فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۰۰۹۸۸

تحول رو به جلوی صنعت برق در ایران

تحول رو به جلوی صنعت برق در ایران

عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: صنعت برق ایران در دوران پس از انقلاب رشد قابل توجهی را تجربه و هم‌اکنون در مسیر تحول و بالندگی قرار دارد.

حسین محسنی ضمن اشاره به محدود بودن شبکه برق ایران در دوران قبل از انقلاب افزود: مجموع ظرفیت منصوبه انرژی برق کشور در این دوران هفت هزار مگاوات بود که هم‌اکنون این میزان به 78 هزار مگاوات رسیده است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، وی همچنین با بیان اینکه اغلب کارشناسان صنعت برق ایران در رژیم گذشته خارجی بودند، اظهارداشت: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی کارشناسان زبده‌ای هم‌اکنون در صنعت برق کشور حضور دارند.

این عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران ضمن اشاره به این جمله که قبل از انقلاب خاموشی برق در ایران بسیار زیاد بود، گفت: در حال حاضر میزان خاموشی‌ها با توجه به اقدامات صورت گرفته در دوران پس از انقلاب بسیار کاهش یافته است.

وی در ادامه افزود: این خاموشی‌های اندک فعلی بیشتر مربوط به مسائل فنی و کمبود تولید است.

محسنی اظهارداشت: برق در ایران ارزان فروخته می‌شود و مصرف هر چیز ارزان خواهی نخواهی در جامعه زیاد خواهد بود.

وی همچنین در مورد دلائل کمبود تولید برق در ایران گفت: وقتی برق در کشور ارزان فروخته می‌شود به همان نسبت و حتی بیشتر بازگشت سرمایه کم خواهد شد بنابراین دولت در چنین شرایطی باید از منابع خود برای ایجاد واحدهای نیروگاهی سرمایه گذاری کند و از طرفی نیروگاه سازی در هرکشوری بسیار زمان بر است.

این عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با بیان اینکه صنعت برق ایران از نظر تکنولوژی با صنعت برق سایر ممالک جهان تفاوتی ندارد، افزود: در شرایط حاضر بخش عمده‌ای از تجهیزات و تکنولوژی مورد نیاز صنعت برق کشور بصورت داخلی‌سازی بوده و کمتر از محل واردات تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: خوشبختانه هم اکنون کیفیت ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت برق در ایران بسیار بالا و در تراز استانداردهای جهانی است.

منبع: رادیو اقتصاد

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.