فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۴۶۶۹۷

وقتی سکسکه به یک نشانه هشدار‌دهنده تبدیل می‌شود

وقتی سکسکه به یک نشانه هشدار‌دهنده تبدیل می‌شود

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به سرطان، از جمله مواردی که در مغز، معده، یا غدد لنفاوی شکل می‌گیرند، باشد.

سکسکه شرایطی ناخوشایند و آزاردهنده است، اما می‌تواند نشانه‌ای هشدار دهنده از بروز مشکلات جدی دیگر در بدن نیز باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، سکسکه زمانی رخ می‌دهد که دیافراگم و اندام‌های تنفسی با یک اسپاسم ناگهانی و غیرارادی مواجه می‌شوند که این شرایط هر از گاهی برای هر فردی رخ می‌دهد.

هر چیزی که موجب تورم معده شما شود می‌تواند موجب بروز سکسکه شود. به طور معمول، سکسکه طی یک بازه زمانی کوتاه ادامه داشته و خودبخود از بین می‌رود اما اگر با سکسکه‌هایی مداوم و بلند مدت مواجه شده‌اید، این شرایط ممکن است به مشکلات سلامت جدی‌تر اشاره داشته باشد.

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از بیماری بازگشت اسید معده به مری باشد

نشانه‌های شایع بازگشت اسید معده به مری شامل سوزش سر دل، بالا آوردن اسید تلخ مزه و حالت تهوع می‌شوند. سکسکه‌هایی که از بین نمی‌روند نیز می‌توانند نشانه‌ای از ابتلا به این بیماری باشند.

در صورت تداوم این شرایط برای بررسی دقیق‌تر به پزشک مراجعه کنید، زیرا بیماری بازگشت اسید معده به مری می‌تواند در زندگی شما اختلال ایجاد کرده و البته تاثیر منفی روی سلامت معده و مری خواهد داشت.

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از استرس زیاد باشد

سکسکه ممکن است نشانه‌ای هشدار دهنده از سطوح بالای استرس در شما و نیاز به کسب آرامش باشد. کلینیک مایو استرس را به عنوان یکی از دلایل بروز سکسکه فهرست کرده است.

در صورت مواجهه با سکسکه به همراه سطوح افزایش یافته استرس، انجام اقداماتی در راستای کسب آرامش مانند پیاده روی، مدیتیشن، ورزش یا رفتن به تعطیلات را مد نظر قرار دهید.

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از سرطان باشد

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به سرطان، از جمله مواردی که در مغز، معده، یا غدد لنفاوی شکل می‌گیرند، باشد. سکسکه‌هایی که در طولانی مدت - بیش از ۳۰ روز ادامه دارند - با برخی از سرطان‌هایی که به آنها اشاره شد، مرتبط بوده‌اند.

تداوم سکسکه در این مدت طولانی نشان دهنده مشکلی جدی در بدن است. خوشبختانه، در موارد بسیار نادر سکسکه نشانه‌ای از سرطان است.

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از سینه پهلو باشد

سکسکه‌های بلند مدت می‌توانند نشانه‌ای از ابتلا به سینه پهلو باشند. در شرایطی که فرد مبتلا به سینه پهلو علائمی مانند سینه درد، لرز، تب، و تنگی نفس را تجربه می‌کند، سکسکه نیز می‌تواند یکی از نشانه‌های ابتلا به این عفونت ریه باشد. پزشک احتمالا برای تشخیص دقیق یک تصویربرداری پرتو اکس از سینه را تجویز خواهد کرد.

سکسکه می‌تواند نشانه‌ای از بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی باشد

یکی از علائم اختلال طیف نورومیلیت اپتیک (NMOSD) - گاهی اوقات با بیماری‌ام اس اشتباه گرفته می‌شود - سکسکه مداوم است. تجربه استفراغ، نابینایی و حالت تهوع از دیگر نشانه‌های بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی هستند که مغز، ساقه مغز، اعصاب بینایی، و نخاع را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در صورتی که با سکسکه مداوم مواجه هستید و علائم دیگر این بیماری را نیز تجربه می‌کنید، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط بهترین گزینه محسوب می‌شود.

سکسکه می‌توانند بخشی از علائم زودهنگام سکته مغزی باشد

سکسکه می‌تواند نشانگر خوبی برای سکته مغزی باشد. سکسکه همراه با سینه درد غیر معمول می‌تواند نشانه هشدار دهنده یک سکته مغزی در زنان باشد.

در حقیقت، انجمن ملی سکته مغزی آمریکا سکسکه را به همراه حالت تهوع، سردرگمی و ضعف عمومی به عنوان یکی از علائم منحصر به فرد سکته مغزی که زنان ممکن است تجربه کنند، فهرست کرده است.

سکسکه می‌تواند به معنای تجربه حمله قلبی باشد

اگر سکسکه شما چند روز ادامه داشته و از بین نمی‌رود، ممکن است یک حمله قلبی را تجربه کرده باشید. این در شرایطی است که امکان دارد علائم دیگر سکته قلبی مانند تعریق، ضعف یا سینه درد را نیز تجربه نکرده باشید. البته این که سکسکه نشانه‌ای از تجربه حمله قلبی باشد، بسیار نادر است.

سکسکه می‌تواند به معنای افت عملکرد کلیه باشد

اگر به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستید و با تکرر سکسکه مواجه هستید، این می‌تواند نشانه‌ای از وخیم‌تر شدن شرایط کلیه‌های شما باشد. سکسکه به همراه علائم دیگر مانند استخوان درد، بوی غیر عادی دهان، و انقباض‌های عضلانی از جمله نشانه‌های وخیم‌تر شدن شرایط کلیه‌ها هستند.

از آنجایی که کلیه‌ها مسئولیت دفع مواد زائد و آب اضافه در بدن را بر عهده دارند، عملکرد درست و بهینه آنها اهمیت دارد. سکسکه به همراه علائم دیگر می‌تواند نشانه‌ای از مواجهه کلیه‌ها با مشکلی جدی باشد. در این شرایط ممکن است به انجام دیالیز نیاز داشته باشید.

منبع: عصر ایران

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.