فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۴۵۴۷۲

وزیر ارتباطات: اینترنت طبقاتی نداریم

وزیر ارتباطات: اینترنت طبقاتی نداریم

وزیر ارتباطات امروز در حاشیه جلسه هیات دولت گفت:‌اینترنت طبقاتی وجود ندارد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، اطلاعات مهم درباره اینترنت طبقاتی را در ادامه بخوانید.

وزیر ارتباطات فناوری و اطلاعات گفت: چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم، برای ما همه مردم خاص هستند.

عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره آخرین روند توسعه و پیشرفت پروژه فیبرنوری در جمع خبرنگاران گفت: پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها طبق روال جلو می‌رود. بیش از دو میلیون پوشش ایجاد شده است و از رسانه ملی می‌خواهیم شیرینی این سرعت بالا در شهرهای مختلف را به مردم بگوید و تبلیغ کنید. در حال حاضر از این دو میلیون ظرفیت، فقط 300 هزار ظرفیت در حال استفاده است.

وی درباره اینترنت طبقاتی در کشور گفت: ما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم، برای ما همه مردم خاص هستند. بر اساس مصوبه‌ای که از سال‌ها پیش بوده برای برخی متخصصان مثل فریلنسرها و آزادکارها دسترسی وسیع تر دارند، اما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم.

انجمن تجارت الکترونیک تهران با انتشار بیانیه‌ای از ارائه اینترنت طبقاتی انتقاد کرد. این نهاد اعتقاد دارد هرگونه اولویت‌بندی در دسترسی به اینترنت به مشکلات پیشین اضافه کرده و این نوع اینترنت، راهبردی غیراخلاقی است که به نارضایتی عمومی منجر می‌شود.

مدتی است که صحبت‌های جدی درباره ارائه اینترنت با سطوح دسترسی مختلف از سوی برخی مقام‌های دولتی و حاکمیتی و حتی نمایندگان مجلس به میان می‌آید و برخی نهادهای صنفی در برابر آن انتقاداتی داشتند. از همین رو انجمن تجارت الکترونیک تهران نیز بیانیه‌ای را در انتقاد و مخالفت با اینترنت طبقاتی منتشر کرده است.

در این بیانیه آمده است که: با گذشت سه ماه از آغاز اعمال محدودیت‌های بی‌سابقه بر اینترنت و تنگ‌تر شدن دسترسی عامه‌ی کاربران به آن، به‌جای حل مساله و رفع مشکلات بی‌شماری که بر اساس این تصمیم اشتباه حادث شده، اخبار ضد و نقیضی از تعریف طرحی موسوم به «اینترنت طبقاتی» به گوش می‌رسد. انجمن تجارت الکترونیک تهران با تعریف هرگونه اولویت‌بندی در دسترسی به اینترنت مخالف است و بر این باور است که این طرح، مشکلی بر مشکلات پیشین اضافه می‌کند.

این انجمن دسترسی به اینترنت با کیفیت و بدون محدودیت را از حقوق اولیه‌ شهروندی دانسته و بر این باور است، شکل و کیفیت اینترنت مورد نیاز کسب‌وکارها و فعالان فضای فناوری، تفاوتی با عامه‌ مردم ندارد: لذا اتخاذ این راهبرد را غیرمنطقی، غیراخلاقی و بی‌ثمر است. توامان‌که پیش‌برد طرح‌هایی از این دست، بیش از گذشته شکاف‌های اجتماعی را تعمیق بخشیده و موجب تشدید نارضایتی‌های عمومی می‌شود.

انجمن تجارت الکترونیک اعتقاد دارد عادی سازی اینترنت طبقاتی و القای آن به‌عنوان شیوه‌ای برای مدیریت اینترنت، به زیان تمام اجزای فعال اکوسیستم است و حاصلی جز تضعیف این صنعت در بلندمدت نخواهد داشت.

گفتنی است رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت از وعده وزارت ارتباطات برای حل مشکل کندی اینترنت برای برخی کاربران حرفه‌ای نظیر برنامه‌نویسان خبر داده بود. با این سخنان به‌نظر می‌رسد اینترنت با سطح دسترسی متفاوت قرار است به‌زودی وارد فاز اجرایی شود.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.