تجارتنیوز، گزارش میدهد:
علت ممنوعیت ورود کالای آیتی در زمان انتخابات چیست؟ / کالای آیتی در زمان انتخابات ممنوع شد
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از ممنوعیت ورود کالاهای آیتی آن هم در زمان انتخابات ریاستجمهوری خبر داد.
به گزارش تجارتنیوز، پنج روز به زمان انتخابات باقی مانده که بهیکباره واردات برخی کالاهای آیتی به کشور ممنوع میشود. تجار میگویند هنوز انگیزه این ممنوعیت کالاهای آیتی به کشور آن هم در این موقعیت حساس را نمیدانند.
در این زمینه محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران، میگوید ممنوعیت واردات کالاهای آیتی باعث سردرگمی مردم و افزایش نارضایتی وارداتکنندگان در این بازه زمانی حساس شده است؛ چراکه برخی از واردکنندگان به سازمانهای دولتی کالای مربوطه را فروختهاند و باید به تعهداتشان عمل کنند اما یکشبه و به دلایل نامشخص واردات کالای بعضی از اقلام آیتی ممنوع میشود.
او ادامه میدهد: «نمیدانیم هدف از ممنوعیت اقلام آیتی آن هم در زمان انتخابات ریاستجمهوری چیست. مصرفکننده در بازار به دنبال خرید کالای مربوطه است اما زمانی که از فروشنده میشنود کالای مربوطه در بازار موجود نیست معترض و دلسرد میشود. این رفتارها از سوی برخی مدیران وزارت صمت در حالی رخ میدهد که در این بازه زمانی کاندیدای ریاستجمهوری به دنبال جلب رضایت مردم و آمدن آنها بر سر صندوقهای رأی هستند.»
به گفته نایبرئیس اتاق اصناف تهران، اعمال این نوع ممنوعیتها از سوی وزارت صمت نهتنها بازار را دچار التهاب میکند بلکه باعث قهر مردم از صندوقهای رأی میشود.
نایبرئیس اتاق اصناف تهران به عملکرد مدیران وزارت صمت و اقتصاد در دوره شهید رئیسی اشاره میکند و میگوید: «در دوره سهساله شهید رئیسی برخی بخشنامهها از سوی وزارت صمت و اقتصاد بهاشتباه صادر میشد و با دوندگیها و نامهنگاریهایی که با مدیران این وزارتخانهها داشتیم برخی از این اشتباهات اصلاح میشد و با مذاکرات جلوی گرانی و التهاباتی را که ممکن بود در بازار ایجاد شود میگرفتیم.»
انتظارها از رئیسجمهور منتخب
فرجی تهرانی خطاب به کاندیدای ریاستجمهوری میگوید: «پنج روز به زمان انتخابات ریاستجمهوری باقی مانده است، از چهاردهمین رئیسجمهور انتظار میرود در انتخاب وزرای صنعت، معدن و تجارت و وزارت اقتصاد دقت کافی داشته باشند چراکه ممکن است از نگاه تجار و بازرگانان ۹۵ درصد مدیران مربوطه در این وزارتخانه عملکرد مطلوبی داشته باشند اما کافی است پنج درصد از این مدیران نسبت به امور نابلد باشند و کارآمدی چندانی نداشته باشند، همین افراد در سیستم وزارتخانهها خلل ایجاد میکنند و بهتنهایی عملکرد کل سیستم و دیگر مدیران را زیر سوال میبرند.»
او در پایان توضیح میدهد: «این در حالی است که در دوره شهید رئیسی بارها با این دست موضوعها روبهرو بودیم که بخشنامه بهاشتباه صادر میشد و معاونان وزیر و دوستان ما با رایزنیها و دوندگی بخشنامه را اصلاح میکردند و تا زمانی که اشتباه این بخشنامهها اصلاح شود و به حالت اولیه بازگردد تنها اصناف از ادامه فعالیت و سرمایهگذاری در کشور دلسرد میشدند که امیدواریم در دولت چهاردهم دیگر شاهد این نوع رفتارها نباشیم.»
اخبار حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه استارتاپ تجارتنیوز بخوانید.
نظرات