فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۰۷۷۵۵

هرگز این میوه‌ها را با پوست نخورید

هرگز این میوه‌ها را با پوست نخورید

به‌طور کلی پوست بیشتر میوه‌ها حاوی فیبر فراوانی است و از آنجا که مصرف فیبر زیاد افراد مستعد یا مبتلا به مشکلات گوارشی را با مشکل مواجه می‌کند، آنها نباید هیچ میوه‌ای را با پوست بخورند.

البته اگر می‌خواهید ویتامین میوه‌ها حفظ شود نباید با چاقوی کند به جان آن بیفتید!

به گزارش تجارت‌نیوز ، به گفته متخصصان، بریدن میوه (به‌ویژه میوه‌هایی که ویتامین C دارند) با چاقوی کند ویتامین‌های میوه را از بین می‌برد و در نتیجه با مصرف آنها هیچ ویتامینی به بدن‌تان نمی‌رسد.

چرا خیار را با پوست نخوریم؟

خیار به صورت بوته‌ای کشت می‌شود و در بسیاری از مواقع از انواع آفت‌کش‌ها برای از بین بردن آفت‌ها و انگل‌ها در آن استفاده می‌شود و گاهی این مواد شیمیایی درون پوست میوه نفوذ می‌کند.

گفتنی است؛ با شستن خیار این آفت‌ها به‌طور کامل از روی پوست حذف نمی‌شوند و به همین دلیل متخصصین توصیه می‌کنند افراد هنگام مصرف پوست خیار را بگیرند.

مشکل دیگر استفاده از نوعی واکس و موم برروی خیار است که برای حفظ رطوبت، جلوگیری از آفت زدگی و ایجاد رنگ سبز درخشان ایجاد می‌شود و معمولا از مواد شیمیایی، موم عسل یا مشتقات نفت به وجود می‌آید و ماده‌ای مصنوعی است که می‌تواند در اثر خورده شدن در بدن تاثیرات منفی بگذارد.

پوست زردآلو چه بلایی سرمان می‌آورد؟

متخصصان با تاکید بر گرفتن پوست آلوزرد قبل از مصرف آن، می‌گویند: مصرف این دست میوه‌ها به علت آنکه پوست آنها کنده نمی‌شود عاملی دخیل در دل درد به ویژه در کودکان است، بنابراین تا حد ممکن از مصرف این میوه‌ها با پوست خودداری کنید.

به علت انکه بیشتر این میوه‌ها آلوده به انواع سموم هستند، حتی نمی‌توان با شستشوی آنها مطمئن شد که این میوه‌ها تمیز هستند در نتیجه مصرف آلوزرد و دیگر میوه‌های شبیه آن عامل مهمی در انتقال عفونت ویروسی به کودکان است.

نظرات در مورد ریشه‌های خوراکی چیست؟

برخی معتقدند بخش عمده مواد مغذی سیب‌زمینی، هویج یا خیار در پوست و لایه‌های بیرونی آن‌ها ذخیره شده و باید آن‌ها را بعد از شستشو، با پوست یا با پوست‌گیری بسیار نازک مصرف کرد. آیا این نظر درست است؟

در مورد سیب‌زمینی، هویج و به‌ طور کلی ریشه‌های خوراکی، موضوع کمی متفاوت است. این محصولات به دلیل تماس مستقیم با خاک، بخش زیادی از نیترات موجود در آن را در پوست خود ذخیره می‌کنند بنابراین حتما باید پس از پوست‌گیری مصرف شوند.

در مورد پوست خیار نیز نحوه کشت بسیار اهمیت دارد زیرا این میوه در محیط کشت روی خاک قرار می‌گیرد و برای کشت آن در شرایط معمولی، به مقدار فراوان از سموم دفع آفات استفاده می‌شود بنابراین اگر خیار بدون سموم و کودهای شیمیایی عمل آمده باشد و محصول ارگانیک باشد، خوردن پوست آن برای مصرف‌کننده بسیار مفید خواهد بود اما اگر در محیط زراعی معمولی کشت شده باشد، بهتر است پیش از مصرف حتما پوست آن گرفته شود.

چه کسانی اصلا کیوی را با پوست نخورند؟

این میوه زمستانی می‌تواند میزان فیبر مورد نیاز بدن را نیز تامین کند. به صورت سنتی از کیوی برای شکست بافت پیوندی گوشت استفاده می‌شود، که در حال حاضر تحقیقات این روش را مناسب نمی‌داند، چراکه هضم و جذب پروتئین‌ها را دچار مشکل می‌کند.

کیوی برای افراد دیابتی توصیه نمی‌شود. مطالعات نشان داده است که مصرف کیوی در وعده‌های مکرر احتمال ابتلا به قند خون را افزایش می‌دهد. مصرف خرمالو و کیوی با پوست موجب انسداد خروجی معده می‌شود، به خصوص در سالمندان خروجی معده آنها را دچار گرفتگی می‌کند.

2 نکته بسیار مهم در مورد پوست میوه

پیش از شستن میوه قسمت خراب آن را جدا کنید زیرا باکتری‌های بیماری زا در این نواحی به سرعت رشد می‌کنند و باعث خراب شدن کل میوه می‌شوند.

بهتر است برای شستشوی میوه‌هایی که پوست شان خوردنی است از ضدعفونی کننده‌ها و شوینده‌های شیمیایی استفاده نکنید و سراغ محصولات گیاهی و طبیعی موجود در داروخانه‌ها بروید؛ هر چند که در صورت آبکشی مناسب خطری سلامت تان را تهدید نمی‌کند اما هیچ کس از احتیاط کردن ضرری ندیده است.

منبع: الو دکتر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.