فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۱۴۷۰

رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه تشریح کرد:

جزئیات دقیق واریز منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

جزئیات دقیق واریز منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

​رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد: جمع واریزی‌های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه از ابتدای تأسیس صندوق تا ۱۶ مهر ۱۴۰۳ معادل ۱۱۵۶۸۳ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش تجارت نیوز،

«روح‌اله شریفیان» با اشاره به جزییات واریزی‌های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه توضیح داد: صندوق تثبیت بازار سرمایه درخصوص میزان منابع سالانه صندوق توسعه ملی و یک درصدی که باید از منابع این صندوق به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق شود، اطلاعاتی ندارد اما در چارچوب قرارداد منعقد شده مابین صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق توسعه ملی و در چارچوب مصوبه شورای عالی امنیت ملی (۱۶ شهریور ۹۹)، این صندوق متعهد شده که مبلغ ۵۱۰ میلیون دلار را با نرخ حواله خرید معاملات الکترونیک ارز (ETS) در پایان هر روز واریزی، به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز کند.

شریفیان تاکید کرد: طبق مصوبه مجمع ۱۴۰۰، صندوق توسعه ملی در سود (زیان) صندوق تثبیت بازار سرمایه شریک است، از بابت عملکرد سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز سهم صندوق توسعه ملی از سود عملکرد صندوق پرداخت نشده و به حساب آورده نقدی این صندوق منظور شده است.

سهم صندوق توسعه ملی از سود (زیان) صندوق تثبیت بازار سرمایه

رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه ادامه داد: از مجموع مبالغ درج شده در قرارداد فی‌مابین معادل ۵۱۰ میلیون دلار در مجموع ۴۸۶ میلیون دلار دریافت شده و مانده تعهدات صندوق توسعه ملی ۲۴ میلیون دلار است که پیگیری‌های لازم برای اخذ وجوه مذکور در دست اقدام است.

45265

 

45281


او گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل تنظیم بودجه کل کشور برای سال ۱۴۰۴، این صندوق مکاتبه لازم با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان دبیر هیأت امنای صندوق تثبیت بازار سرمایه را انجام داده و پیگیری لازم درخصوص تخصیص بودجه حمایتی از ناحیه دولت برای سال ۱۴۰۴ در دست اقدام است تا از این طریق منابع مالی در اختیار این صندوق جهت حمایت از بازار سرمایه مورد تقویت قرار بگیرد.

قانون چه می‌گوید؟

صندوق تثبیت بازار سرمایه در چارچوب بند الف ماده ۲۸ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب ۱۳۹۴ و به منظور کنترل و کاهش مخاطرات فرادستگاهی بازار (ریسک سیستماتیک) تشکیل شده است. در ماده ۲۰ اساسنامه این صندوق هم به صراحت ذکر شده است: «صندوق توسعه ملی نیز مجاز است تا یک درصد (۱%) از منابع سالانه خود را از طریق سپرده‌های خود در بانک‌های عامل در این صندوق سپرده‌گذاری کند».

 

منبع : سنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.