نیمی از جمعیت ژاپن سرطان دارند
در کشور ژاپن بهعنوان کشوری با جمعیت مسن، از هر 2 نفر یک نفر به بیماری سرطان مبتلاست.
قاسم جانبابایی، اظهار داشت: عامل اصلی ابتلا به سرطان و افزایش آن در واقع افزایش سن جامعه است و با افزایش میانگین سن در جامعه احتمال افزایش سرطان نیز وجود خواهد داشت.
به گزارش تجارتنیوز ، وی از ابتلای نیمی از جمعیت ژاپن به بیماری سرطان خبر داد و اضافه کرد: در کشور ژاپن بهعنوان کشوری با جمعیت مسن، از هر 2 نفر یک نفر به بیماری سرطان مبتلاست.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بر اساس پیشبینیها تعداد بیماران سرطانی در کشورمان با روند فعلی به بیش از 150 هزار نفر میرسد عنوان کرد: امروز 190 مرکز درمانی سرطان در کشور در حال فعالیت است که 145 مرکز آن از مراکز درمانی سرطان نوع یک تشکیل داده است که در این مراکز خدمات سطح یک درمان و مقابله با بیماری سرطان ارائه میشود.
جانبابایی افزود: 30 مرکز نوع 2 درمان سرطان با ارائه خدماتی مانند خدمات تشخیصی زودرس سرطان، شیمیدرمانی، جراحی تومور و رادیوتراپی در کشور فعالیت میکند.
وی از فعالیت 15 مرکز پیشرفته درمان و مقابله با بیماری سرطان در کشور با امکانات پیشرفته تشخیصی این بیماری خبر داد و بیان کرد: سالانه بیش از 30 هزار میلیارد ریال اعتبار بهصورت مستقیم از سوی دولت و بیمههای تکمیلی برای درمان بیماران سرطانی در کشور هزینه میشود.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آخرین وضعیت داروهای درمان سرطان در کشور، از وارداتی بودن بیشتر این داروها خبر داد و گفت: البته در سالهای اخیر با حمایت دولت و همکاری تولیدکنندگان دارو، برخی از داروهای سرطانی در کشور تولید میشود؛ بهطوریکه امروز داروهای اساسی درمان سرطان در داخل کشور در دست تولید است.
جانبابایی به وضعیت بودجهای وزارت بهداشت نیز اشارهای داشت و در این زمینه بیان کرد: بودجهای که برای وزارت بهداشت در نظر گرفتهشده است؛ تنها کفاف هزینههای جاری و پرداخت حقوق کارکنان آن را میدهد.
وی با تاکید بر اینکه باید سهم وزارت بهداشت از محل اجرای قانون مالیات بر ارزشافزوده و نیز هدفمندی یارانهها بهصورت کامل پرداخت شود؛ ابراز امیدواری کرد تا با کمک بیشتر مجلس شورای اسلامی به این مهم، اهداف این وزارتخانه در حوزههای مختلف بهویژه در اجرای طرح تحول نظام سلامت کشور نیز بهطور کامل محقق شود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بدهی شرکتها و سازمانهای بیمهگر به این وزارتخانه، پرداخت این بدهیها و جبران عقبماندگی در این زمینه را کمک بزرگی به رفع دغدغههای وزارت بهداشت در حوزه درمان دانست.
جانبابایی با اشاره به اجرای طرحها و پروژههای حوزه بهداشت و درمان در استان سمنان، آن را ناشی از نگاه درست در حوزههای بهداشتی و درمانی و نیازهای این حوزه در سمنان دانست و با ابراز رضایت از روند تکمیل مرکز درمانی سوانح و سوختگی ابر بیمارستان کوثر سمنان و پیشرفت 50 درصدی آن، بر ضرورت تامین اعتبار مورد نیاز تکمیل و بهرهبرداری این مرکز از محلهای اعتبارات سفر ریاست جمهوری و هیئت دولت و نیز اعتبارات وزارت بهداشت تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامهریزی انجامشده این مرکز درمانی باید در سال آینده به بهرهبرداری برسد؛ برای اختصاص اعتبار لازم از سوی وزارت بهداشت بهمنظور تجهیز این مرکز درمانی مهم قول مساعد داد.
منبع: تسنیم
نظرات