مخالفت لاگارد با نقض پیمان پاریس از سوی ترامپ
لاگارد با مخالفت ترامپ درباره نقض پیمان آبوهوایی پاریس گفت: اگر دنیا نتواند برای مقابله با تغییرات آبوهوایی تصمیم درستی بگیرد انسانها از شدت گرما برشته و بریان خواهند شد و آیندهای تاریک در پیش خواهیم داشت.
کریستین لاگارد رئیس صندوق بینالمللی پول هشدار داده است که اگر جهان درباره مقابله با تغییرات آبوهوایی و نابرابری شکست بخورد جهان به دردسر بزرگی گرفتار خواهد شد.
به گزارش تجارتنیوز به نقل از گاردین، خانم لاگارد در کنفرانسی در ریاض گفته است: ما اگر نتوانیم این مسائل را حل کنیم تا 50 سال دیگر آیندهای تاریک در پیش خواهیم داشت.
وی گفت: اگر دنیا نتواند برای مقابله با تغییرات آبوهوایی تصمیم درستی بگیرد انسانها از شدت گرما برشته و بریان خواهند شد.
در سال 2015 حدود 195 کشور جهان توافقنامه آبوهوایی پاریس را امضا کردند که اهدافی را برای کاهش میزان انتشار گازهای گلخانهای معین کرده بود و از افزایش دمای کره زمین جلوگیری کند، طی 50 سال گذشته دمای کره زمین 2 درجه افزایش یافته است اما دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در ماه ژوئن اعلام کرده است که طی فرایند 3 ساله از این توافق عقب خواهد کشید.
ترامپ معتقد است که شرکت در توافق آبوهوایی پاریس میتواند بر اقتصاد این کشور تاثیر منفی بگذارد. این اقدام ترامپ با انتقاداتی از سوی رهبران جهانی و فعالان محیط زیست مواجه شد به طوری که بانکیمون دبیرکل سابق ملل متحد با متهم کردن ترامپ گفته است ترامپ در نقطه اشتباه تاریخ ایستاده است.
رئیس صندوق بینالمللی پول همچنین به رفع نابرابری زن و مرد در کشورها تاکید کرد. چه آنهایی که این نابرابری را دارند و چه آنهایی که هنوز این نابرابری را ندارند. در صورتی که دنیا بخواهد آیندهای روشن برای خود ترسیم کند لازم است که نگرانیها در برابر نابرابری زن و مرد را برطرف کند.
وی پیشبینی کرد که طی 50 سال آینده نفت جهان به جایگاه دوم کالایی نزول کند.
در بیانیهای که صندوق بینالمللی پول صادر کرده بود از تلاش عربستان برای اصلاحات تمجید کرده و این اقدام را به عنوان اقدام اقتصادی مناسب در برابر کاهش قیمت نفت مطرح کرد.
لاگارد همچنین در بیانیهای با اشاره به تصمیم اخیر عربستان درباره اجازه به زنان برای رانندگی اعلام کرد: عربستان اصلاحاتی را برای کاهش مقاومتها برای ورود زنان به بازار در دستورکار دارد.
وی افزود: بخشهای خصوصی زنان هم میتوانند با محرکهای مالی تقویت شوند.
منبع: فارس
نظرات