خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۵۹۹۸۳۹

افزایش ۶۰ درصدی تعرفه پزشکی

افزایش ۶۰ درصدی تعرفه پزشکی

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی تعرفه خدمات پزشکی خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، رئیس کل جدید سازمان نظام پزشکی که نماینده بیش از ۳۵۰ هزار عضو این صنف نخبه کشور محسوب می‌شود، دیروز در اولین نشست مطبوعاتی خود پس از انتصاب به این مسئولیت، خطاب به مسئولانی در سه قوه، برای تمام کج‌روی‌های مرتبط با حقوق هم‌صنفان خود، خط و نشان‌های بسیار پررنگ کشید.

محمد رئیس‌زاده دیروز در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره چالش جدی و تصمیم اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی، مخالفت با مصوبه تعرفه‌های خدمات درمانی درصورت تصویب کمتر از پیشنهاد ۶۰ درصدی سازمان نظام پزشکی، توزیع نامناسب پزشک در کشور، مهاجرت پزشکان به دلیل بی‌تدبیری دولت‌ها برای نگهداشت سرمایه‌های انسانی و…. با دیالوگی متفاوت از سه همتای پیشین خود؛ محمدرضا ظفرفندی، ایرج فاضل و علیرضا زالی، سخن گفت.

حداقل بعد از درگیری‌های کلامی ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۱ که سید شهاب‌الدین صدر؛ رییس کل وقت نظام پزشکی کشور در اعتراض به دخالت دولت در تعرفه‌های پزشکی، از امضای مصوبه شورای عالی بیمه درباره قیمت خدمات درمانی خودداری کرده بود و پس از آن هم در مذمت ردصلاحیت‌های گسترده برای ششمین انتخابات نظام پزشکی، اخطارهای تندی به هیات نظارت و همدستان برخی جناح‌های سیاسی داد، ادبیاتی مشابه حرف‌های دیروز رییس جدید این نهاد صنفی، در حال فراموش شدن بود.

اگرچه زالی در طول سال‌های ریاست خود بر نظام پزشکی در دولت یازدهم، درباره برخی اقدامات خودجوش در برخی دستگاه‌ها برای تخطئه جامعه پزشکی اعتراض می‌کرد اما از فحوای لحن او هم بوی نوعی محافظه‌کاری برمی‌خاست.

ایرج فاضل که در انتخابات دور هفتم نظام پزشکی به ریاست این سازمان برگزیده شد تقریبا رکورد‌دار سکوت بود و ظفرقندی هم که تجربه تلخ رد صلاحیت در انتخابات نظام پزشکی دور ششم به دلیل تعلقات سیاسی به جبهه اصلاحات را داشت، در دوره دو ساله ریاست و پس از استعفای فاضل از ریاست نظام پزشکی، با رعایت حریم‌های مشهود، وانمود می‌کرد که معترض و منتقد است تا در نهایت پس از برگزاری انتخابات دور هشتم و درحالی‌که سیاسیون این صنف پیش‌بینی می‌کردند که منتخبان جدید، همسویان اعتقادی دولت و مجلس خواهند بود، صندلی را به گزینه جدید ریاست سپرد.

تلقی اصحاب رسانه هم چیزی جز این نبود که منتخب جدید، شانه به شانه دولت و سایر نهادها پیش برود اما دیروز تمام این تلقی‌ها برهم خورد به خصوص وقتی محمد رییس‌زاده، انتقادات خود را با خطاب قراردادن تصمیمات و عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی بیمه؛ شوراهایی که ریاست آنها بر عهده رییس قوه مجریه و در واقع، امضا‌کننده حکم ریاست محمد رییس‌زاده برای حکمرانی در بزرگ‌ترین صنف نخبگان کشور است، آغاز کرد بعد هم تا تذکر و عتاب به وزیر علوم به دلیل پیشنهاد غیر علمی ادغام آموزش پزشکی در وزارت علوم پیش رفت.

منبع: اعتماد

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.