فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۰۴۵۸۹

کارزار دیوار برای اهدای اسباب‌بازی به کودکان کم‌برخوردار بازی رو دست به دست کن! دیوار در راستای مسئولیت اجتماعی خود، کمپینی راه انداخته و از کاربران خود دعوت کرده تا با اهدای اسباب‌بازی دست دوم، به دسترسی کودکان کم‌برخوردار به ابزار بازی یاری کنند. در توضیح این کمپین آمده: «تجربه دلچسب کودکی و حظ بردن از آن، بدیهی‌ترین نیاز هر کودکی است که در اطرف خود داریم. شاید برای همین بود که کمپین «بازی را دست به دست کن» شکل گرفت تا تنها بخش کوچکی از تجربه کودکی و استفاده از یک وسیله بازی را برای کودکان مناطق کم‌برخوردار فراهم کند.» به گفته متخصصان و روان‌شناسان حوزه کودک، بازی کردن یکی از فعالیت‌های مهم و حیاتی برای کودکان است و آن‌ها را در مسیر رشد منطقی قرار می‌دهد. روان‌شناسان رشد معتقدند تمایل به بازی کردن و علاقه به داشتن اسباب‌بازی‌های مختلف یکی از نشانه‌های سلامت ذهن است و خبر از کنجکاوی و ماجراجویی کودک می‌دهد. از این رو، فراهم کردن شرایط بازی و رفع موانع آن باید یکی از دغدغه‌های پدران و مادران، فعالان حوزه کودک و دغدغه‌مندان رشد سالم باشد. از سوی دیگر اهمیت بازی کردن و داشتن اسباب‌بازی به این خاطر است که مهارت‌های مختلف کودک و همچنین جنبه‌های مختلف ذهنی او نظیر هوش هیجانی، هوش اجتماعی، قدرت تحلیل و استدلال، رفتارهای حرکتی و… در او تقویت می‌شود. همه می‌دانیم که تهیه اسباب‌بازی مناسبِ کودک برای همه خانواده‌ها امکان‌پذیر نیست. بسیاری از خانواده‌های کم‌برخوردار و محروم به‌دلیل دغدغه‌های معیشتی فقط در تلاش برای رفع بدیهی‌ترین نیازهای کودک هستند و در صورت دغدغه‌مندی، امکان خرید اسباب‌بازی را ندارند. از این رو فراهم کردن دسترسی همه کودکان به اسباب‌بازی می‌تواند یکی از دغدغه‌های خیراندیشانه‌ای باشد که می‌توان به آن جامه عمل پوشاند. «بازی را دست به دست کن» عنوان کمپین تازه «دیوار» و در ادامه کمپین اهدای تبلت و گوشی به دانش‌آموزان بازمانده تحصیل است. همراهی کاربران و مخاطبان دیوار برای اهدای تبلت و گوشی به کودکان بازمانده از تحصیل بود که انگیزه‌ تازه‌ای برای فراهم‌‍ کردن زمینه دیگری برای اهدای اسباب‌بازی به کودکان مناطق کم‌برخوردار شد. «دیوار» در کمپین «بازی را دست به دست کن» در تلاش است تا به‌عنوان یک مسئولیت اجتماعی و فراهم کردن بستری برای همدلی بین اعضای جامعه، به کمک همراهی شما، ورزشکاران مردمی المپیک به‌عنوان سفیر که با مدل‌آوری شادی ملی رقم زدند، خیریه «کودکان فرشته‌اند» و «خیریه خادمین امام علی ابن ابیطالب»، به کودکان مناطق کم‌برخودار اسباب‌بازی هدیه کند. «الوپیک» هم در جمع‌آوری این اسبا‌بازی‌ها همراه و همکاری دیوار است. دست‌اندرکاران اصلی این کمپین خیرخواهانه همه کاربران و مخاطبان «دیوار» هستند که مشفقانه با اهدای اسباب‌بازی، رنگی‌شدن دنیای بسیاری از کودکان را رقم می‌زنند. چطور می‌توان در این کمپین همراه شد؟ ● اسباب‌بازی‌های مناسب برای اهدا که برای بیشتر کودکان مناسب هستند، جدا کنید. ● بعد وارد صفحه کمپین دست‌به‌دست اسباب‌بازی دیوار شوید. ● در ادامه کافی‌ست درخواست اهدای اسباب‌بازی را ثبت کنید. ● بعد از ثبت، الوپیک (همراه ما برای دریافت اسباب‌بازی) در مکان و ساعتی که خودتان مشخص کرده‌اید، حضور پیدا می‌کنند. اسباب‌بازی مناسب و در حد نو اهدایی توسط شما به کمک دو خیریه «کودکان فرشته‌اند» و «خیریه امام علی‌بن‌ابیطالب (ع)» و همراهی «کمیسیون اخلاق کمیته ملی المپیک و پارالمپیک» بین کودکان مناطق کم‌برخوردار اهدا می‌شود.

بازی رو دست به دست کن!

بازی رو دست به دست کن!

دیوار در راستای مسئولیت اجتماعی خود، کمپینی راه انداخته و از کاربران خود دعوت کرده تا با اهدای اسباب‌بازی دست دوم، به دسترسی کودکان کم‌برخوردار به ابزار بازی یاری کنند.

دیوار در راستای مسئولیت اجتماعی خود، کمپینی راه انداخته و از کاربران خود دعوت کرده تا با اهدای اسباب‌بازی دست دوم، به دسترسی کودکان کم‌برخوردار به ابزار بازی یاری کنند. در توضیح این کمپین آمده: «تجربه دلچسب کودکی و حظ بردن از آن، بدیهی‌ترین نیاز هر کودکی است که در اطرف خود داریم. شاید برای همین بود که کمپین « بازی را دست به دست کن » شکل گرفت تا تنها بخش کوچکی از تجربه کودکی و استفاده از یک وسیله بازی را برای کودکان مناطق کم‌برخوردار فراهم کند.»

به گفته متخصصان و روان‌شناسان حوزه کودک، بازی کردن یکی از فعالیت‌های مهم و حیاتی برای کودکان است و آن‌ها را در مسیر رشد منطقی قرار می‌دهد. روان‌شناسان رشد معتقدند تمایل به بازی کردن و علاقه به داشتن اسباب‌بازی‌های مختلف یکی از نشانه‌های سلامت ذهن است و خبر از کنجکاوی و ماجراجویی کودک می‌دهد. از این رو، فراهم کردن شرایط بازی و رفع موانع آن باید یکی از دغدغه‌های پدران و مادران، فعالان حوزه کودک و دغدغه‌مندان رشد سالم باشد. از سوی دیگر اهمیت بازی کردن و داشتن اسباب‌بازی به این خاطر است که مهارت‌های مختلف کودک و همچنین جنبه‌های مختلف ذهنی او نظیر هوش هیجانی، هوش اجتماعی، قدرت تحلیل و استدلال، رفتارهای حرکتی و… در او تقویت می‌شود.

همه می‌دانیم که تهیه اسباب‌بازی مناسبِ کودک برای همه خانواده‌ها امکان‌پذیر نیست. بسیاری از خانواده‌های کم‌برخوردار و محروم به‌دلیل دغدغه‌های معیشتی فقط در تلاش برای رفع بدیهی‌ترین نیازهای کودک هستند و در صورت دغدغه‌مندی، امکان خرید اسباب‌بازی را ندارند. از این رو فراهم کردن دسترسی همه کودکان به اسباب‌بازی می‌تواند یکی از دغدغه‌های خیراندیشانه‌ای باشد که می‌توان به آن جامه عمل پوشاند. «بازی را دست به دست کن» عنوان کمپین تازه «دیوار» و در ادامه کمپین اهدای تبلت و گوشی به دانش‌آموزان بازمانده تحصیل است. همراهی کاربران و مخاطبان دیوار برای اهدای تبلت و گوشی به کودکان بازمانده از تحصیل بود که انگیزه‌ تازه‌ای برای فراهم‌‍ کردن زمینه دیگری برای اهدای اسباب‌بازی به کودکان مناطق کم‌برخوردار شد.

«دیوار» در کمپین «بازی را دست به دست کن» در تلاش است تا به‌عنوان یک مسئولیت اجتماعی و فراهم کردن بستری برای همدلی بین اعضای جامعه، به کمک همراهی شما، ورزشکاران مردمی المپیک به‌عنوان سفیر که با مدل‌آوری شادی ملی رقم زدند، خیریه «کودکان فرشته‌اند» و «خیریه خادمین امام علی ابن ابیطالب»، به کودکان مناطق کم‌برخودار اسباب‌بازی هدیه کند. «الوپیک» هم در جمع‌آوری این اسبا‌بازی‌ها همراه و همکاری دیوار است. دست‌اندرکاران اصلی این کمپین خیرخواهانه همه کاربران و مخاطبان «دیوار» هستند که مشفقانه با اهدای اسباب‌بازی، رنگی‌شدن دنیای بسیاری از کودکان را رقم می‌زنند.

چطور می‌توان در این کمپین همراه شد؟

  • اسباب‌بازی‌های مناسب برای اهدا که برای بیشتر کودکان مناسب هستند، جدا کنید.
  • بعد وارد صفحه کمپین دست‌به‌دست اسباب‌بازی دیوار شوید.
  • در ادامه کافی‌ست درخواست اهدای اسباب‌بازی را ثبت کنید.
  • بعد از ثبت، الوپیک (همراه ما برای دریافت اسباب‌بازی) در مکان و ساعتی که خودتان مشخص کرده‌اید، حضور پیدا می‌کنند.

اسباب‌بازی مناسب و در حد نو اهدایی توسط شما به کمک دو خیریه «کودکان فرشته‌اند» و «خیریه امام علی‌بن‌ابیطالب (ع)» و همراهی «کمیسیون اخلاق کمیته ملی المپیک و پارالمپیک» بین کودکان مناطق کم‌برخوردار اهدا می‌شود.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.