صبح امروز امضا شد:
تفاهمنامه بانک قرضالحسنه رسالت و قرارگاه مهارتآموزی سربازان
تفاهمنامه بانک قرضالحسنه رسالت و قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه (سربازان) ستاد کل نیروهای مسلح با هدف ایجاد بستر مناسب جهت مهارت افزایی و توانمندسازی سربازان وظیفه صبح امروز امضا شد.
مراسم امضای تفاهمنامه بانک قرضالحسنه رسالت و قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه (سربازان) ستاد کل نیروهای مسلح با هدف ایجاد بستر مناسب جهت مهارتافزایی و توانمندسازی سربازان وظیفه با حضور محمدحسین حسینزاده مدیرعامل بانک، سردار فرحی فرمانده محترم قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه و سردار کمالی معاونت محترم وظیفه عمومی نیروهای مسلح و هیات همراه صبح امروز (سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷) برگزار شد.
به گزارش تجارتنیوز، درهمین راستا، محمد حسین حسینزاده در این مراسم، اظهار داشت: برنامه پیش روی بانک، سه هدف همیاری اجتماعی، توسعه و معرفی فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی است. هدف کارآفرینی اجتماعی با توجه به همه معضلات اشتغال که در شهرها وجود دارد، تعیین شده و با این برنامه ریزی کسب و کارهای خرد و خانگی به گونه ای است که در شهرهای کوچک تولید و در شهرهای بزرگ استفاده و به فروش خواهد رسید.
وی افزود: تزریق پول صرفا به کار نمیانجامد و فرآیند و پیش نیازی از جمله مدیریت زنجیره ارزش، تربیت اقتصادی، آموزش و … نیاز است که در نهایت منجر به تشکیل شبکه کارآفرینی رسالت شد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت، ادامه داد: امید داریم این اقدامات منجر به اشتغالزایی و توانمندیسازی مردم و جوانان شود زیرا دوران سربازی، دوره و سنی بسیار حساس است که امید داریم با همیاری دستگاههای ذینفع الگو توسعه کارافرینی رسالت ایجاد شود و جوانان پس از طی این دوره برنامهای برای اشتغال آن ها داشته باشند.
حسین زاده درباره این طرح، توضیح داد: ۵ استان و برای هر استان یک پادگان انتخاب شده به صورت پایلوت و کانون همیاری اجتماعی در این پادگان ها ایجاد و الگو همیاری رسالت اجرا میشود تا هر سرباز پس از طی خدمت سربازی هم در زمینه همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و همچنین کارآفرینی مهارت آموخته باشند.
به گفته وی در هر استان یک کارگروه و کانون همیاری این پروژه و حرکت را جلو خواهند برد. همچنین سردار مهدی فرحی، فرمانده قرارگاه مهارتآموزی کارکنان وظیفه در این باره، گفت: سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ جوان وارد عرصه کار می شوند و برنامه ای برای قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه که شامل سربازان زیر دیپلم تا تحصیلات عالیه می شود، تهیه شده است.
وی افزود: باید مکانیزمی ایجاد شود تا پیش از خدمت سربازی، طی دوره و پس از اتمام خدمت سربازی، مکانیزمهای تشویقی و مهارت آموزی در نظر گرفته شود. فرمانده محترم قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ادامه داد: ورود بانک ها، وزارت کار و رفاه اجتماعی، شرکتهای بیمه نیز میتوانند هم در جهت افزایش روحیه و امید سربازان و هم در راستای اشتغالزایی آنها بار زیادی از مشکلات را برعهده داشته باشد.
فرحی درباره این طرح، اظهار داشت: این طرح اقدامی نو و خلاقانه است که اگر به درستی اجرا شود، میتواند الگویی برای سایر دستگاهها باشد تا پیش از دوران خدمت سربازی، طی دوره و پس از آن خدمات مالی مناسبی در راستای مهارتی که آموختهاند، داشته باشند.
در ادامه این مراسم، سردار موسی کمالی معاونت وظیفه عمومی نیروهای مسلح نیز اظهار داشت: جوانان نیمی از نیرویی انسانی نیروهای مسلح را تشکیل می دهند و جوانان پس از مدرسه و دانشگاه، اولین جایی که به صورت جدی وارد می شوند، خدمت سربازی است.
وی افزود: جوانانی که برای برقرای امنیت کمک و یاور نیروهای مسلح هستند، ضرورت دارد تا در عرصه اشتغال نیز به آنها کمک شود و پس از طی دوره خدمت خود، شغلی داشته و از آرامش خاطر برخوردار باشد زیرا۴۰۰ هزار جوانی که وارد نیروهای مسلح می شوند از سطوح تحصیلی عالیه و تا پایین سطح هستند که همه نیازمند شغل و مهارت هستند.
منبع:ایبنا
نظرات