کد مطلب: ۲۴۷۴۰۵

بانک مرکزی اعلام کرد:

ضوابط تامین و انتقال ارز شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی

ضوابط تامین و انتقال ارز شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی در راستای سیاست جدید ارزی ضوابط تامین و انتقال ارز بابت هزینه‌های شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی را ابلاغ کرد.

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی در راستای سیاست جدید ارزی ضوابط تامین و انتقال ارز بابت هزینه‌های شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی را ابلاغ کرد.

به گزارش تجارت‎‌نیوز ، در راستای اجرای بندهای (۲)،(۵) و(۱۲) تصویب نامه شماره ۴۳۵۳‏‏‏‏‏/ت۵۵۳۰۰ هـ مورخ ۲۲‏‏‏‏‏/۱‏‏‏‏‏/۱۳۹۷ هیات وزیران مبنی بر تبیین سیاست‌های جدید ارزی، تامین و انتقال ارز بابت هزینه‌های شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی به شرح زیر و به نرخ روز اعلامی از سوی بانک مرکزی صرفا از طریق سیستم بانکی و در صورت عدم امکان انجام حواله ارزی از طریق بانک، با استفاده از خدمات صرافی‌های مجاز و به عاملیت بانک امکان‌پذیر خواهد بود:

۱- تامین و انتقال ارز بابت کرایه حمل کالاهای وارداتی در صورتی که ثبت سفارش کالای مربوطه به نام بانک صادر شده و بهای کالای پرداختی شامل کرایه حمل نباشد (خرید بر اساس ترم‌های گروه‌های E و F اینکوترمز)، پس از انجام ثبت خدمت، ارائه صورتحساب‌ کرایه حمل و نسخه‌ای از بارنامه‏/ راهنامه و با رعایت مفاد بخش دوم مجموعه مقررات ارزی بلامانع است. رفع تعهد ارزی بابت کرایه حمل مزبور منوط به رفع تعهد (تعهد ارائه پروانه گمرکی) از ثبت سفارش کالایی مربوطه است.

تبصره: در صورت درخواست واردکننده کالا و ارائه تائیدیه ذینفع(شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی خارجی)، پرداخت کرایه حمل به نمایندگان شرکت‌های حمل‌ونقل خارجی در داخل کشور بلامانع است. ضمنا انتقال وجوه دریافتی به شرح این تبصره، حسب تقاضای نمایندگی‌های مزبور (تا سقف کرایه‌های حمل مربوطه) به طرف خارجی مجاز خواهد بود.

۲- تامین و انتقال ارز بابت هزینه‌های دموراژ و حق توقف پس از ارائه صورتحساب‌ها و مستندات مربوطه (سند ترخیصیه یا صورتحساب مبادله کانتینر) بلامانع است.

۳- نقل و انتقال موجودی حساب‌های ارزی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی (اعم از شرکت‌های ایرانی و نمایندگان شرکت‌های خارجی) در مقابل ارائه صورتحساب و مستندات مربوطه بلامانع است.

منبع:مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.