تشخیص بیماریهای خودایمنی از طریق هوش مصنوعی
مایکروسافت با همکاری یک شرکت بیوتکنولوژی و با بهرهمندی از هوش مصنوعی، قصد دارد بیماریهای خودایمنی سیستم ایمنی بدن را تشخیص دهد.
این روزها که غولهای تکنولوژی در سراسر جهان بدنبال بهره مندی هرچه بیشتر از فناوری هوش مصنوعی در عرصههای مختلف علم و دانش هستند، هماکنون شرکت مایکروسافت از همکاریهای خود در این رابطه با یک شرکت فعال در زمینه بیوتکنولوژی خبر داده است.
به گزارش تجارتنیوز ، مایکروسافت با شرکت اداپتیو که در زمینه ساخت و توسعه محصولات بیوتکنولوژیک فعالیت میکند و در شهر سیاتل آمریکا مستقر شده، شروع به همکاری کرده است تا بتوانند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، محصول جدیدی را طراحی و تولید کنند که بتواند با انجام یک آزمایش خون ساده، بیماریها و اختلالات خودایمنی سیستم ایمنی بدن بیماران را به طور دقیقی بررسی کرده و تشخیص دهد.
بر اساس گزارشهای Geekwire، این غول تکنولوژی صدها میلیون دلار در این پروژه عظیم سرمایهگذاری کرده است چراکه مدیران این دو شرکت بر این باورند که در صورت موفقیت و دستیابی به این محصول، تحول بزرگی در علم پزشکی، تشخیص بیماری و درمان آن بوجود خواهد آمد.
بنابراین این پروژه هرچقدر هم پرهزینه و دشوار بنظر برسد، مایکروسافت با همکاری شرکت اداپتیو تصمیم گرفتهاند که در راستای کمک به علم پزشکی چنین سرمایهگذاری هنگفتی را انجام بدهند.
اختلالات خود ایمنی زمانی بوجود میآید که سیستم ایمنی بدن انسان علیرغم هوشمندیهای پیچیدهای که دارد، تحت تاثیر فاکتورها و عوامل مختلفی دچار بحران و اختلال میشود بدین ترتیب سیستم ایمنی بدن و عموما گلبولهای سفید با خود بعنوان بیماری برخورد کرده و دچار تضعیف عملکرد خود میشوند.
هماکنون دانشمندان و متخصصان علم هوش مصنوعی معتقدند که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی میتوانند به کمک سیستم ایمنی بدن افراد آمده و این بیماریها را به سرعت بیشتری تشخیص داده و به درمان آن بپردازند.
منبع: ایسنا
نظرات