فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۷۰۳۲

۱۵۰ هزار شغل طی سه سال گذشته ایجاد شد

۱۵۰ هزار شغل طی سه سال گذشته ایجاد شد

بر اساس گزارش‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است.

به گزارش تجارت نیوز،

صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

طبق گزارش‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی پرداخت شده که ایجاد و حفظ ۱۵۰ هزار شغل در کشور را به دنبال داشته است.

حمایت مالی از طرح‌های اشتغالزا و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کسب و کارهای کوچک بازار محور، رویکرد صندوق کارآفرینی امید است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است. زنان سرپرست خانوار، فارغ التحصیلان، جوانان جویای کار و کارآفرینان از جمله گروه‌های در اولویت صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات اشتغال به شمار می‌روند.

یکی از کارهای صندوق ایجاد اشتغال به ویژه از نوع اشتغال خرد و متوسط است و به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی،توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

بر اساس گزارش‌ها، درطول سه سال گذشته و از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی پرداخت شده که ایجاد و حفظ ۱۵۰ هزار شغل در کشور را به دنبال داشته است.

اهتمام صندوق در طول فعالیت خود این بوده با عارضه‌یابی دوره‌های گذشته اقدامات زیربنایی صورت دهد و در این راستا پیگیری موضوع افزایش سرمایه صندوق، به تصویب مبلغ ۸۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش سرمایه صندوق منجر شده است.

صندوق کارآفرینی امید در راستای رسالت خود برای حمایت از توسعه اشتغال، بخش اعظمی از منابع را در حمایت از صاحبان طرح‌های اشتغالزا و کسب و کارهای بازار محور اختصاص داده و به سمت مشاغل پایدار هدایت کرده است. یکی از طرح‌های موثر صندوق کارآفرینی امید، کمک به ایجاد اشتغال خانگی و کسب و کارهای خرد بوده که ایده روستاهای بدون بیکار درکشور را رقم زده است.

طبق آمارها بیش از ۳۲ درصد کارآفرینان و متقاضیان طرح‌های اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل داده و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرح‌ها بانوان هستند.

به اعتقاد کارشناسان بازار کار، صندوق کارآفرینی امید از ظرفیت بسیار خوبی برای حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای خرد و متوسط برخوردار است.امروز در کشورهای درحال توسعه و پیشرفته عمده منابع دولتی به سمت و سوی کسب و کارهای خرد و متوسط رفته است ولی در کشور ما این مساله هنوز جا نیفتاده و صاحبان مشاغل همچنان از شبکه بانکی استفاده می‌کنند.

پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغالزا با اولویت مناطق محروم و روستایی،طرح‌های دانش‌بنیان،طرح‌های بومگردی و کشاورزی،پرداخت مشاغل خانگی، وام ازدواج و اشتغال روستایی نیز از دیگر ماموریت‌های صندوق کارآفرینی امید به شمار می‌رود.

طبق آمارها بیش از ۳۲ درصد کارآفرینان و متقاضیان طرح‌های اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل داده و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرح‌ها بانوان هستند.صندوق کارآفرینی امید همچنین در راستای راه‌اندازی خطوط تولید و تسریع در احیای واحدهای راکد و نیمه فعال،طرح‌های متعددی را پیگیری و اجرا کرده است.

بر اساس گزارش‌ها بیش از ۹۵ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به طرح‌های اشتغالزا پرداخت شده و عمده طرح‌های صندوق جزو طرح های خرد و کوچک و متوسط معیشت محور بوده که به سرعت جذب بازار اشتغال می‌شوند.

منبع : ايسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.