تولید بوئینگ ۷۳۷ مکس ۲۰ درصد کاهش مییابد
شرکت بوئینگ به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد ساخت هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس را به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد.
شرکت بوئینگ به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد ساخت هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس را به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد.
به گزارش تجارتنیوز ، از آنجایی که دو فروند هواپیمای مدل بوئینگ ۷۳۷ مکس در چند ماه اخیر بدون هیچ دلیل معلوم و مشخصی سقوط کرده و تمامی سرنشینان آن نیز کشته شده و از بین رفتهاند، بسیاری از کشورها و ایرلاینهای جهان پرواز و فعالیت این مدل خاص از هواپیما را ممنوع اعلام کرده و یا به حالت تعلیق درآوردهاند.
حالا به تازگی بوئینگ به عنوان شرکت سازنده این هواپیمای دردسرساز با انتشار بیانیهای اعلام کرده است با توجه به آنکه احتمالا زمینگیر شدن تمامی هواپیماهای ۷۳۷ مکس در ایرلاینهای سراسر جهان ادامه خواهد داشت و به این زودی شاهد پرواز و بازگشت آن به خطوط فعال هوایی در جهان نخواهیم بود، این شرکت آمریکایی تصمیم گرفته است که فرایند ساخت و تولید آن را به حالت تعلیق دربیاورد و بدین ترتیب از شدت خسارات وارده به این شرکت بکاهد.
بر اساس گزارش رویترز، بدین ترتیب بوئینگ روز جمعه اعلام کرده است که تولید ماهانه هواپیمای ۷۳۷ مکس را تحت تاثیر دو حادثه مرگبار که به سقوط دو فروند جت مذکور و کشته شدن خیل عظیمی از مسافران و خدمه پروازی منجر شد، به میزان ۲۰ درصد کاهش داده و تولید آن را تا نیمه ماه آوریل سال جاری میلادی از ۵۲ فروند به ۴۲ فروند خواهد رساند.
بوئینگ در ابتدا علت حادثه را یک نقص نرمافزاری اعلام کرده و در تلاش بود تا با ارائه یک بهروزرسانی نرم افزاری آن را برطرف کند اما نتایج پژوهشهای متخصصان سازمان هوانوردی فدرال آمریکا نشان میداد که سیستم اتوماتیکی که در دماغه هواپیما برای جلوگیری بالا رفتن هواپیما بهکار رفته، در شرایط بخصوصی کنترل هواپیما را از دستان خلبانان خارج کرده و موجب حرکت سریع رو پایین و در نهایت سقوط آن شده است.
بیشتر از یک ماه پیش بود که دومین هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ مکس تنها ۱۳ دقیقه بعد از بلند شدن از زمین که به نایروبی، پایتخت کنیا در حال پرواز بود، سقوط کرد و تمامی ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند. بعد از این اتفاق، تمامی ایرلاینهای جهان تصمیم گرفتند که به ادامه فعالیت این نوع خاص از هواپیما پایان دهند و به طور موقت پرواز آن را به حالت تعلیق دربیاورند.
منبع: ایسنا
نظرات