فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۹۴۸۳۴

تک‌رقمی شدن تلفات شبکه توزیع برق تا پایان دولت دوازدهم

تک‌رقمی شدن تلفات شبکه توزیع برق تا پایان دولت دوازدهم

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه تلفات شبکه توزیع برق در چهار سال اخیر از 15 درصد به کمتر از 11 درصد رسیده است، اعلام کرد: این شاخص تا پایان دولت دوازدهم تک‌رقمی خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه تلفات شبکه توزیع برق در چهار سال اخیر از 15 درصد به کمتر از 11 درصد رسیده است، اعلام کرد: این شاخص تا پایان دولت دوازدهم تک‌رقمی خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، همایون حائری امروز (سه‌شنبه)، در حاشیه گردهمایی مدیران ارشد صنعت برق کشور در جمع خبرنگاران به موضوع ارتباط صنعت برق با دانشگاه اشاره کرد و گفت: باید خارج از تعارف‌های معمول، سرنوشت فنی صنعت برق را به دانش‌آموختگان دانشگاهی گره بزنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: مصرف برق در زمان اوج، امسال 55 هزار و 443 مگاوات بود که نسبت به پارسال رشدی پنج درصدی داشت.

معاون وزیر نیرو با تاکید بر اینکه صنعت برق نمی‌تواند به تنهایی مدیریت تقاضا را در زمینه مصرف برق عملیاتی کند، گفت: ما ممکن است در مدیریت عرضه بتوانیم به‌صورت متمرکز عمل کنیم اما در مدیریت تقاضا قطعا با کمک مردم و سایر نهادها باید برنامه‌ها را پیش ببریم.

حائری میزان مصرف انرژی در ایران را بدترین نوع مصرف در دنیا ذکر کرد و گفت: این مصرف باید بدون اینکه مشکلی در رفاه اجتماعی و توسعه ملی کشور ایجاد کند، با کمک مردم، سایر نهادها و وزارتخانه‌ها منطقی شود.

معاون وزیر نیرو همچنین در پاسخ به سوالی در مورد تاثیر کمبود بارندگی‌ها در تولید برق گفت: در زمان اوج مصرف، حدود 10 هزار مگاوات از برق کشور توسط نیروگاه‌های آبی تامین می‌شود.

حائری افزود: درصورت ادامه روند کنونی بارش‌ها، ابتدا بر موضوع مدیریت مصرف متکی هستیم؛ دومین اقدام در مدار بودن کامل نیروگاه های حرارتی است و علاوه بر این‌ها، باید از حداقل موجودی مخازن آبی، بدون اینکه مشکلی در تامین آب بخش کشاورزی پیش بیاید برای تولید برق استفاده کنیم.

ظرفیت نیروگاه‌های کشور از سال 92 تاکنون، از 69 هزار مگاوات به 79 هزار مگاوات رسیده است که این رقم تا قبل از زمان اوج مصرف یعنی تابستان سال آینده، به 80 هزار مگاوات می‌رسد.

علاوه بر این، از سال 1392 تا شهریورماه 1396 یعنی از آغاز فعالیت دولت یازدهم، 12 میلیارد و 352 میلیون دلار سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای احداث پروژه‌های نیروگاهی کلید خورد.

هشت میلیارد و 452 میلیون دلار از کل قراردادهای منعقد شده مربوط به بخش نیروگاه‌های حرارتی بزرگ، 2 میلیارد و 644 میلیون دلار مربوط به بخش تجدیدپذیر و یک میلیارد و 258 میلیون دلار مربوط به بخش نیروگاه‌های مقیاس کوچک است.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.