تجارتنیوز گزارش میدهد:
تحلیل تکنیکال سهام ثرود آبان ۱۴۰۲ / رالی صعودی پرقدرت «ثرود»
روند اصلاحی آغازشده در میانه اردیبهشتماه، در نهایت با تشکیل یک فاز رنج به شکل مستطیل به پایان رسید. در حال حاضر اسپایک قیمتی ثرود، منجر به رشد چشمگیر بیش از 63 درصدی این سهم تنها در 19 روز کاری شده است. در گزارش تحلیل تکنیکال سهام ثرود، سناریوی محتمل برای آینده قیمت این نماد و رفتار بهینه اهالی بازار سرمایه که این سهم را زیر نظر گرفتهاند، بیان شده است.
به گزارش تجارتنیوز ، شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود با نماد «ثرود» در بازار اول فرابورس قابل معامله است. سهام این شرکت با ارزش بازاری بالغ بر 822 میلیارد تومان در گروه انبوهسازی قرار دارد.
آنالیز تابلوی معاملات «ثرود» نشان میدهد، رفتار قیمت این سهم با وقفه کوتاهی در جهت تحرکات مشکوک حقوقیهای سهم صورت میپذیرد. از این رو هر زمانی که حقوقی شروع به خریدهای سنگین کرده، کمی بعد، سهم از سویینگهای کف ساختهشده در نمودار خود، بازدهی خوبی نصیب سهامداران کرده است. بنابراین برای تشخیص اعتبار موج صعودی، بررسی رفتار حقوقیهای سهم اهمیت بالایی دارد.
تحلیل تکنیکال شاخص انبوهسازی
روند صعودی بازار سهام از آبانماه سال گذشته استارت خورد. نمادهای صنعت انبوهسازی نیز از این روند مستثنی نبودند. رالی صعودی بازار تا میانه اردیبهشتماه ادامه داشت. در حال حاضر شاخص گروه انبوهسازی پس از 23 هفته اصلاح، روزنههایی از امید به تغییر روند را در نمودار خود نشان داده است.
آنالیز تکنیکال نمودار شاخص گروه انبوهسازی، در بعد هفتگی نشان میدهد روند غالب سهم همچنان صعودی است. با وجود اینکه رالی قبلی شاخص، در عبور از سقف تاریخی آن در محدوده 21 هزار و 268 واحد، ناتوان بود اما از تمام سویینگهای سقف تاییدشده ریزش سال 99 عبور کرد.
این نماگر در کندل روز ابتدایی آبان توانست از محدوده مقاومتی 14 هزار و 649 تا 14 هزار و 828 واحد که در تصویر زیر با باکس قرمزرنگ مشخص شده است، عبور کند. این محدوده آخرین سقف تاییدشده روند اصلاحی است. در واقع شاخص با عبور از آن نشانهای بسیار مهم از تغییر رفتار خود را صادر میکند.
عبور نماگر گروه انبوهسازی از این محدوده اما نیاز به تثبیت داشت که تا این لحظه حاصل نشده است. حتی بازگشت شاخص به زیر این محدوده، که در کندل روز جاری اتفاق افتاد، ریسک کاهش ارتفاع شاخص حداقل تا محدوده 13 هزار و 905 واحد را فراهم میکند.
نمودار نماگر انبوهسازان در تایمفریم هفتگی نشان از آن دارد که این شاخص به خوبی فرکانس چنگال اندروز استفاده شده را پذیرفته است. نحوه رفتار شاخص با خطوط چنگال اندروز این مهم را میرساند. بازگشت و تثبیت این شاخص بالاتر از خط میانی، در راستای دستیابی آن به موازی بالایی چنگال ضروری است. در حال حاضر، همانطور که در تایمفریم روزانه بررسی شد، عبور قیمت از محدوده یادشده، هر دو شرط سناریوی صعودی یعنی نشانه تغییر رفتار و قرارگیری بالاتر از خط میانی ترسیمشده را محقق میسازد.
تحلیل تکنیکال سهام ثرود
با نگاهی به نمودار قیمت سهام شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود، تغییر رفتار قیمت پس از تاریخ 18 مهرماه، به وضوح قابل مشاهده است. نشانه قطعی اما زمانی صادر شد که موج تازه «ثرود» سبب عبور قیمت از سطح هزار و 310 تا هزار و 332 تومانی بهعنوان سقف محدوده رنج و همچنین اندازه اصلاح ماژور در روند سابق سهم شد.
پایان روند اصلاحی «ثرود» که از میانه اردیبهشتماه سال جاری آغاز شده بود، با قرار گیری قیمت در یک فاز رنج ( بین دو باکس قرمز مشخص شده در چارت) اتفاق افتاد.
در حال حاضر یک به یک سووینگهای سقف ساختهشده در روند اصلاحی قبلی، در حال شکسته شدن است. با قرارگیری «ثرود» در فاز اسپایک، قیمت به سرعت مقاومتها خود را از سر راه برداشته است. دو سطح پرعرضه که در مسیر فعلی قیمت سهام سرمایهگذاری مسکن زایندهرود قرار گرفتهاند، عبارتند از هزار و 830 تومان و دو هزار و 80 تومان.
رفتار منطقی از سوی اهالی بازار سرمایه که «ثرود» را در سبد سهامی خود ندارند، میتواند انتظار برای اصلاح پس از فاز اسپایک این نماد تا سقف رنج و یا میانه آن (همزمان با درنظر گرفتن تابلو این سهم) برای خرید سهام این شرکت باشد.
در پایان انتظار میرود در این سناریوی تحلیلی، قیمت با حفظ کف هزار و 310 تومان بهعنوان حد ضرر این تحلیل، تا لمس خط روند مشکی رنگ بالایی ترسیم شده، به عنوان تارگت قیمتی پیش رود.
سلب مسئولیت: کلیه مطالب درج شده در این سایت جنبه تحقیقاتی، علمی و خبری دارد و برای فعالیت مستقیم در هیچ بازاری توصیه نمیشود.
گزارشهای بیشتر تحلیل بازار را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.
نظرات