افتتاح حساب ارزی در ترکیه
تجار و افرادی که در زمینه تبادلات ارزی مشکل هستند میتوانند با افتتاح حساب بینالمللی در ترکیه بخش قابل توجهی از این مشکلات را حل کنند، افتتاح حساب ارزی در ترکیه سبب میگردد که شما بتوانید در سطح جهانی به مبادله تجاری بپردازید و درآمدهای حاصل از مبادلات تجاری خود را دریافت نمایید.
معاملات ارزی خرد در ایران پس از آغاز تحریمهای سفت و سخت ایالات متحدهی آمریکا علیه ایران آغاز گردیدند و در حال حاضر یعنی در زمستان سال ۹۹ تاجران ایرانی به راحتی نمیتوانند ارز مورد نیاز خود را از کشور خارج نمایند یا ارز حاصل از فروش محصولاتشان را به ایران بازگردانند. از طرفی بانک مرکزی ایران برای فعالان عرصهی اقتصاد، محدودیتی برای خارج نمودن ارز از کشور قرار داده که این محدودیت مانع از انجام معاملات بینالمللی برای این تبادلات ارزی خرد به وجود آورده است.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی مبنی برعدم خروج ارز همراه مسافر به میزان ۱۰ هزار دلار از ایران، عملا بازرگانان و تجار با مشکل جدی مواجه گردیدهاند. چرا که ارز مورد نیاز این بخش به دلیل مسافرتهای کاری و رفتوآمدهای متعدد برای انجام مذاکرات تجاری، بیش از رقم مصوب بانک مرکزی است.
از سوی دیگر عدم دسترسی ایرانیان به سیستم بانکی، صاحبان کسب و کارهای خرد را وادار به استفاده از روشهای سنتی مبادله مینماید که در مقابل بانکداری نوین جهانی بسیار نا ایمن و غیر قابل اعتماد میباشد.
صاحبان تبادلات ارزی خرد برای پرداخت هزینهی صادرات یا واردات کالاها مجبورند به واسطههایی اعتماد نمایند که هر آن ممکن است سرمایهی آنها را از دستشان بربایند، در حالی که فعالان اقتصادی ایرانی در این بین هیچ حامی قانونی نخواهند داشت. در معادلات اقتصادی بینالمللی وجود بانکها اعتبار و اطمینان قابل ملاحظهای برای هر دو طرف خریدار و فروشنده فراهم نموده است.
تجار و افرادی که در این زمینه تبادلات ارزی مشکل هستند میتوانند با افتتاح حساب بینالمللی در ترکیه بخش قابل توجهی از این مشکلات را حل کنند ، افتتاح حساب ارزی در ترکیه سبب میگردد که شما بتوانید در سطح جهانی به مبادله تجاری بپردازید و درآمدهای حاصل از مبادلات تجاری خود را دریافت نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه با ما همراه باشید
حل مشکل تبادل ارزی دانشجویان خارج از کشور با افتتاح حساب بینالمللی در ترکیه
فعالان در کسب و کارهای خرد نه با روشهای سنتی مانند اعتماد به طرف معامله یا تهاتر نه با روشهای نوینی مانند ارزهای دیجیتال نمیتوانند به فعالیتهای اقتصادیشان در فضای بینالمللی ادامه دهند. بهترین راه حل پیوستن به سیستم بانکی بینالمللی است که این امر با افتتاح حساب بینالمللی در ترکیه امکان پذیر خواهد بود. چرا که با افتتاح این حساب توانایی نقل و انتقال ارز در مبادلات اقتصادی برای کسب و کارهای کوچک امکانپذیر خواهد بود. خریدهای اینترنتی یا دریافت وجه نقد از تمامی کارتخوانهای مجهز به سرویس ارزی در تمامی دنیا نیز با افتتاح این حساب برای فرد میسر میگردد علاوه بر موارد مذکور باید توجه داشته باشید که دانشگاههای ترکیه در بین کشورهای دنیا از اعتبار علمی بالایی برخوردار هستند به طوری که مدارک علمی این کشور در بسیاری از کشورهای دنیا مورد ارزشیابی بالا قرار میگیرد و همین امر باعث شده که ایرانیان بسیاری برای تحصیل در ترکیه اقدام کنند، این دسته از افراد نیز برای تبادلات ارزی خود با داخل ایران دچار مشکل میشوند و باید یک حساب بینالمللی افتتاح نمایند، برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط تحصیل در ترکیه میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید: https://www.aloapply.com/studying-in-turkey/
چگونه در ترکیه حساب بینالمللی افتتاح کنیم؟
حال ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که چگونه میتوانید در کشور ترکیه حساب بینالملل افتتاح کنید، تمامی بانکهای ترکیه زیر نظر بانک مرکزی ترکیه و مشمول قوانین بانکداری این کشور میباشند، از این رو شرایط افتتاح حساب در آن ویژه میباشد و متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به بانک تحویل دهند، برخی از مهمترین مدارکی که برای افتتاح حساب در ترکیه نیاز است را در لیست زیر مشاهده میکنید:
- فرم درخواست
- کارت شناسایی ( گواهینامه، گذرنامه، شناسنامه معتبر)
- تاییدیه آدرس ( تاییدیه توسط یک قبض آب و برق یا مدرک بانکی معتبر)
برای کسب اطلاعات دقیق در رابطه با افتتاح حساب بینالملل می توانید به سایت الو اپلای به آدرس aloapply.com مراجعه نمایید، همچنین لازم به ذکر است که موسسه مهاجرتی الواپلای همواره آماده ارائه خدمات افتتاح حساب و همچنین مشاوره به شما میباشد، متقاضیان گرامی میتوانید از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، کوچه بیست و پنجم، پلاک ۲۴، طبقه ۲، واحد ۲
شماره تماس: ۰۲۱-۸۸۸۸۴۶۴۵
ایمیل: alo@aloapply.com
*تجارتنیوز مسئولیتی در برابر صحت مطالب تبلیغاتی ندارد و راستیآزمایی محتوای تبلیغ بر عهده مخاطب میباشد*
نظرات