فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۲۶۶۶۵

رمز پویا هم هک می‌شود؟

رمز پویا هم هک می‌شود؟

گزارش‌های اخیر پلیس فتا حاکی از افزایش دوباره برداشت‌های غیر مجاز از حساب‌های کاربران به رغم فعال بودن رمز پویا است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، طبق اعلام بانک مرکزی استفاده از رمز پویا یک‌بار مصرف از ابتدای دی ماه سال ۹۸ آغاز شد و تمامی دارندگان کارت‌های بانکی باید از رمز دوم یکبار مصرف که در ایران با نام رمز پویا شناخته می شود، برای خریدهای اینترنتی خود استفاده کنند. افزایش امنیت تراکنش‌های بانکی یکی از اصلی‌ترین اهداف رمز دوم عنوان می‌شود.

بالا بودن نرخ استفاده از کارت، بصورت غیر حضوری همچون درگاه‌های پرداخت اینترنتی، افزایش امنیت این نوع تراکنش‌ها را ضروری کرده است. بانک‌ها نیز رمز دوم را راهی برای جلب اعتماد مشتریان خود و بهترین راهکار برای تامین امنیت اطلاعات حساب بانکی آن‌ها به ویژه اطلاعات مربوط به کارت بانکی مشتریان‌ خود می‌دانستند اما چندی نگذشت که روش کلاهبرداری از این راه هم کشف شد.

روش کار کلاهبرداران به این شکل است، با هک پیامک‌های تلفن همراه، رمز پویا حساب‌های بانکی شما را در هنگام خرید اینترنتی در اختیار می‌گیرند و تخلیه حساب انجام می‌شود، به این ترتیب کارکرد رمز پویا کاهش می‌یابد.

برای کاهش خطر کلاهبردای چه باید کرد؟

کارشناسان معتقدند؛ رایج‌ترین کلاهبرداری با روش فیشینگ یا جعل صفحات اینترنتی و معمولا تحت عنوان خرید نرم افزار، فیلترشکن، ثبت نام‌های اینترنتی و … رخ می‌دهد. لازم است که، سایت جعلی از درگاه اصلی شناسایی شود، به این ترتیب که پس از اینکه افراد به تارنماها وارد می‌شوند به درگاه‌های جعلی بانک هدایت شده و اطلاعات خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می‌دهند و آنها هم در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب افراد می‌کنند.

از این رو توصیه می شود؛ همواره برای ورود به سامانه‌های خرید و فروش اینترنتی یا برای دریافت خدمات ادارات دولتی به وب‌سایت های معتبر و مربوط به آنان مراجعه شود.

همچنین توصیه می شود، حتماً از سایت‌های مجاز که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید کنند و توجه داشته باشند که آدرس اینترنتی درگاه‌های پرداخت حتماً باید با عبارت HTTPS شروع شده باشد.

علاوه بر آن توجه داشته باشید، کد امنیتی بایستی با هر بار رفرش کردن تغییر کند که در غیراین صورت این درگاه جعلی بوده و صاحب آن قصد کلاهبرداری دارد.

آگاهی و احتیاط شما محکمترین سد در قبال کلاهبرداران است. آگاهی از اصالت سایتی که به آن مراجعه می کنید و نحوه تست اصلالت آن کمک بزرگی برای کاهش این نوع از کلاهبرداری ها است.( اقتصاد آنلاین )

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.