه برای خواباندن سرویس دهی برخی سایت های داخل کشور صورت گرفت گفت: این حمله با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت به بیرون از کشور هدایت شد.سید ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاح فاز نخست شبکه ملی اطلاعات با بیان
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان این که حمله هکری اخیر با ظرفیت ۳۰ گیگابیت بر ثانیه برای خواباندن سرویس دهی برخی سایت های داخل کشور صورت گرفت گفت: این حمله با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت به بیرون از کشور هدایت شد.
سید ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاح فاز نخست شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه یکی از الزامات شبکه ملی اطلاعات پایداری آن است، اظهار کرد: امنیت در برابر خطرات ناشی از حملات سایبری تعریف می شود و همانطور که مسئولان وزارت ارتباطات گفتند یکی دو هفته پیش حمله DDOS علیه کشور صورت گرفت که نهایتا دفع شد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: حمله اخیر با ظرفیت 30 گیگابیت بر ثانیه برای خواباندن سرویس دهی برخی سایت های داخل کشور صورت گرفت اما با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت به بیرون از کشور هدایت شد.
وی با بیان اینکه از ظرفیت فضای مجازی برای تولید قدرت در دنیا استفاده می شود، گفت: این حوزه بعضا در بخش های دیپلماسی و صادرات از منظر اقتصادی قابل تعریف است.
به گزارش تسنیم، او با بیان اینکه باید به قدرت بازدارندگی سایبری برسیم، عنوان کرد: این موضوع در صورتی محقق می شود که شبکه ملی اطلاعات قدرتمندی داشته باشیم و حتی به فکر صادرات خدمات آن به بازارهای منسقه ای و کشورهای اسلامی باشیم.
کاربران شناسنامه دار می شوند
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از عملیات هکری سنگین علیه شبکه کشور در هفته های پیش خبر داد و در ادامه گفت: کلیه کاربران شبکه ملی اطلاعات شناسه دار می شوند.
نصرالله جهانگرد در مراسم رونمایی از فاز نخست شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه تمرکز خاصی بر مقوله امنیت در این شبکه داریم، اظهار کرد: امنیت در این شبکه سه بخش 1. پایداری 2. محتوایی و 3. کاربری را شامل می شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره مقوله پایداری این شبکه گفت: شبکه ها در دنیا اغلب مورد عملیات هک قرار می گیرند و در این راستا حدود دو سه هفته پیش اقدام هکری روی شبکه ایران صورت گرفت و ارتباطات بین الملل دو سه شرکت اینترنتی (پرووایدر) محدود شد اما مردم که اغلب از ارتباطات داخلی کشور استفاده می کنند، اصلا متوجه این موضوع نشدند.
وی افزود: پایداری شبکه موضوع اساسی است و با توجه به اینکه بیش از 67 درصد جرائم هکری در دنیا شامل حوزه پولی و مالی می شود، قابلیت آنتی فیشینگ را روی شبکه ملی اطلاعات دیده ایم تا شاهد این گونه سوء استفاده ها از شبکه نباشیم.
جهانگرد همچنین به مقوله احراز هویت کلیه کاربران ایرانی در این شبکه اشاره کرد و گفت: در شبکه ملی اطلاعات کلیه کانکشن های (اتصالات به شبکه) ثابت و سیار کشور دارای هویت واحدی خواهند بود و اگر کاربری دارای شناسه نباشد، قابلیت سرویس دهی به او نیست.
به گزارش تسنیم، معاون وزیر ارتباطات در پایان گفت: امیدواریم با راه اندازی این شبکه، سهم ترافیک داخلی کشور بیش از 40 درصد شود.
نظرات