نصف مردم برای کارت سوخت المثنی ثبتنام نکردهاند
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: نیمی از هموطنان جهت ثبت نام کارت سوخت المثنی خود تاکنون اقدام نکرده اند و در هفته گذشته بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر برای کارت سوخت المثنی ثبتنام کردند.
به گزارش تجارتنیوز ، امیر وکیلزاده مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به اینکه از صبح روز سهشنبه (۲۲ مرداد) تمام وسایط نقلیه بنزینی باید برای دریافت سوخت، از کارت سوخت خودروی شخصی استفاده کنند، گفت: از مردم تقاضا داریم در سراسر کشور از کارت سوخت شخصی استفاده کنند؛ اما باز هم تاکید ما بر این است که مردم نگران نباشند، زیرا اصلا قرار نیست در این مرحله کسی وارد جایگاه شود و به دلیل نداشتن کارت سوخت شخصی نتواند سوخت گیری کند.
وکیلزاده با بیان اینکه از ۲۲ مرداد سوخت با کارت شخصی عرضه میشود، تصریح کرد: با این حال تاکید میکنیم در این مرحله مردم نگران دریافت سوخت نباشند و تا زمانی که همه افراد دارای کارت نشده اند، کارت جایگاهها فعال خواهد ماند.
نیمی از هموطنان جهت ثبت نام کارت سوخت المثنی خود تاکنون اقدام نکرده اند
وی بیان کرد: متاسفانه نیمی از هموطنان جهت ثبت نام کارت سوخت المثنی خود تاکنون اقدام نکرده اند؛ به طوری که در هفته گذشته بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر جهت ثبت نام کارت سوخت المثنی خود اقدام کرده اند.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: با هماهنگیهای صورت گرفته به مدت چند روز کارت سوخت جایگاهها در اختیار مردم قرار میگیرد و تا زمانی که مطمئن نشده ایم همه مالکان خودرو و موتورسیکلت ها دارای کارت هستند و مشکلی در این زمینه ندارند، محدودیتها را اعمال نخواهیم کرد.
وکیلزاده تصریح کرد: انتظار ما از مردم این است که حتما نسبت به دریافت کارت سوخت خودرو شخصی خود اقدام کنند چرا که ممکن است در روزهای آینده محدودیتی جهت سوختگیری اعمال شود.
وی با اشاره به سقف و میزان سوختگیری کارت سوخت جایگاه داران گفت: هم اکنون عددی تعیین نشده که هموطنان با مشکل مواجه شوند، ولی ممکن است این عدد به میزان ۳۰ تا ۴۰ لیتر یا کمتر در روز برسد، ولی توصیه ما این است که حتما هموطنان از کارت سوخت استفاده کنند تا شامل این محدودیتها نشوند.
رمز کارتهای سوخت، چهار رقم آخر کدملی فرد است
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران درباره رمز کارتهای سوخت افزود: به مدت یک ماه شرایطی فراهم شده که رمز همه کارتهای سوخت موجود به چهار رقم آخر کد ملی فردی که اسمش روی کارت سوخت ثبت شده، باز گردد. بنابراین افراد میتوانند با مراجعه به جایگاه سوخت و وارد کردن چهار رقم آخر کد ملی خود، آن را فعال کنند.
وکیلزاده اضافه کرد: اگر افرادی رمز شخصی برای کارتهای خود تعیین کرده اند و آن رمز را نیز به خاطر دارند میتوانند همچنان از رمزهای شخصی خود استفاده کنند.
وی در خصوص کارتهای معطله گفت: شهروندان میتوانند برای کسب اطلاع از محل کارت سوختهای جا مانده در پست، ابتدا در سامانه شرکت ملی پست محل دقیق آن را جستجو و سپس به باجه معطله دفاتر پستی منتخب سطح شهر مراجعه کنند.
۷۱۰ هزار کارت سوخت در باجههای معطله پست قرار دارد
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بیان کرد: طبق آمار رسیده ماه گذشته چیری بالغ بر ۷۱۰ هزار کارت سوخت در باجههای معطله داشتیم که از این تعداد حدود ۲۰۰ هزار از این کارتها به صاحبانشان تحویل داده شده است.
وی با اشاره به اینکه در صورت نداشتن کدرهگیری میتوان کارت سوخت را در سامانه رهگیری مرسولات سازمانی جستجو کرد، اظهار کرد: آدرس این سامانه (najatracking.post.ir) است و شهروندان میتوانند با داشتن شماره VIN کارت خودرو، نسبت به پیگیری کارت سوخت خود اقدام کنند.
وکیلزاده ادامه داد: یکی از اهداف طرح کارت سوخت جلوگیری از قاچاق سوخت است؛ به طوری که کارتهای سوخت باتوجه به دیتای موجود خود مصرف سوخت خودرو را هم نمایش میدهند.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بیان کرد: همچنین کسانی که تاکنون اقدامی برای دریافت کارت المثنی سوخت خود نکردهاند باید هر چه سریعتر به یکی از مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کرده و با ثبت اطلاعات منتظر صدور کارت سوخت خود بمانند، که نهایت مدت زمان ۳۵ روز کارت سوخت به درب منازل صادر میشود.
به گفته وی روزانه حدود ۴۵ هزار کارت سوخت آماده و به مراکز پستی سراسر کشور ارسال میشود.
با استانداردهای بنزین در کشور نیازی به عرضه مکمل در جایگاهها نیست
وکیلزاده افزود: بنزینی که ما در جایگاهها عرضه میکنیم تولید استاندارد پالایشگاههای کشور است و به هیچ عنوان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی توزیع مکمل ندارد. سازمان ملی استاندارد مسئول بررسی ها هستند و این سازمان کنترل و نظارتهای خود را در این خصوص دارد و اگر مکملهایی غیر استاندارد است باید نسبت به جمع آوری آنها اقدام کند.
وی افزود: وظیفه ما این است که بنزین سالم در اختیار مردم قرار دهیم و بازرسان ما همیشه نظارت خود را در این زمینه انجام میدهند و البته با توجه با استانداردهای بنزین در کشور نیازی به عرضه مکمل در جایگاهها نیست.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات