کد مطلب: ۶۹۵۹۳۸

چند میلیون دستگاه کارتخوان در اختیار قمار قرار دارد؟

چند میلیون دستگاه کارتخوان در اختیار قمار قرار دارد؟

بنا به گفته یکی از نمایندگان مجلس در سال‌های اخیر شاهد افزایش استفاده از دستگاه‌های کارتخوان در قمار و پولشویی هستیم که این با شائبه‌های بسیاری همراه شده است. استفاده از دستگاه‌های کارت خوان در قمار و پولشویی شاید مبین نبود نظارت کافی مسئولان بانکی باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، یکی از مسائلی که در یک سال گذشته مورد توجه دولت بوده، مبارزه جدی با فساد است.

به نقل از کیهان ، علی اکبر علیزاده عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی، ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان، اصلاحات مالیاتی، شفافیت بانکی و حذف ارز ترجیحی را چهار اقدام مهم دولت برای ریشه‌کن کردن فساد در قوه مجریه می‌داند.

علیزاده می‌گوید: «برخورد با افراد فاسد در شأن قوه قضائیه است اما جلوگیری از فساد وظیفه دولت‌ها است. ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان از اقدامات بسیار خوب دولت بود. دولت در این راستا حدود ۹ میلیون دستگاه کارتخوان را از رده خارج کرد، این دستگاه‌ها در فعالیت‌های مربوط به قمار و پولشویی فعال بودند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان از فساد بزرگی جلوگیری کرد، ادامه می‌دهد: «با ابتکار عمل دولت تمام دستگاه‌های کارتخوان به حساب‌های مالیاتی افراد وصل شد و گام مهمی برای جلوگیری از فرار مالیاتی برداشته شد.»

علیزاده الزام بانک‌ها به انتشار اسامی افرادی که به آنها وام پرداخت می‌شود را از اقدامات مهم دولت خوانده و اظهار می‌دارد: «دولت با ایجاد شفافیت در این بخش از افزایش فساد اقتصادی جلوگیری کرد با این کار بنگاه داری بانک‌ها که یکی از مراکز اصلی فساد اقتصادی بود، کاهش یافت.»

نماینده مردم دامغان در دولت، کاهش فاصله بین حقوق‌های بالا و پایین را یکی دیگر از اقدامات مهم دولت دانسته و می‌گوید: «در دولت سابق فاصله بین حقوق‌های بالا و پایین ۲۳ برابر بود اما با مصوبه مجلس فاصله بین حقوق بالا و پایین به ۷ برابر کاهش یافت. اخذ مالیات از خانه‌های لاکچری و اتومبیل‌های لوکس هم یکی از اقدامات مهم دولت بود. دولت در جهت مبارزه با فساد سیستمی و ریشه‌های فساد در کشور تلاش زیادی انجام داده است.»

او حذف ارز ترجیحی را یکی از اقدامات مهم دولت عنوان کرده و می‌افزاید: «این رانت به جیب افراد خاصی می‌رفت. سال گذشته ۱۴ میلیارد دلار ارز به افراد خاص برای واردات نهاده‌های دامی داده شد و ۲۵۰ هزار میلیارد تومان رانت از اختصاص این ارز ایجاد شد. دولت تلاش دارد تا ریشه‌های فساد را قطع کند.»

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.