فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۵۷۹۵۹۸

واکسیناسیون کرونا به ۴۲ ساله‌ها رسید / افزایش ساعت کاری مراکز تا ۸ شب 

واکسیناسیون کرونا به ۴۲ ساله‌ها رسید / افزایش ساعت کاری مراکز تا ۸ شب 

سن واکسیناسیون در کشور ۳ سال کاهش یافت و سامانه ثبت نام واکسن برای متولدین ۱۳۵۸ و ماقبل بروز رسانی شد، همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از فعالیت مراکز تجمیعی فعلی از روز گذشته به صورت دو شیفت تا ساعت هشت شب خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، سن واکسیناسیون در کشور ۳ سال کاهش یافت و سامانه salamat.gov.ir بروز رسانی شد.

بر این اساس متولدین ۱۳۵۸و ماقبل می‌توانند برای ثبت نام واکسن کرونا از طریق سایت مذکور اقدام کنند.

از هم‌اکنون تمام افراد ۴۲ سال به بالا (متولدین ۱۳۵۸ و قبل) در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir زمان و محل دریافت واکسن را بلافاصله خودشان انتخاب کنند. برای این کار، نیازی به داشتن پرونده بهداشت نیست.

هم‌چنین افراد ۳۲ تا ۴۱ سال (متولدین ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۸) که ساکن استان‌های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، قم و هرمزگان هستند و در پایگاه‌های بهداشت پرونده سلامت دارند می‌توانند از طریق همین سامانه ثبت‌نام کنند

واجدین شرایط با مراجعه به سایت salamat.gov.ir و ثبت کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه خود می‌توانند اقدام به ثبت‌نام کنند.

همچنین تمامی افرادی که قبلا در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده ولی به هر دلیل هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند می‌توانند دوباره ثبت‌نام کنند.

ساعت کاری مراکز واکسیناسیون کرونا تا ۸ شب

جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانگفت: تا هفته گذشته به طور متوسط روزانه ۵۰ تا ۶۰ هزار دوز تزریق واکسن کرونا داشتیم اما با افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون، تعداد جایگاه‌های واکسن در مراکز فعلی و همچنین افزایش مراکز تجمیعی این ظرفیت در هفته جاری، این میزان به ۲ برابر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه ۴۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران تا پایان هفته به پنجاه ۵۰ مرکز می‌رسند، اظهار کرد: پیش از این بزرگترین چالش تامین واکسن بود اما در حال حاضر کمبود نیروی انسانی آموزش دیده و همچنین فضای فیزیکی برای راه‌اندازی مراکز جدید چالش‌های پیش رو برای افزایش ظرفیت واکسیناسیون هستند اما با همکاری‌های بین‌بخشی قطعا این چالش‌ها هم برطرف می‌شوند.

کوهپایه زاده افزود: با کمک داوطلبانه نیروی‌های بسیجی و مردمی، دانشجویان و داوطلبان هلال احمر، مراکز تجمیعی فعلی از روز گذشته به صورت دو شیفت تا ساعت هشت شب فعال هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبانه روزی شدن مرکز واکسیناسیون کردستان خبر داد و افزود: در روزهای آینده نیز چند مرکز دیگر مانند مرکز خودرویی دژبان ارتش واقع در خیابان فاطمی، بیمارستان‌های تریتا و ساسان و یک بیمارستان دیگر در جنوب شهر و از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران شبانه روزی می‌شوند.

وی با اشاره به ظرفیت شبانه‌روزی شدن مرکز واکسیناسیون ایران مال، گفت: مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو هم به تازگی راه اندازی شده و فعلا از ساعت ۱۴ تا ۲۰ فعال است اما به زودی شبانه روزی خواهد شد.

کوهپایه زاده اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر تنها حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد واکسیناسیون روزانه از طریق نوبت دهی سامانه salamat.gov.ir انجام می‌شود که اگر این میزان به صد در صد برسد، موجب تسریع در واکسیناسیون می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وی با بیان اینکه قرار است، زمان نوبت دوم واکسن نیز از طریق همین سامانه اعلام شود، افزود: در این صورت با هدایت صحیح شهروندان علاوه بر اینکه از شلوغی مراکز کاسته خواهد شد، میزان واکسیناسیون افزایش می‌یابد.

مهم‌ترین اخبار حوزه اجتماعی و سیاسی را در صفحه جامعه تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.