همکاری اپل و فولکسواگن برای تولید ون الکتریکی خودران
قرار است به منظور کاهش هزینه حملونقل کارمندان، ونهای برقی خودران با همکاری شرکتهای اپل و فولکسواگن تولید و به بازار عرضه شوند.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
به گزارش تجارتنیوز ، بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
از آنجایی که فناوری خودروهای خودران مدتهاست که توجه و تمرکز بسیاری از خودروسازان مشهور و برتر جهان را به خود معطوف کرده است، حالا شرکت اپل آمریکا و فولکس واگن آلمان تصمیم گرفتهاند با همکاری یکدیگر، ونهای الکتریکی و خودران مبتنی بر مدل ترنسپورتر T۶ طراحی، تولید و به بازار عرضه کنند.
چند وقت پیش بود که خبری مبنی بر افزایش تعداد خودروهای خودران و آزمایشی اپل به گوش رسید اما حالا گزارشهای جدیدی منتشر شده که حاکی از برنامه جدی این غول تکنولوژی با یکی از برترین و فعال ترین خودروسازان جهان یعنی فولکس واگن برای افزایش تعداد خودروهای خودران و برقی است.
نیویورک تایمز گزارش داده است که در چند سال اخیر، اپل با شرکتهای خودروسازی همچون بی ام و و مرسدس بنز برای خودروهای خودران برقی مذاکره کرده است اما هیچ خودروسازی نمیتوانست با اپل در این خصوص به توافق برسد چرا که این شرکت خواستار حفظ مسئولیت طراحی و تمامی داده های آن بود.
حالا به نظر می رسد که بالاخره اپل شریک تجاری مناسبی برای خود دستوپا کرده است و آن هم فولکس واگن است. این شرکت همچنان تنها شرکت خودروسازی در اروپاست که بزرگترین و بیشترین سهم از خرید و فروش خودرو در این قاره سبز را داراست.
این شرکت آلمانی نیز فرصت مناسبی برای همکاری با اپل یافته است تا بتواند چهره و آوازه از دست رفته خود را بار دیگر بهبود ببخشد.
طبق این گزارش، ونهای الکتریکی خودران قرار است بر اساس ون فولکسواگن ترنسپورتر T۶ تولید شوند. این ون که قرار است در ناوگان حملونقل کارمندان و کارکنان اپل به کار گرفته شود، بهمنظور کاهش هزینههای پرداختی اپل در امر حملونقل ساخته و تولید خواهند شد.
افزایش تعداد خودروهای خودران و الکتریکی توسط اپل میتواند نشاندهنده عزم جدی این غول تکنولوژی آمریکایی برای توسعه بیشتر این فناوری باشد.
همانطور که تیم کوک - مدیر عامل شرکت اپل - پیشتر گفته بود فناوری خودروهای خودران و توسعه و تولید آنها از اهمیت ویژهای برای اپل برخوردار است و میخواهد با جذب سرمایهگذاریهای هنگفت و عظیم به گسترش این فناوری در جهان کمک کند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
منبع: وب سایت نیویورک تایمز
نظرات