در شماره جدید ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" انجام شد:
بررسی چگونگی تحقق جهش تولید در شرکتهای معدنی و فولادی کشور
در جدیدترین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” چگونگی تحقق “جهش تولید” شرکتهای معدنی و فولادی کشور از سوی صاحبنظران این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در جدیدترین شماره ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" چگونگی تحقق "جهش تولید" شرکتهای معدنی و فولادی کشور از سوی صاحبنظران این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
چهل و یکمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" در پنج فصل شامل؛ اقتصاد بازار، دنیای انرژی، اقتصاد کلان و خواندنیها منتشر شد، در بخش پرونده ویژه این شماره گفتوگوهایی با مهندس ناصر تقی زاده؛ مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی چادرملو با عنوان "عزم جدی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار" و مهندس جمشید ملارحمان؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با موضوع "اجرای طرحهای جدید با بهرهگیری از متخصصان ایرانی" درج شده و همچنین در این بخش، گزارشی در خصوص عملکرد شرکتهای فولادی کشور از جمله فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان، شرکت احیا استیل فولاد بافت و فولاد آذربایجان به چاپ رسیده است.
در بخش اقتصاد بازار این شماره، گزارشی در خصوص عملکرد شرکتهای پرداخت الکترونیک سپهر با عنوان "برتری شرکت پرداخت الکترونیک سپهر در سال ۱۳۹۸" و "شرکت بیمه سرمد؛ پیشگام در ارتقای کیفیت و سودآوری" منتشر شده است.
عناوین دیگری با موضوع "تاثیر کرونا بر بازار سرمایه کشورهای عربی" و "شاخص بورس تا کجا رشد میکند؟" از دیگر مطالب این بخش از ماهنامه جدید میباشد.
در بخش دنیای انرژی چهل و یکمین شماره از ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" مصاحبههایی با امیرحسین زمانینیا؛ معاون امور بینالملل وزارت نفت و تورج دهقانی؛ مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) با عنوان "گاز؛ محور انرژی آینده جهان" و نیز حسن مرادی؛ کارشناس ارشد حوزه انرژی، فرشید سیم بر؛ کارشناس حوزه اقتصادی و انرژی و نرسی قربان؛ کارشناس ارشد حوزه انرژی با موضوع "سرنوشت مبهم بازار جهانی انرژی در سایه کرونا" به چاپ رسیده است. همچنین در این بخش، گزارشی با عنوان "کرونا؛ فرصتی جدید برای انرژیهای تجدیدپذیر" به رشته تحریر درآمده است.
در بخش اقتصاد کلان این شماره از ماهنامه نیز گفتوگویی با مهدی کریمی تفرشی؛ رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان محصولات غذایی کشور با موضوع "جهش تولید؛ نیازمند عزم ملی بر پایه سیاستهای اصولی است" منتشر شده و در ادامه، "بررسی آثار مخرب کرونا بر اقتصاد ایران" به قلم پژمان حسینی؛ عضو هیات مدیره شرکت حملونقل بینالمللی خلیجفارس" و "بازار سرمایه؛ نجاتبخش یا نابودکننده اقتصاد ایران؟" به تحریر مرتضی فغانی؛ عضو اتاق بازرگانی تهران، از جمله یادداشتهای منتشرشده در این بخش میباشد.
"معرفی بزرگترین بازارهای بورس"، "امتیازات اقتصادی ننگین در تاریخ ایران" و "وقوع بحرانهای بزرگ اقتصادی از قرن هفدهم" از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" است که شما مخاطبان را به مطالعه آن دعوت میکنیم. چهل و یکمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایهگذاری" به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در ۷۲ صفحه با قیمت ۲۰ هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsg-m.ir در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
نظرات