مشارکت مردم برای کاهش مصرف برق در ساعات اوج لازم است
مدیر عامل شرکت برق منطقهای استان فارس با بیان اینکه همچنان نیازمند مشارکت مردم در کاهش مصرف برق در ساعات اوج مصرف هستیم گفت: مردم میتوانند با جابه جایی ساعت مصرف برخی از وسایل برقی و انتقال این مصارف به زمان های غیراوج در کاهش خاموشیها مشارکت کنند.
عبدالعزیز کریمی گفت: تلاش های زیادی برای افزایش تولید برق در استان فارس صورت گرفته است اما همچنان مشکل عدم تعادل تولید و مصرف برقرار است، مصرفکنندگان باید مشارکت بیشتری داشته باشند تا تعادل بین تولید و مصرف ایجاد شود.
به گزارش تجارتنیوز ، کریمی علت کمبود تولید برق را کاهش نزولات آسمانی دانست و به روند رو به رشد مصرف و اجرای برنامههای مدیریت مصرف اشاره کرد و اظهار داشت: رشد بالای میزان مصرف برق یکی از مسائل مهمی است که صنعت برق با آن مواجه می باشد ما برای عبور از پیک تابستان به همکاری مردم با مصرف صحیح نیازمندیم.
وی گفت: ظرفیت نصب شده برای تولید برق دراستان فارس 4910 مگاوات است در حالیکه این ظرفیت در سال قبل حدود 4750 مگاوات بوده است، بنابر این در زمینه افزایش تولید هم قدمهای موثر برداشته شده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای استان فارس ادامه داد: تلاش ما بر این است که بار شبکه را ازساعات اوج به ساعات غیر اوج منتقل کنیم.
ساعات پیک یا اوج بار در ابتدای غروب خورشید اتفاق میافتد، در این ساعات ( 19تا 23 ) مصارف عمده خانگی نظیر روشنایی، لوازم صوتی و تصویری و نیز روشنایی معابر و محوطهها به مصارفی که از ساعات قبل وجود داشته است افزوده و باعث افزایش چشمگیر تقاضای برق میشود.
همچنین ظهرها نیز با توجه به لوازم سرمازا که از ساعت ( 12 تا 16 ) وارد مدار می شود مصرف برق افزایش قابل ملاحظهای پیدا میکند که میبایست این مصرف با همکاری مردم کنترل و مدیریت شود.
کریمی گفت: امروزه نیاز مبرم مردم به برق بسیار ضروری است و یک لحظه نبود آن غیر قابل تصور است. از همکاری صنایع، کشاورزان و سایر مردم که تاکنون صنعت برق رادر کاهش پیک بار یاری داده اند قدردانی میکنم.
وی افزود: امید وارم این همکاری همچنان ادامه داشته باشد و با استفاده از امکانات دیزل ژنراتورهای خود در ایام پیک و اجرای برنامههای ذخیره عملیاتی و برنامه تعطیلات و تعمیرات، از برنامه های انگیزشی و تشویقی شرکت توانیر بهرهمند شوند.
شرکت برق منطقهای فارس 14هزار و 800 کیلومتر شبکه برق رسانی 268 پست انتقال و فوق توزیع دارد که ردههای اول و دوم کشور را در هر بخش کسب کرده است.
همچنین برق فارس با ایجاد ظرفیت منصوبه تولید برق به میزان 8600 مگاوات ، مقام سوم تولید برق در کشور را از آن خود کرده است.
منبع: ایرنا
نظرات