فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۵۸۷۲۱

سه سناریوی اکوئینور برای تقاضای نفت در آینده

سه سناریوی اکوئینور برای تقاضای نفت در آینده

شرکت نفت و گاز نروژی اکوئینور (استات اویل سابق) اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت در صورتی که کشورها به اهداف جوی نائل شوند اوایل دهه ۲۰۲۰ به اوج خود خواهد رسید اما در دنیای درگیر منازعات، تا سال ۲۰۵۰ به رشد ادامه می‌دهد.

این شرکت نفتی اعلام کرد انتظارات درباره زمانی که تقاضا برای نفت به اوج خود می‌رسد ممکن است روند عرضه را تغییر دهد زیرا سرمایه گذاران در این فکر هستند که آیا از پروژه‌های بلندمدت حمایت کنند یا با تمرکز به سرمایه‌گذاری‌هایی با سوددهی سریع، ریسک خود را کمتر کنند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، شرکت اکوئینور در دورنمای انرژی جدید خود اعلام کرد: احتمال زوال بازار نفت ، ابهاماتی که تولیدکنندگان درگیر آن هستند را افزایش داده و افق سرمایه‌گذاری‌ آنها را کاهش داده است و توجه به دوره‌های بازپرداخت بدهی را بالا برده است.

اکوئینور که سابق بر این با نام استات اویل شناخته می‌شد، ۱۵ مه نام خود را تغییر داد تا منعکس کننده استراتژی این شرکت به عنوان یک شرکت انرژی باشد.

این شرکت قصد دارد سرمایه‌گذاری‌های خود در انرژی تجدیدپذیر را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۵ تا ۲۰ درصد از کل هزینه سرمایه افزایش دهد.

تحت سناریوی سه گانه این شرکت با عنوان «تجدید، اصلاحات و رقابت»، تقاضا برای نفت در سال ۲۰۵۰ بین ۵۹ تا ۱۲۲ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۹۷.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۷ خواهد بود.

سناریوی تجدید بر مبنای هدف توافق جوی پاریس برای محدود کردن افزایش متوسط دمای سطح زمین به پایین دو درجه سلسیوس است.

سناریوی اصلاحات بر مبنای تداوم سیاست فعلی و روندهای فناوری است و پیش‌بینی می‌کند تقاضای جهانی در حدود سال ۲۰۳۰ به ۱۱۱ میلیون بشکه در روز اوج پیدا می کند و در سال ۲۰۵۰ به ۱۰۵ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد یافت.

در سناریوی رقابت، اکوئینور پیش‌بینی کرده است تنشهای ژئوپلیتیکی مانع از این خواهد شد که کشورها به طور موثر به مسئله تغییرات جوی بپردازند.

همچنین اکوئینور خاطرنشان کرده که روند برقی سازی حمل‌ونقل، بهینگی مصرف انرژی و رویدادهایی مانند پیشرفت‌های فناوری سوخت هسته‌ای ممکن است بر تقاضا تاثیر بگذارد.

با این حال افت طبیعی تولید فعلی احتمال سریعتر از افت تقاضا برای نفت خواهد بود و سرمایه‌گذاری‌های جدید برای پر کردن شکاف حاصل ضروری خواهند بود.

بر اساس گزارش رویترز، حتی تحت سناریوی تجدید، حدود ۴۸۰ میلیارد بشکه نفت تا سال ۲۰۵۰ از منابع جدید ضروری خواهد بود که چنین میزانی بیش از مجموع عرضه کشورهای اوپک طی ۳۵ سال گذشته است.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.