ادامه روند اجرای پروژههای صادراتی از سه مسیر
مدیر امور بینالملل بانک توسعه صادرات مطرح کرد: اگزیم بانک ایران با توجه به تحولات اخیر برادامه روند اجرای پروژه های صادراتی در دست اجرای خود تمرکز دارد و در این زمینه سه کانال مشخص را تعریف کرده است
مدیر امور بین الملل بانک توسعه صادرات در گفتگو با پایگاه خبری اگزیم نیوز در خصوص فعالیتهای بانک توسعه صادرات در شرایط فعلی و با توجه به شرایط متفاوت آینده گفت: بانک توسعه صادرات ایران، با توجه به تحولات اخیر بر ادامه روند پروژههای صادراتی در دست اجرای خود تمرکز دارد.
به گزارش تجارتنیوز،حمیدرضا معبودی خاطر نشان کرد: در همین راستا با مدیریت منابع ارزی و حفظ آنها در حسابهای مطمئن، بانک در تلاش است تا روند اعطای خدماتی چون اعتبارات اسنادی و تسهیلات جهت واردات تجهیزات مورد نیاز کارخانجات صادرات محور کشور را بدون اشکال ادامه دهد.
معبودی افزود: بانک توسعه صادرات در خصوص مدیریت منابع ارزی خود با چند گروه وارد مذاکره شده است، گروه اول بانکهای بینالمللی که پرداخت کننده وجوه به سازندگان بزرگ تجهیزات مورد نیاز کارخانجات هستند را شامل میشود که خوشبختانه موافقت اولیه خود را با ادامه پرداختها اعلام کرده اند.
مدیر امور بینالملل بانک توسعه صادرات بیان داشت: در ادامه تلاش برای عدم توقف پروژههای تولیدی و صادراتی کشور، طی مذاکره با صاحبان شرکتهای تولید کننده تجهیزات بناست این شرکتها مطابق با تعهدات گذشته کماکان به همکاری خود با ایران ادامه داده و تجهیزات مورد نیاز خطوط تولید را به کشور ارسال کنند.
حمیدرضا معبودی به مذاکرات بانک توسعه صادرات با صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی در رابطه با هماهنگی لازم برای انتقال وجوه به بانکهای هدف علاقهمند به همکاری اشاره کرد و گفت: بانک توسعه صادرات تلاش میکند همه ظرفیتها، راهکارها و شیوههای امکان پذیر را برای جلوگیری از توقف روند ارائه خدمات به فعالین اقتصادی به کار ببندد.
وی با تاکید بر اینکه هدف اول بانک اجرای پروژههای صادراتی در داخل کشور است، گفت: خوشبختانه با وجود مشکلات موجود، بانک توسعه صادرات با پیگیری این هدف توانسته است مانع معطلی پروژههایی چون فولاد، پتروشیمی و پروژههای ساخت و توسعه بنادر شود.
معبودی به مساله جا به جایی وجوه صادراتی اشاره کرد و گفت: بسیاری از صادرکنندگان برای حل مشکل جا به جایی وجوه صادراتی خود به بانک توسعه صادرات مراجعه میکنند که از طریق شرکت صرافی بانک، ارزهای صادراتی فعالان اقتصادی خریداری شده و در ادامه به چرخه واردات تخصیص داده میشود؛ در واقع از این مسیر چرخه تجاری کشور را از طریق فعالیت صرافی در سامانههای نیما و سنا مدیریت میشود.
منبع:ایبنا
نظرات