نوینترین شیوه کلاهبرداری پیامکی!
کلاهبرداران از طریق ایجاد تشابه اسمی با اسامی ذخیره شده در تلفن همراه، که مشخص نیست چگونه از آن استفاده میکنند، از مردم اخاذی میکنند.
در گزارش تجارتنیوز، در نوینترین شیوه کلاهبرداری به تازگی پیامکی به عنوان«سلام. سه تومن بزن به شماره حساب ۹۴۰۰… ۵۰۲۹ به نام… ممنونم» ارسال میشود که اسم فرد مذکور مشابه یکی از اسامی ذخیره شده در تلفن همراه شخص دریافتکننده پیامک است!
یولی موضوع وقتی شکبرانگیزتر میشود که طبق توافق صورت گرفته از قبل، قرار نیست برای شخصی پول واریز شود، حتی اگر آن فرد صاحبخانه باشد!
این ماجرا را یکی از مخاطبان تعریف کرده است: چندروز پیش پیامکی از طرف صاحبخانه برای من ارسال شد. پیامکی با این مضمون که«سه تومن بزن به شماره حساب…» برای من خیلی عجیب بود، بهرغم اینکه چندروز پیش به صورت حضوری با صاحبخانه قرارداد جدید را تمدید کرده بودم و قرار بود تا ابتدای ماه برای واریز پول فرصت داشته باشم، اما چهطور این پیامک را ارسال کردند، آن هم با چنین ادبیاتی که «بزن به حساب»! نکته عجیب دیگر اختلاف کوچک در ادامه نام خانوادگی بود که شماره حساب به این نام ارسال شده بود.
چند ساعتی درگیر این ماجرا بودم که به صاحبخانه زنگ بزنم یا نه تا بالاخره تماس گرفتم، در کمال ناباوری صاحبخانه گفت: اصلا ًمن چنین پیامکی ارسال نکردم، اما جالب این است که پیامک دقیقاً به همان نامی که از صاحبخانه در گوشی ذخیره کرده بودم، ارسال شده بود.
وقتی متوجه شدم بحث کلاهبرداری در میان است، مجدداً به سراغ گوشی آمدم و پیامکی با این مضمون ارسال کردم که«قرار ما این نبود و…» و منتظر پاسخ شدم! پاسخ آمد «هرچه قدر میتونی الان بزن خیلی گیرم»، من هم برخلاف واقع نوشتم«یه تومن زدم کارت راه بیفته»، اما بعد از گذشت چند دقیقه نام فرد در بالای صفحه گوشی از بین رفت و به جای آن شماره تلفن همراه در گوشی دیده شد! تشابه اسمی با اسامی ذخیره شده در تلفن همراه، نقطه فریبی است که مشخص نیست، کلاهبرداران از آن چگونه سوءاستفاده میکنند.
هرچند که پلیس فتا بارها به مردم درخصوص کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک هشدار داده است، اما کلاهبرداران همواره یک گام جلوتر هستند!
منبع: روزنامه جوان
نظرات