۱۰۰ خودروی تمامبرقی تا سال ۲۰۲۲ میلادی به بازار میآید
بیش از ۱۰۰ نسخه تمامبرقی از خودروهای بنزینی کنونی تا سال ۲۰۲۲ میلادی وارد بازارهای جهانی خواهد شد.
بیش از ۱۰۰ نسخه تمامبرقی از خودروهای بنزینی کنونی تا سال ۲۰۲۲ میلادی وارد بازارهای جهانی خواهد شد.
به گزارش تجارتنیوز، به نقل از وبسایت اتونیوز؛ بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای برقی و تمامالکتریکی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی بالاخره خودروهای الکتریکی و برقی از حالت خودروهای غیر قابل استفادهای که تنها در نمایشگاههای علم و فناوری از آنها رونمایی میشد، خارج شدند و تولید انبوه خودروهای لوکس و قابل استفاده توسط غولهای خودروسازی آغاز شد. این تولید انبوه که با استقبال بینظیری از سوی مردم و دولتهای بسیاری روبرو شد، میتواند نقطه عطفی برای جهشی بزرگ و گامی بلند به سمت خودروهای پاک و غیر آلاینده به شمار بیاید.
حالا به تازگی تحلیلگران فعال در حوزه خودروسازی برآورد کردهاند که تا سال ۲۰۲۲ میلادی یعنی چهار سال آتی، بیش از ۱۰۰ نسخه تمامبرقی و الکتریکی از خودروهای بنزینی کنونی وارد بازارهای جهانی خودرو خواهد شد.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
براساس تحقیقات صورت گرفته، تاکنون سهم خودروهای برقی و الکتریکی تنها ۱.۵ درصد از فروش تمام خودروهایی است که در کشور آمریکا به فروش رسیده است. البته موارد و نکات مهمی برای خودروهای برقی و الکتریکی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، بهعنوان مثال، مسافت قابل پیمایش با هر بار شارژ، قیمت تمام شده برای مصرف کننده و در دسترس بودن امکانات و خدمات مورد نیاز نظیر ایستگاههای شارژ خودرو باید با همکاری شرکتهای خودروسازی، تکنولوژی و دولتها ساخته شود.
منبع: ایسنا
نظرات